Yleinen

Kiinnostavatko Essen huippuputsarit?

26.09.2016, Jolie

Ihon pinnalla elää monimutkainen ekosysteemi. Ihon oikeanlainen päivittäinen puhdistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka takaavat terveen mikrobiympäristön olemassaolon ihollasi. Voimakkaat puhdistustuotteet avaavat kuitenkin tien vahingollisille mikrobeille, jotka voivat aiheuttaa monenlaisia iho-ongelmia ja jopa edistää ihon ikääntymistä.

Essen puhdistustuotteet on kehitetty siten, että meikin ja päivän mittaan kertyneen lian poisto häiritsee ihon luontaista lipidikerrosta niin vähän kuin mahdollista. Tavoitteena on, että ihoa ei ärsytetä eikä sen mikrobeja tuhota, vaan puhdistetaan iho minimoiden häiriö. Kuten kaikki muutkin Esse-tuotteet, myös puhdistustuotteet ovat pH-tasapainotettuja ihon normaalille pH-tasolle välille 4-5. Essen putsareilla on erityislaatuisuuteensa nähden ystävällinen hinta.

Esse6

Kasvot puhtaaksi kaksoispuhdistuksella

Paras keino kasvojen täydelliseen mutta silti hellävaraiseen puhdistukseen on kaksoispuhdistus. Kaksoispuhdistuksen idea on, että ensimmäisessä vaiheessa poistetaan iholta meikki ja toisessa vaiheessa perusteellisemmin epäpuhtaudet, ihotali ja kuolleet ihosolut.

Ensimmäisessä vaiheessa öljymäinen tai maitomainen puhdistustuote puhdistaa meikin pois iholta hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Meikki liukenee ja sitoutuu rasvaiseen puhdistustuotteeseen, ja poistuu siten helposti iholta pois pestäessä. Tuotteet, jotka sopivat tähän ihanteellisesti ovat: Esse Cream Cleanser tai Esse Makeup Remover. Jos käytät meikkiä yhtään reilummin, kannattaa satsata tähän!

Toisessa vaiheessa geelimäinen tai voidemainen puhdistustuote puhdistaa iholta vesiliukoisen lian, talin ja epäpuhtaudet. Tämä valmistaa ihon ottamaan seuraavista ihonhoitotuotteista kaiken hyödyn irti. Tähän sopivat tuotteet: Esse Gel Cleanser tai jos putsattavaa on ihollasi enemmän: Esse Detox -puhdistusvoide. Kaikki Essen puhdistustuotteet toimivat myös yksinään käytettyinä, mutta suosittelemme kaksoispuhdistuksen kokeilemista. Kaksivaiheinen puhdistus antaa jo lyhyessä ajassa tuloksia ihon hyvinvoinnissa.

Esse Cream Cleanser -puhdistusemulsio

Tämä kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusemulsio poistaa lian ja meikin iholta hellävaraisen tehokkaasti, sitoen itseensä öljyliukoisia epäpuhtauksia ja helpottaen siten niiden poishuuhtomista. Marulaöljy kosteuttaa ihoa puhdistuksen aikana. Aloe vera rauhoittaa ihoa tehden tuotteesta sopivan myös herkälle iholle. Palmarosa, kumina ja palsamipelargoni tuovat tuotteelle raikkaan tuoksun.

Käytä puhdistusemulsiota levittämällä pumppauksellinen tai pari kuiville kasvoille. Kostuta tämän jälkeen sormenpäät vedellä ja pyörittele tuotetta iholla. Emulsio toimii myös silmämeikin poistamiseen. Tämä sopii erinomaisesti kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi. Cream Cleanser on saatavilla kahdessa eri koossa, 100 ml sekä 200 ml.

Esse7

Esse Eye Make-up Remover -silmämeikinpuhdistusaine

Voit poistaa silmämeikin Essen puhdistusemulsiolla, puhdistusgeelillä tai Sensitive -puhdistusvoiteella. Erityisesti herkille silmille tai/ja vahvan meikin poistoon suosittelemme kuitenkin Essen silmämeikinpuhdistusta. Nimestään huolimatta Esse Eye Make-up Removeria voidaan käyttää vaihtoehtona muille Essen puhdistusaineille myös koko kasvojen puhdistukseen, esimerkiksi erityisen herkän ihon hoidossa. Tämä meikinpuhdistusaine poistaa tehokkaasti myös vahamaisen meikin, kuten huulipunat.

Esse -silmämeikinpoistoaine on Aloe vera -pohjainen, kevyt emulsio, joka poistaa meikin tehokkaasti ja erittäin hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä. Jojobaöljy hoitaa ja kosteuttaa, Aloe vera pehmentää ja neutraloi ihoärsytyksiä.

Käytä puhdistusvoidetta koko kasvojen meikin puhdistamiseen levittämällä se suoraan iholle ja emulgoimalla veden kanssa, jolloin tuotteesta muodostuu kermainen puhdistusvoide. Tämä toimii ihanasti kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana. Vain silmämeikkiä puhdistettaessa levitä pieni määrä tuotetta kostealle vanulapulle ja poista meikki hellävaraisesti pyyhkien.

