Yleinen

Jolien vartalonhoitoviikko 3/3: Vartalon kevätherätys Jolie spassa

11.04.2015, Hannamari Rahkonen

Vartalonhoitoviikkomme on ollut tähän mennessä täynnä mutkattomia kotihoito-ohjeita sekä tuotesuosituksia liittyen vartalon kuorintaan, kosteutukseen sekä kiinteytykseen ja mikäs sen mukavampaa kuin kotona ajan kanssa toteutetut kauneudenhoitorutiinit.

Jokaisella meistä on omat arjen haasteemme ja kohtaamme hetkiä, jolloin haluaisimme ulkoistaa poukkoilevat ajatukset, unohtaa deadlinet, lasten vaatimukset, rentoutua huonosti nukutun yön jälkeen tai vain olla. Jolie span lämpöisessä hoitopedissä saat nauttia hiljaisuudesta sekä lempeästä arjen pakopaikasta taitavien kosmetologiemme kiinnittäessä erityishuomionsa juuri Sinun hyvinvointiisi. Valoisa yläkertamme tarjoaa rauhallisen maailman ennen hoitoa ja sen jälkeen. Alakerrassa odottavat lämmin hoitopeti, läsnäoloon tuudittava äänimaailma ja pehmeä kynttilänvalo.

joliespa_jolie_helsinkispa_yellowmood_hannamarirahkonen

Ihoa napakoittava vartalohoito, joka auttaa kehoa myös puhdistautumaan kuona-aineista. Pulahda mereen virkistävälle aamu-uinnille ja nauti kiireetön aamukahvi aurinkoisella laiturilla. Anna merisuolan puhdistavan viisauden kuoria iholtasi kaikki vanha ja tarpeeton. Kahvinpapujen vilkastuttava voima tuo tilalle uutta energiaa.

Jolie span Fabulous Figure -vartalohoito on erityisen ajankohtainen nyt kevään korvilla, kun haluamme unohtua hetkeksi vain olemaan, antaa elimistömme nestekierrolle lempeän käynnistyksen ja saavuttaa tanssijamaisen kevyen olotilan. Ylellisessä vartalohoidossa vilkastetaan aineenvaihduntaa kuivaharjauksella, annetaan ihon nauttia vartalonaamiosta ja kruunataan hoito vielä nesteitä poistavalla kokovartalohieronnalla. Saat vartalonhoidon ohessa nauttia myös kasvojen puhdistuksesta, kuorinnasta sekä naamiosta.

joliespa_jolie_helsinkispa_yellowmood_hannamarirahkonen3

Hoitopediltä noustessasi tunnet olosi virkeäksi ja kevyeksi. Tervetuloa nauttimaan aromaattisen pehmeiden kahvipapujen tuoksusta sekä tunnelmallisesta ympäristöstä sekä läsnäolevasta hoidosta.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.