Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 7.12.2017 – Kaisa Jaakkola

13.11.2017, Jolie

Torstaina 7.12.2017 klo 19.00 alkaen Jolie shopin Tähtivieraaksi saapuu kautta aikojen yksi suosituimmista Tähtivieraistamme – Kaisa Jaakkola. Kaisa Jaakkola on Optimal Performance -⁠valmennusyrityksen toinen perustaja ja kuntosalin omistaja, joogaopettaja ja kymmeniä tuhansia kirjoja myynyt best seller -⁠tietokirjailija. Maanläheisesti, asiantuntevasti ja osaavasti luennoiva Kaisa on tunnettu erityisesti hormoneja käsittelevistä puheenvuoroistaan.

Joulukuun Tähtivierasillassa Kaisan aihe on “Palaudu paremmin!” Kaisa kuulee mielestään liian usein puhuttavan palautumisen vaikeudesta. Hormonitoiminta ajautuu sotkuun jatkuvan stressin myötä. Työasiat ja erilaiset muut paineet seuraavat uniin ja vapaa-aikaan. Putkea ei saada poikki. Selittämätön psyykkinen ja/tai fyysinen väsymys vaivaa. Kaisa esittelee Tähtivierasillassaan nykyihmisen palautumispaketin. Hän kertoo hyvistä palautumisen keinoista; hyvästä unesta, stressinhallinnan metodeista, sopivasta ravinnosta ja liikunnasta.

Päästäksesi tutustumaan Kaisaan ja inspiroitumaan hänen teemoistaan, sinun tarvitsee vain ostaa ilta ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti.

Illan aikana osallistujat saavat -15% koko valikoima -alennuksen Jolien luonnonkosmetiikkatuotteista. (Alennus ei koske May Lindstrom Skinia, Kjaer Weisia, NUORI-tuotteita, InFiorea, Josh Rosebrookia, Jolie boxeja ja lahjakortteja.)

Kaikki osallistujat saavat myös ilmaisen goodie bagin luonnonkosmetiikkaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, laitathan sähköpostia Jolie shopin myymälänhoitajalle Heidille osoitteeseen: heidi@jolie.fi tai soita Jolie shopiin p. 040 5624843.

Huomioithan Tähtivierasillan lipputilausta tehdessäsi:

Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa/postitettavaa pääsylippua.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan ja asiantuntevaan teemailtaan!

Jolie shopin Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.