Yleinen

Jolie shopissa tänään: Iroisie-asiakasilta

22.08.2014, Nina Tawast

Ihanat Iroisien ystävät, meillä on teille uutisia!

Ranskan helmenkalastajamme ovat nostaneet merestä todellisen aarteen, nimittäin Iroisie Spa Crème Pamplemousse -vartalovoiteen. Valloittava Crème Pamplemousse on limited edition -tuote, sitä on saatavilla Jolie shopistamme vain rajoitetun ajan!

pamplemousse2

Crème Pamplemousse on aprikoosin värinen, pehmeä ja hellivä vartalovoide, joka tuoksuu nimensä mukaan raikkaan greippiseltä, kuin herkulliselta greippikaramellilta. Freesi ja siloittava voide napakoittaa vartaloasi, kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihosi pehmeän siloiseksi.

Kosteuta vartalosi aamuin tai illoin – milloin tahansa, kun toivot greipin virkistävää vaikutusta ihollesi! Kevyt hieronta helpottaa aktiivisten ainesosien imeytymistä.

pamplemousse1

Koti-span herkkuvoidetta on saatavilla Jolie shopista vain tämän perjantai-illan ajan kello 16-20, niin kauan kuin tuotteita riittää. Saat voiteen omaksesi, kun ostat kolme vapaavalintaista Iroisie-tuotetta. Samalla kutsumme Sinut tervetulleeksi Iroisien asiakasiltaamme – tarjolla on Iroisien tuotetietouden lisäksi raikasta kuohuvaa!

Olet sydämellisesti tervetullut!

pamplemousse4 pamplemousse3

Kuvat Jolie

 

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
9 years sitten

No niin… millekäs kolmelle Iroisie-tuotteelle kehitän tästä ex tempore -tarpeen…? 😀

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Päivi, siitä vain valikoimaan, toivottavasti ei tule valinnanvaikeutta! Vinkkiä voi toki hakea eilisestä blogipostauksestamme, Iroisien täsmätuotteista syksyyn.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.