Yleinen

Messuviikko starttaa – parasta Pariisia lahjaksi

15.10.2018, Jolie

Huile Absolue

Tervetuloa tapaamaan meitä I love me -messuille19.-21.10.2018 osastolle 7h128, jossa Jolie esiintyy tänä vuonna tunnelmallisella French Bistro -teemaisella osastolla! Ranskalaisen bistron tunnelmissa matkaamme jo näin maanantaina Pariisiin ja aloitamme messuhumun tarjoilemalla lahjaksi Patykan klassikkoöljyseerumia. Tulethan messuille tutustumaan sekä Jolie-tiimiin että ajankohtaiseen luonnonkosmetiikkaan. Luvassa on ihanuusenergiaa kaikille aisteille! Jälleenmyyjille ja medialle tiedoksi, että Jolie distribution ja Jolien markkinoinnin tiimi päivystävät messuilla teitä varten koko viikonlopun ajan. Tiedotamme messuohjelmasta tarkemmin myöhemmin viikolla.

Patykan öljyseerumi kaupan päälle 100 euron ostoksista 15-16.10.

Patyka Huile Absolue on monikäyttöinen luonnonkosmetiikan öljyseerumi, jonka resepti vie 1920-luvun kuohuvaan Pariisiin. Tuolloin öljy oli kulttipiireissä pariisilaisten naisten kauneussalaisuus. Öljyn resepti löytyi uudelleen 1990-luvulla, ja siitä sai alkunsa yksi luonnonkosmetiikkataivaan kirkkaimmista tähdistä – Patyka. Huile Absolue on uudistava yhdentoista eteerisen öljyn ja kasviöljyn cocktail, joka palauttaa iholle sen luontaisen elinvoiman. Huilen öljypohjaa löytyy useammasta kuin yhdestä Patykan tuotteesta.

Huile Absolue

Patyka Huile Absolue on pakattu 50 millilitran pulloon, ja sen litrahinta on siksi erittäin maltillinen. Useimmat luksuslaatuiset ja kallisarvoiset luonnonkosmetiikan kasvoöljyt pakataan 15-30 millin pakkauksiin. Huile Absolue on monikäyttöisyydessään jokaisen peilikaapin must-have ja sopii erittäin hyvin kylmän vuodenajan ihonhoitoon. Kokeile Huilea kasvoöljynä tai tippoina kosteus- ja käsivoiteen joukossa, hiusten latvoihin sellaisenaan, shampoon tai hoitoaineen joukkoon sekoitettuna, kaulalle, kynsinauhoille ja minne vain kuiville ihoalueille ympäri kehoa. Voit terästää öljyllä käytännössä minkä vaan kasvovoiteen ja tuunata näin sopivan seoksen ihollesi vuodenaikojen ja ihon tarpeiden vaihtuessa. Huile Absolue tuo lisäksi kylpyhuoneeseen ripauksen Pariisia. Elegantti pullo kätkee nerolin, santelipuun ja geraniumin eteeristen öljyjen pirskahtelevan aromaattiset tuoksut, jotka samaan aikaan rentouttavat ja energisoivat!

Maanantaina ja tiistaina 15.-16.10.2018 saat I love me -messujen pre-tunnelmissa Huile Absoluen kaupan päälle 100 euron ostoksista Jolie shopissa ja webshopissa. Lahjan arvo on 49,00 euroa ja se lisätään verkkokaupan tilauksiin automaattisesti.

Kuvat: Patyka

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.