Yleinen

Mia Höytö Cosmetics siirtyy Glope Hope -brändin alle

23.09.2018, Jolie

Ekologisista vaatteistaan ja asusteistaan tunnettu kotimainen tekstiiliyritys Globe Hope uudistuu kokonaisvaltaisesti tänä syksynä, ja lanseeraa samalla oman premium-luonnonkosmetiikkamerkkinsä.

Kotimainen Mia Höytö Cosmetics liittyy uudistuksessa osaksi Globe Hopea. Jatkossa kaikki jo viisi vuotta markkinoilla olleet Mian tuotteet löytyvät Globe Hope Cosmetics -nimen alta. Mia Höytö itse jatkaa edelleen kosmetiikan tuotekehityksen parissa, ja jo lähiaikoina valikoimaan on luvassa paljonkin uutuuksia.

Mia Höytö Cosmetics -sarjan tutut tuotteet jatkavat siis uudella nimellä, ilmeellä ja pakkauksella. Vanhoilla pakkauksilla varustetut Mia Höytö -tuotteet myymme nyt -20% hintaan Nordic Beauty -viikon alekategoriassa. Alelaari on auki keskiviikkoon 26.9.2018 saakka. Mian tuotteita on melko vähän jäljellä, mutta nopeille löytyy vielä jonkin verran valikoimaa. Mian suunnittelemat vanhat ja uudet Globe Hope Cosmetics -tuotteet saavat inspiraationsa Suomen ainutlaatuisesta luonnosta ja ihonhoitosarja on jatkossakin Ecocert-sertifioitu.

 

Mitä kuuluu, Mia Höytö?

Halusimme onnitella uudistuksesta ja muutoksesta yhtä suomalaisen luonnonkosmetiikan edelläkävijänaisista ja otimme yhteyttä Miaan, jonka tavoitimme Espanjasta. Mitä kuuluu Mialle itselleen?

”Kiitos, paljon ja hyvää kuuluu! Olen innoissani uudistuksesta, ja on todella inspiroivaa jatkaa luonnonkosmetiikan tuotekehityksen parissa. Tarkoituksena onkin laajentaa valikoimaa ihan reippaasti. Muuten aikani kuluu pienten lasteni ja eläinten parissa. Minulla on kaksi pientä lasta, kolme koiraa ja hevonen. Jatkossa aionkin olla enemmän äiti, koiramamma ja heppatyttö. Kaksi koiristani ovat isoja rescue-koiria, joten heidän kanssaan lenkkihommia riittää. Hevoseni on nuori 3,5-vuotias oripoika, joka vie kaiken lopun ajan ja hänen kanssaan harjoittelemme ahkerasti kaikenlaista ohjasajosta ratsastukseen. Ihana ja innostava syksy on tulossa! Globe Hope Cosmetics -tuotekehityksessä projektia riittää. Tervetuloa tutustumaan pian lanseerattaviin uutuuksiin!”

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.