Yleinen

Mia Jokinivan Top 5

20.12.2015, Riikka Väänänen

Yhteiskuntatieteilijä, stressinhallinnan valmentaja ja Villa Mandalan perustanut jooga-⁠ ja meditaatio-⁠opettaja Mia Jokiniva kävi toissaviikolla Jolie shopin Tähtivierasillassa kertomassa, mitä kehossa tapahtuu stressireaktion aikana, mielen osuudesta stressin syntymiseen ja siitä, kuinka tärkeää meidän on suoda itsellemme hengähdyshetkiä. Me kerromme nyt, mitkä ovat Mian Top 5 suosikkituotteet Jolien valikoimasta ja miksi juuri ne.

1. MIA HÖYTÖ KAUNIS FACIAL CLEANSING GEL

“Vihdoin olen löytänyt kotimaisen toimijan, joka ei tingi etiikasta eikä estetiikasta. Tykkään myös siitä, että tämän sarjan hinta on korkeasta laadusta huolimatta erittäin kohtuullinen. Peukku Höytön kaikille tuotteille, arjen luksusta!

2. ABSOLUTION ADDICTION FACE OIL

Addiction, todellakin! Niin pehmeäksi ja valoisaksi kasvot jättävä öljy, että tätä en enää vaihda pois kun olen kerran päässyt makuun.

Absolutioncosmetic_luxurycosmetic_jolie_yellowmood_parasluonnonkosmetiikka_kauneus162

3. ABSOLUTION LA SOLUTION + ÉCLAT -⁠KIRKASTAVA SEERUMI

Meillä Villa Mandalassakin tarjolla ollut luonnonkosmetiikkatuote, josta asiakkaat olivat aivan myytyjä kauneussaunan yhteydessä – niin kuin minäkin! Kätevät pullot, vegaani-⁠ideologia ja luomuus vetoavat.

4. JOHN MASTERS ORGANICS DEEP SCALP FOLLICLE TREATMENT

Hiussuihke, joka tuoksuu tuulelta ja raikkalta metsältä! Oma tukkani ja päänahkani kuivuvat talvisin, joten olen silloin hoitavien kosteussuihkeiden suurkuluttaja.

MADARA_F_intro_5_RGB_H300-670x446

5. MÁDARA TIME MIRACLE TOTAL RENEWAL NIGHT CREAM

Vietän mielelläni yöni tällaisen tuotteen kanssa. Madaran tarina liikuttaa minua kovasti: neljä latvialaisnaista uskoi siihen, että asiat voisi tehdä toisin. Ekommin. Kaikista heidän tuotteistaan ja tekemisistään minulla on pelkkää hyvää sanottavaa. Näin asiat hoidetaan, kun ne hoidetaan kunnolla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.