Yleinen

Kuivaöljyjä ja kauan kaivattuja naamioita kasvoille – MÁDARA

19.09.2014, Nina Tawast

Jälleen on kiittäminen pohjoisen luonnon rikasta ja puhdasta ympäristöä, josta voimme löytää uusia, ainutlaatuisia ja tehokkaita raaka-aineita. Upeat MÁDARA-uutuudet ovat rantautuneet Jolieen!

madara9

Syksyn ylelliset kasvotuoteuutuudet, Superseed -kasvoöljyt, pohjautuvat ihoa tehokkaasti suojaaviin ja uudistaviin siemenöljyihin. Kolme erilaista Superseed-öljyä, Radiant Energy, Age Recovery ja Soothing Hydration,  kattavat erilaisten ihojen tarpeet. Superseed-öljyt jättävät ihon sileäksi ja pehmoiseksi.

Radiant Energy -kasvoöljy sopii väsyneelle, elottomalle, veltolle iholle tai ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä häivyttämään. Virkistää ja kuulastaa ihoa. Antioksidanttipitoiset mustikan-, lakan- ja karpalonsiemenöljyt yhdistyvät puhdistaviin karhunvatukka-, mustakumina- ja persiljansiemenöljyihin sekä ihoa pehmentäviin kurpitsan-, ruusunmarjan- ja jojobansiemenöljyihin. Radiant Energy ntaa voimaa ihon omille uudistumisprosesseille, kosteuttaa ja ehkäisee ulkoisten ärsytysten aiheuttamia ihovaurioita.

madara6

Age Recovery -kasvoöljy elvyttää ja uudistaa ikääntynyttä ihoa. Tomaatti, pihlaja, porkkanan- ja karpalonsiemen sekä vadelmansiemenet aktivoivat solujen uudistumista. Soveltuu erityisesti aikuiselle iholle, vähentämään väsymyksen merkkejä tai hoitamaan juonteita, arpia tai venymäarpia. Sopii myös kuivalle, herkälle iholle.

madara8

Soothing Hydration -kasvoöljy on rauhoittava kasvoöljy, joka soveltuu erityisen hyvin kuivalle iholle. Ravitsee, kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta. Puolukoiden, mustaherukoiden ja mansikoiden siemenet vähentävät ihoärsytyksiä ja hoitavat tulehduksia. Antioksidanttirikas tyrnimarja ravitsee ihoa syvältä ja uudistaa.  Kokeile kireälle ja herkälle iholle, hoitamaan kuivia läikkiä tai ihon hilseilyä.

madara1

Superseed-kasvoöljyjen lisäksi Mádara on lanseerannut kaksi ihoa kirkastavaa ja uudistavaa kasvonaamiota, kaikille ihotyypeille sopivan Detox-mutanaamion ja sekaihosta rasvoittuvalle ja ikääntyvälle iholle parhaiten soveltuvan AHA-hedelmähappoihin perustuvan Peeling- kuorintanaamion. MÁDARA kertoo uskollisten asiakkaidensa toivoneen erityisesti kasvonaamioita osaksi tuotevalikoimaa jo sarjan syntyajoista lähtien. Nyt odotus on palkittu!

madara4

Syväpuhdistava Detox -mutanaamio sisältää pohjoista metsäjärvimutaa, joka puhdistaa, supistaa ihohuokosia, elvyttää ja hoitaa. Iho jää raikkaaksi ja mattapintaiseksi. Naamio kirkastaa, imee itseensä ylimääräistä öljyä, puhdistaa, supistaa ihohuokosia ja vähentää epäpuhtauksia. Muta sitoo itseensä toksiineja ja raskasmetalleja ja auttaa poistamaan ne iholta. Poistaa aknen ja pienimuotoisten tulehdusten jälkiä. Hivenaineet ja vitamiinit tekevät ihon kuulaaksi ja virkistyneeksi.

madara5

AHA Peeling -kuorintanaamio tekee ihosta kuulaan, kiitos luonnon superannoksen aktiivisia happoja. Hedelmähapot ja kvittenhedelmästä saatava C-vitamiini yhdistettynä kosteuttavaan maitohappoon ja rauhoittavaan mustaseljaan takaavat iholle tehokkaan kuorinnan. Naamio kuorii ihoa stimuloiden solujen uudistumista. Kirkastaa ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä ja juonteita. Auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia syväpuhdistaen kevyesti.

madara7

MÁDARA-tuotteet löydät Jolie shopista ja Jolie webshopista kootusti täältä.

madara2

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.