Yleinen

Jolien joulu – Pre-Christmas Sale -10% sekä Jolie shopissa että webshopissa!

30.11.2015, Riikka Väänänen

Uskomme Joliessa laadukkaisiin käyttötuotteisiin ja aitoihin elämyslahjoihin varteenotettavina vaihtoehtoina tavaralle, ja siksi tarjoammekin hemmottelevia spa-hoitoja ja luonnonkosmetiikan parhaita tuotepaketteja kuusen alle. Kääntymällä Jolien puoleen, voit unohtaa joulustressin sekä onnistut ilahduttamaan itseäsi ja kanssaihmisiäsi aivan erityisellä tavalla.

patyka_patykahandcream_hannamarirahkonen_yellowmood_jolieshop3

Jolie shopista ja webshopista löydät nyt laadukkaan ja kauniin valikoiman hyvinvointia lisääviä joululahjoja. Jolien lahjareki on täynnä pariisilaista luksusta, lahjakortteja, hellävaraisia voiteita ja naamioita, suklaata, teetä ja lähiseudun saippuaa sekä ekologisten parfyymitalojen tuoksuja.

Jolien jokavuotinen huippusuosittu Pre-Christmas Sale tulee taas!

Kiitokseksi kuluneesta vuodesta muistamme asiakkaitamme viikonlopun ajan parhaalla luksuksella ystävähintaan. Kaikki early birdit saavat kaupungin kauneimman lahjapuodin asiakkaina -10% alennuksen 1.-6.12. aikana. Alennus koskee koko valikoimaa lukuunottamatta Kjaer Weisia, May Lindstrom Skinia sekä Pai Skincaren tuotteita.

UX8qOvYCR8GNGSwMDcgZmjf_Ayxw9FlSlhlMtkhMUdE-670x446

Voit noutaa valitsemasi lahjat valmiiksi paketoituina Jolie shopista. Webshopissa voit myös valita lahjan saajan osoitteen toimitusosoitteeksi, jolloin lähetämme paketin suoraan sen vastaanottajalle halutessasi ilman lähetyslistaa.

Tervetuloa tutustumaan ihastuttavaa valikoimaamme kaupungin kauneimmassa kaupassa. Uskomme, että löydät etsimäsi!

Kuvat Hannamari Rahkonen ja Neal’s Yard Remedies

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.