Yleinen

Kuukaudenvaihteen kunniaksi luonnonkosmetiikkaa paljousalessa!

31.07.2015, Hannamari Rahkonen

Valoisien iltojen hämärtyminen ja yön ylle laskeutuva kostea viileys muistuttavat siitä, että kesä alkaa kääntyä hiljalleen loppuaan kohden. On aika jättää taakse heinäkuun hulinat, lomat sekä reissut ja suunnata katse reippain mielin aktiivisen elokuun sykkeeseen. Elokuuta rytmittää vahvasti arjen tuntu koulujen ja töiden alkuineen, sadonkorjuun makuineen ja rutiineineen.

estellethild

Jolie-tiimi haluaa muistaa kuukaudenvaihteen piristykseksi ihania ja laatutietoisia asiakkaitamme tarjoamalla luonnonkosmetiikkaa edullisin kampanjahinnoin. Ikiomaan luksustuotteiden kauppakoriin voi kerätä ajankohtaisia vartalokuorintoja, tehoseerumeita, putsareita, suihkugeelejä, kynsilakkoja, meikkejä ja voiteita. Voit hankkia täydennystä suosikkituotteisiisi, antaa mahdollisuuden kiinnostaville uutuuksille ja valita tuotekavalkaadiisi rentouttavia, kirkastavia, puhdistavia, liftaavia ja kosteuttavia täsmätuotteita omien mieltymystesi ja ihosi tarpeiden mukaan.

paljousale

Paljousale-kampanjamme on voimassa Jolie webshopissa 31.7.-3.8. välisenä aikana ja palkitsemme teidät sitä isommalla alennuksella mitä isompi kertaostoksenne. Etu koskee Kjaer Weisia, May Lindstom Skinia ja lahjakorttejamme lukuunottamatta kaikkia muita Jolie webshopin monipuolisten valikoimien tuotteita sekä sarjoja. Pääset tutustumaan laajaan valikoimaamme tästä.

Jolien tiimi toivottaa aurinkoisia ajatuksia uuden kuukauden alkuun!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.