Yleinen

Jolie span kirkastava Lemon Therapy -kasvohoito tarjoaa iholle lähtölaukauksen kevääseen

24.03.2015, Hannamari Rahkonen

Nyt kevään korvilla useampikin meistä herää huolehtimaan hieman tarkemmin oman ihonsa kunnosta, ja pohtimaan sitä miten sen saisi jälleen elinvoimaiseksi pitkän talven jälkeen. Kotioloissa tapahtuva säännöllinen puhdistaminen, kuoriminen sekä kosteuttaminen ovat elintärkeitä toimia virkeän olemuksen ja heleän ihon taikomisessa, mutta meillä on takataskussamme vielä yksi kirkastuskortti.

sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen1 (1)

Iho saa piristävän keltaisen startin kevääseen Lemon Therapy -kasvohoidollamme, johon kuuluu ihonpuhdistus, joka suoritetaan tarvittaessa mekaanisesti. Virkistävä kasvohoito tarjoilee iholle ja aisteille sitrusten raikkautta, kirkastavia hedelmähappoja sekä sielun ja mielen kaipaamaa hiljaista hemmotteluhetkeä.

sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen2 (1)

Ota hetki itsellesi – hiivi keskipäivän kauneusunille sitruunapuutarhaan, jossa Välimeren keltainen aurinko kutittelee kasvoja. Anna vitamiinien kirkastaa sekä ihosi että mielesi. Herää levänneenä kypsien sitruunoiden virkistävään tuoksuun.

sitruuna_joliespa_lemontherapy_hannamarirahkonen3 (1)

Voit varata ajan Kalevankadulla sijaitsevan Jolie span Lemon Therapy -kasvohoitoon ajanvarauksemme kautta. Hoitolamme ammattitaitoiset kosmetologit Jonna ja Miia odottavat juuri Sinua.

 

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.