Esse Gel Cleanser -hellävarainen puhdistusgeeli

Esse Gel Cleanser sopii kaikille ihotyypeille ja on ihanteellinen epäpuhtaan ihon, myös aknen hoitoon. Puhdistusgeeliin tuovat vaahtoavuutta miedot, biohajoavat ainesosat, jotka tekevät geelistä ylellisen, virkistävän pesuaineen.

Afrikkalaisella Aloe veralla on tulehduksen vastaisia ominaisuuksia ja se säätelee ihon puolustusjärjestelmää. Piparmintun ja spearmintun öljyt raikastavat ja parantavat ihon mikroverenkiertoa auttaen eliminoimaan toksiineja.

Levitä pumppauksellinen tai pari geeliä kuiville kasvoille, kostuta tämän jälkeen sormenpäät vedellä ja pyörittele tuotetta iholla. Huuhtele pois. Toimii erinomaisesti kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. Lisäksi puhdistusgeeliä voi käyttää myös koko vartalon puhdistustuotteena erityisen herkälle ja tulehtuneelle iholle. Voidaan käyttää myös parranajoon. Gel Cleanser on saatavilla kahdessa eri koossa, 100 ml sekä 200 ml.

Esse8

Esse Refining Cleanser -Detox puhdistusvoide

Esse Refining Cleanser -puhdistusvoide on detox -vaikutteinen savipesuaine, joka puhdistaa ja samalla kuorii miedosti ihoa. Pesuvoide muuttuu emulgoitaessa ylellisen pehmeäksi vaahdoksi, joka poistaa iholta tehokkaasti liian öljyisyyden ja epäpuhtaudet.

Hellävaraisen kuorivan vaikutuksen voide saa bentoniittisavesta, jonka hienot partikkelit poistavat iholta epäpuhtauksia ja toksiineja. Kalahari Melon-öljyn välttämättömät omega-6-rasvahapot auttavat säilyttämään ihon rasvahappotasapainon.

Detox -puhdistusvoide on toimii erityisen hyvin rasvoittuvalle, epäpuhtaalle, suurihuokoiselle tai nuorelle iholle sekä miehille. Sopii säännölliseen puhdistukseen sellaista kaipaavalle iholle sekä syväpuhdistajaksi esimerkiksi fyysisen rasituksen jälkeen. Voide on detox -vaikutuksensa ansiosta erinomainen tehopuhdistus vuodenaikojen vaihteeseen kaikille ihotyypeille. Sopii hyvin kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen.

Voit käyttää voidetta joko päivittäin tai tarvittaessa muun puhdistuksen tehostajana. Hiero voidetta pieni määrä kasvoille, kostuta sormenpäät ja pyörittele tuotetta iholla. Huuhtele runsaalla vedellä.

Esse2

Esse Sensitive Cleanser -puhdistusvoide herkälle iholle

Esse Sensitive -linja on kehitetty vastaamaan herkän ihon ongelmiin. Linjan tuotteet alentavat herkkäihoisten reaktiotasoa kahden-kolmen kuukauden käytön aikana, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä Essen normaalilinjan tuotteisiin. Puhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös akne- ja rosacea -ihoille.

Esse Sensitive Cleanser on voidemainen puhdistustuote, joka on kehitetty minimoimaan herkän ihon ärsytystä. Se jättää ihon rauhallisen ja miellyttävän tuntuiseksi. Sensitive Cleanser ei vaahtoa, mutta se sisältää kuitenkin biohajoavia, peseviä ainesosia, jotka puhdistavat ihon ja poistavat meikin tehokkaasti.

Puhdistuksen pohjana on luomulaatuinen Aloe vera -geeli, jonka polysakkaridit hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Lisäksi voiteessa ihoa suojaa ja vahvistaa Lactobacilluksen probioottinen uute.

On tärkeää, että Sensitive -linjan tuotteita ei käytetä yhdessä muiden tuotemerkkien tuotteiden kanssa, sillä tämä vahingoittaa hoitoprosessia. Tuotteita ei myöskään tule käyttää ainakaan aluksi muiden Esse -tuotelinjojen kanssa, jos tavoitteena on korjaava ja tuloksekas vaikutus. Esse Sensitive Cleanser -puhdistusvoide soveltuu kaksoispuhdistukseen niin, että peset kasvosi tuotteella kahteen kertaan, jolloin ensimmäinen kierros puhdistaa meikit ja toinen mahdollisesti vielä iholle meikin alle jääneen lian.

Käytä Esse Sensitive -puhdistusvoidetta levittämällä pumppauksellinen emulsiota kuiville kasvoille. Kostuta sitten sormenpäät vedellä ja pyörittele tuotetta iholla. Huuhtele tai pyyhi kevyesti lopuksi kasvot.

Esse5
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hottentotti
Hottentotti
7 years sitten

Puhdistusaine oli juuri loppumaisillaan ja tämän postauksen innoittamana tilasin Cream Cleanserin ja Detox puhdistusvoiteen. Ihan huipputuotteita molemmat! Noiden yhdistelmällä ihosta tulee superpehmoinen ja sileä 😉

Reno
Reno
7 years sitten

Hienoa, että tämä postaus sattui sinulle juuri sopivaan aikaan! Eikös olekin täydellinen yhdistelmä? 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.