Yleinen

Kjaer Weisin säihkyvät uutuudet ovat rantautuneet Jolieen

17.06.2015, Hannamari Rahkonen

Meitä on jälleen muistettu postipaketilla, jonka lähetyskaupungiksi on leimattu yksi suosikeistamme, New York. Ei ollut vaikea arvata kuka oli mysteeripaketin lähettäjää – asialla oli tietysti viime vuoden lokakuussa Jolieen rantautunut Kjaer Weis. Maaliskuussa eleganssi sarja kasvoi viidellä uutuussävyllä ja nyt kattava valikoima laajenee entisestään!

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_bronzer3

Kjaer Weisin houkutteleviin metallirasioihin pakatut tuotteet ovat ilahduttaneet sävyvalikoimien ja loistavan levittyvyyden lisäksi myös voidemaisella koostumuksellaan. Tuotteet sisältävät puhdistavaa ruusunkiulukkaöljyä, luonnollista kuultoa antavaa mica-mineraalia, pehmittävää mantelinsiemenöljyä, hoitavaa jojobaöljyä ja epäpuhtauksia ehkäisevää vaniljauutetta.

Kookoksesta johdettu kapryyli-triglyseridi luo iholle erittäin kevyen ja silkkisen tuntuman ja sen voimakas antioksidanttisuoja takaa niin meikkipohjille, poskipunille kuin korostustuotteillekin pitkän säilyvyysajan. Kaikkiin Kjaer Weis -uutuuksiimme on saatavilla myös edullisemmat täyttöpakkaukset Jolie shopissa ja webshopissa.

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_bronzer1

Kjaer Weis Dazzling Bronzer on aurinkopuuterin ja varjostustuotteen tavoin toimiva korostustuote – veikkaamme, että useampikin teistä kesäkaunottarista tulee ihastumaan tähän! Lämpimän pronssinen sävy yhdistettynä voidemaiseen koostumukseen tuo kasvoille kaunista rusketuksen hehkua. Tummemmilla ihonsävyillä Dazzling toimii parhaiten korostustuotteena. Voit taputella tuotetta poskipäille ja/tai poskiluun alapuolelle sekä ohimoille ja otsan reunoille sormin tai siveltimellä.

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_bronzer2

Luomiväri Grace on yksi niin kutsutuista arjen luottosävyistä, sillä sen pehmeän mokkainen, lämpimän beige ja puolimattainen väri sopii lähestulkoon kaikille. Kjaer Weisin luomiväreissä on hyvin silkkinen koostumus, joka tekee niiden levittämisestä helppoa ja siistiä. Sävyjä voi vahvistaa kerrostamalla tai kostuttamalla luomivärisutia ennen luomivärin ottamista.

kjaerweis_jolieshop_luonnonkosmetiikka_bronzer4

Voidemainen poskipuna Happy edustaa kesän kirkkainta ja ilakoivinta meikkikosmetiikkaa täyteläisen kirkkaan ja kylmän pinkissä sävyssään. Raikas väri toimii pikaisena piristäjänä niin poskipäillä kuin huulillakin kiirehtiessäsi rannalta iltamenoihin tai kun olet lähdössä kesän ikimuistoisimpiin juhliin. Helposti levittyvä voidemainen koostumus sulautuu ihoon kauniisti ja jättää kuulaan pinnan.

Tervetuloa tutustumaan kesäkauden Kjaer Weis -uutuuksiin Jolie shopissa ja webshopissa!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.