Yleinen

Jolien Tähtivierasilta 3.3. – Karita Tykkä

22.02.2016, Jolie

Jolie shopin palveluihin on kuulunut toissa syksystä saakka suositut Jolien Ystäväillat. Jolien Ystäväillassa asiakkaamme voivat tulla Jolie shopiin viettämään iltaa shopin sulkemisajan jälkeen ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana tutustutaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja kiinnostus huomioiden. Ystäväillassa voi esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Event_Jolie_20160121_PieniPalaUnelmaabyPinjaBruun-5

Jokaiselle ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jota voivat olla esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit. Järjestämme myös pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin, Patykan ja Kjaer Weisin tuotteista. Kjaer Weisin etu on ekslusiivinen, ja tarjolla ainoastaan Ystävä- ja Tähtivierasilloissa.

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat illanvietolle keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta kosmetiikasta.

Event_Jolie_20160121_PieniPalaUnelmaabyPinjaBruun-1

Jolien Ystäväillat ovat varattavissa yhä entiseen tapaan, mutta ne ovat jalostuneet myös muutamiin uusiin muotoihin. Yksi näistä uusista palveluista Jolien ystäville on 8.9.2015 alkaneet Jolie shopin Tähtivierasillat. Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

sitruunainen_kesäkurpitsalohi

3.3. Jolie shopiin saapuu Tähtivieraaksemme ihastuttava Karita Tykkä. Karita Tykkä on intohimoinen terveyden ja hyvänolon lähettiläs, joka avaa illan aikana omia keinojaan kohti elinvoimaista ja energistä elämää. Hyvän olon illassa kurkistamme Karitan kokonaisvaltaisenhyvinvoinnin saloihin. Karita on 39-vuotias äiti, yrittäjä, juontaja, luennoitsija, LCF Life coach ja ruokakirjailia. Hänen esikoiskirja Raakaa ja makeaa ilmestyi tammikuussa 2014, toinen kirja Hyvää huomenta saman vuoden marraskuussa ja kolmas, Lautasellinen kauneutta -kirja lokakuussa 2015. Karitalla on yli kahdenkymmenen vuoden ura mallina, mutta kokonaisvaltainen hyvinvointi, raakaruoka, terveys ja mielen hyvinvointi ovat vieneet naisen kokonaan mukanaan, eikä häntä mallintöissä enää juurikaan nähdä. Sen sijaan hän on miehensä kanssa perustanut ja luonut SuperLemon-tuoteperheen, joka tarjoilee poikkeuksellisen laadukkaita ja korkeatasoisia tuotteita. Karita haluaa inspiroida ja auttaa ihmisiä voimaaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja vie hyvän olon ja terveellisen elämän sanomaa eteenpäin rennosti ja pilke silmäkulmassa. Illan aikana kuulet Karitan hyvän olon salaisuudet ja löydät myös omasi;

-Rakennat vision tavoitteestasi ja luot sinun elämääsi sopivat askeleet ja keinot kohti hehkeään elämään. 
-Inspiroidut terveellisen elämän nautinnollisuudesta.
-Rentoudut ja saat lisää energiaa.
-Saat inspiraatiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

_DSC7053m.jpgn

Karitan osuuden jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kommentteja. Pääset mukaan ainoastaan kymmenellä eurolla, joka sekin hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana. Jolie tarjoaa Tähtivierasiltojen aikana -10% alennuksen omista tuotemerkeistään kosmetiikasta kiinnostuneille. Ilta alkaa Jolie shopin sulkemisajan jälkeen klo 19.00 ja päättyy noin klo 21.00.

Päästäksesi mukaan iltaan, Sinun tarvitsee vain ostaa ilta ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajatusti. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolien myynti,-ja markkinointiassistentille Miialle osoitteeseen miia@jolie.fi

Huomioithan lipputilausta tehdessäsi;
-Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa / postitettavaa pääsylippua.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan!

Kuvat 1 ja 2 Pinja Bruun / Pieni Pala Unelmaa

3 ja 4 Karita Tykkä

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kukkis
kukkis
7 years sitten

Hei, olisin tiedustellut; jotta ehtii mukaan tähtivierasiltaan, pitääkö olla facebook:ssa? Olen nyt monesti huomannut, että ilmoitus on ensin fb:ssa ja ilmoittautuminen täynnä ennenkuin siitä kerrotaan nettisivuillanne!

Miia Rantonen
Miia Rantonen
7 years sitten

Hei Kukkis! Kiitokset viestistäsi ja kysymyksestäsi. Usein “synkronoimme” iltoihin liittyvät informaatiot tulemaan julki samanaikaisesti, mutta toisinaan Facebook -event tulee ennen Toimituksen tekstiä. Samaan aikaan ilta laitetaan myyntiin Jolie webshopiin. Tähtivierasillan voi siis ostaa webshopista samantien, se tulee näkyville kohtaan “uutuudet” sekä etusivulle myös! Karitan iltaan on vielä paikkoja, jos haluat tulla mukaan. Järjestelmämme ei valitettavsti ollut eilen ajantasalla, ja sen vuoksi näytti väärin, ettei paikkoja enää olisi. Lämpöisin terveisin, Jolie -tiimi

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.