Yleinen

Neal’s Yard Remediesin valikoima uudistuu Joliessa

01.11.2014, Hannamari Rahkonen

Aika rientää nopeaa vauhtia, sillä reilu vuosi sitten otimme valikoimiimme pitkät perinteet omaavan Neal’s Yard Remedies-sarjan, jonka aromaterapeuttinen maailma on ihastuttanut niin meitä kuin teitä tärkeitä asiakkaitammekin. Syksy on uudistumisen aikaa ja ilmoitamme iloisin mielin, että voitte löytää Neal’s Yardin tuotevalikoimastamme runsaasti uutuuksia niin Jolie shopissa kuin webshopissa.

Neal’s Yard Remedies on englantilainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteet pohjautuvat yrttilääketieteeseen. Sarjan kaikki tuotteet suunnitellaan, testataan sekä valmistetaan Etelä-Englannissa pienessä 100 000 asukkaan kaupungissa, Gillinghamissa. Neal’s Yard toi 1980-luvun alussa kotimaansa markkinoille ensimmäiset eteeriset luomuöljyt ja tuosta lähtien heidän tuotevalikoimansa on laajentunut hurjalla vauhdilla. Tuotelinjat pohjautuvat huolellisesti valittujen eteeristen öljyjen, yrttien, kasviöljyjen sekä luonnonvahojen sekoituksiin, joiden holistinen vaikutus ulottuu aina ihomme pinnasta mielemme syviin kerroksiin. Neal’s Yardin tuotteet tunnistaa persoonallisista ja arvokkaan sinisistä lasipulloista, jotka muistuttavat vanhan ajan apteekkipurkkeja.

Neal’s Yard Remedies on moniulotteinen sarja, joka omaa holistisen näkemyksen kauneudenhoidosta ja tästä syystä halusimmekin tuoda entistä monipuolisemmin ulottuvillenne sarjan ihastuttavien tuotelinjojen helmiä. Ystävät, tervetuloa tutustumaan Neal’s Yard-uutuuksiimme.

neilsyardremedies_jolieshop_hannamarirahkonen2

Rakastamallemme kotispa-osastolle on saatu vihdoin kaivattua lisäystä kuorintojen, suihkugeelien ja vartalovoiteiden muodossa. Näiden hemmottelevien ihonhoitotuotteiden suhteen on mahdollista valita samantuoksuisia tuotepareja, jotka toimivat myös ylellisinä lahjoina. Syvärentouttava laventeli-suihkugeeli yhdessä sarjan vartalovoiteen kanssa rauhoittaa mieltä ja uudistaa voimakkaasti ihosolukkoa. Intensiivinen jasmiini-suihkugeeli toimii arjen luksuksena yhdessä sarjan samettisen sekä ylellisen vartaloöljyn kanssa.

neilsyardremedies_jolieshop_hannamarirahkonen3

Yksi ilahduttavimmista uutuuksistamme on raskaana oleville naisille suunnattu hoitovoide. Tämä kookos- aprikoosi- manteli- ja macadamiaöljyjä sekä mehiläisvahaa sisältävä tehovoide estää turhien venymisjälkien syntymistä ja auttaa ihoa pysymään elastisena läpi raskauden haasteiden.

Lähestymme hurjaa vauhtia talvea, joten suosittelemme jo nyt hankkimaan pakkasen kuivattamille kynsinauhoille Neal’s Yardin melissa-kynsinauhavoiteen, jonka intensiivinen kosteutus yhdessä vitamiinien ja mineraalien kanssa toimii repeilevien kynsinauhojen pelastajana. Huulet kannattaa suojata mehiläisvahapohjaisella shea-ruusu-huulivoiteella, joka tarjoaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja korjaa varmoin ottein halkeilevien huulien vaurioita. Pintakuivan ihon paras ystävä on avokado-yövoide, joka elvyttää ihoa ja tekee siitä kimmoisan. Avokado-voidetta voi käyttää tehokosteuttajana myös päivisin.

neilsyardremedies_jolieshop_hannamarirahkonen4

Rasvoittuvalle iholle suunnatusta Palmarosa-tuotelinjasta löytyvät uutuuksina päivävoide, kasvovesi sekä mattifier-meikinpohjustusvoide. Palmarosa on monipuolinen ja antibakteerinen yrtti, joka parantaa tehokkaasti tulehtunutta ihoa, tasapainoittaa talineritystä ja parantaa vanhoja arpia sekä katkenneita verisuonia.

Valikoimauudistuksemme myötä miehille suunnattujen kosmetiikkatuotteiden määrä kasvaa ilahduttavasti. Neal’s Yard on käyttänyt miesten kosmetiikkatuotteissa monipuolisesti erilaisia eteerisiä öljyjä sekä yrttejä yhdessä epäpuhtauksia hillitsevän rooiboksen, syväpuhdistavan punasaven, tasapainoittavan pähkinäpensaan sekä ihoa pehmentävän hunajan kanssa.

Löydätte valikoimistamme After Shave-voiteen, kasvopesuaineen, kasvokuorinnan, parranajovoiteen sekä suihkugeelin.

neilsyardremedies_jolieshop_hannamarirahkonen5

Mehiläisvahalle, appelsiinille sekä mandariille pohjautuva Bee Lovely-tuotelinja sopii puolestaan koko perheelle kolmesta ikävuodesta ylöspäin. Neal’s Yard lahjoittaa vuosittain myydyistä Bee Lovely-tuotteista yli 10 000 puntaa mehiläisten suojeluohjelmaan, sillä heille ekosysteemin kannalta tärkeiden mehiläisten suojelu on sydämen asia. Piristävän keltaisesta Bee Lovely-tuotelinjasta löytyy käsienpesuneste, monikäyttövoide, vartalovoide, suihkugeeli ja käsivoide.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen tuotevalikoimaan Jolie shopissa tai webshopissamme.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.