Yleinen

Jolie webshopissa lahjaksi Iroisien BB-voide

20.07.2016, Jolie

Jopa 650 000 naista viettää nimipäiväänsä tällä viikolla, ja siksi keskikesän viikko onkin kalenterivuodessa omistettu naisille. Kaikkien ihanien naisten kunniaksi lahjoitamme nyt sunnuntaihin mennessä tehtyihin Jolie webshopin yli 100 euron tilauksiin automaattisesti ilmaisen Iroisien BB-voiteen. Edun saadaksesi et tarvitse siis erillisiä koodeja, ja sen arvo on 31,60 euroa. Etu ei koske Jolie box -tilauksia.

iroisie2

Iroisien BB-voide (blemish balm, beauty balm) valittiin jo lanseerausvuonna muutama vuosi sitten kauneuslehdistön toimesta markkinoiden parhaaksi BB-voiteeksi. Tuolloin voidetta oli palkitsemassa mm. Trendi-lehden kaikennähnyt ja asiantunteva raati, jonka testissä Iroisie pesi niin luonnonkosmetiikan BB-versiot kuin synteettiset sisarensa. Voide superhehkutettiin taivaisiin myös blogeissa ja ammattimeikkaajien kriittisissä pöydissä.

Iroisien BB-voide on edelleen yksi Jolien eniten myyvistä tuotteista. Se on suojaava, hoitava ja vegaaninen BB-voide, joka sisältää aurinkosuojakertoimen 25. Voide tasoittaa ihon pienet epätasaisuudet ja hoitaa ihoa anti-age -voiteen tavoin. Pikkuinen taikaputkilo sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon omia ihmeaineita; rantajuurikas tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee näppyjä, karpaloöljy sisältää runsaasti hoitavia rasvahappoja sekä ehkäisee tulehduksia. Tomaatin siemenistä saatava luonnon oma pigmentti antaa sävyä ja toimii antioksidanttina.

Iroisien BB-voiteen sävy on vaalea, kevyesti kellertävä sävy, joka sopii erinomaisesti skandinaaviselle iholle. Kesäaikaan se on monille hieman liian vaalea, mutta jälleen enimmän rusketuksen kadotessa se palvelee hyvin myös päivettyneitä kaunottaria.

Se juttu, joka Iroisien BB-voiteesta ehkä tekee sitten sen voittajan, on sen kyky toimia kevytmeikkien tuhkimotuotteena. Se pelastaa värittömän ja väsyneen ilmeen kiitettävän nopeasti. Sillä saa loihdittua kasvoilleen alle minuutissa ruotsalaisille naisille tyypillisen vaivattoman freesin ja nuorekkaan lookin, jossa on ripaus hienostunutta kuulautta ja hehkua.

Iroisien BB-voidetta voi käyttää puhtaille kasvoille tai kosteusvoiteiden tai seerumien päälle. BB-voidetta sivellään iholle joko sormin tai meikkivoidesiveltimellä. Tuotetta voi kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin, taputtelemalla sillä saa myös peittävämpää jälkeä. Tarvittaessa voiteen voi kiinnittää esimerkiksi irtopuuterilla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.