Yleinen

Jolie shop täyttää kaksi vuotta – juhlan ja tilannekatsauksen aika

02.10.2014, Jutta Ruonansuu

Ystävät, tämän viikon perjantaina tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Jolie shopin ovet avautuivat teille ensimmäistä kertaa.

Muistamme edelleen sen tunteen, kun viimeisiä loppusiivouksia tehtiin ennen avajaisia. Kun valkoiset lattialankut paljastettiin muovin alta, epäuskoisia lauseita toisteltiin kuorossa. ”Siis voiko tämä olla valmis”?

Eihän se ollut. Eikä ole vieläkään. Ja yhteen totuuteen voi huoletta luottaa: se ei koskaan tulekaan sellaiseksi. Jostain nurkasta aloitetaan jo uutta ennen kuin edellisen kierrokset viimeistelyt on tehty, kuten elämässä tapahtuu. Onneksi tapahtuu, muuten kävisi pitkäveteiseksi.

Luonnonkosmetiikka on paitsi kohinalla voimistuva trendi, myös äärimmäisen mielenkiintoinen ja kiehtova ilmiö. Ajassa, joka on täynnä kiirettä, hektisyyttä, paljon puhetta (tyhjästäkin) ja kaikkia näiden aikaansaamia sivuilmiöitä, on iso tilaus itsensä ääreen pysähtymiselle ja aidolle kauneudelle. Sitä mukaa kun kyllästymme hengästyttävään maailmanmenoon, ylitarjontaan ja kertakäyttöisiin ajatuksiin,  alamme kaivata rauhaa ja aitoutta.

Tässä ajassa törmäämme hetki toisensa perään siihen ajatukseen, että vaivattomalta näyttävää kauneutta löytyy ainoastaan sieltä, missä sitä ei ole harkittu liiallisuuksiin tai filtteröity edustavaksi. Kaipaamme luonnollisuutta, luontevia ja aitoja ideoita, tulemme syystäkin valikoiviksi. Haluamme tehdä entistä eettisempiä, aidompia ja ekologisempia valintoja, äänestää vain sitä arvomaailmaa jonka arvot voimme allekirjoittaa. Luonnonkosmetiikka tarjoaa näitä kaikkia. On ilo toimia tällaisella kentällä, juuri tällaisessa hetkessä.

Yritysten epävirallisissakin maljapuheissa sanat kääntyvät aina herkästi tulevaan ja uuteen. Siinäkin on paljon luonnollista. Kun kuitenkin tämänhetkinen maailmanmeno tuntuu vaativan meiltä koko ajan nopeampaa, tehokkaampaa ja kunhan-nyt-edes-jotain-uutta joka päivä, on oltava tarkkana ja pidettävä lujasti kiinni omista arvoista, etteivät ne karkaa käsistä syntymäpäiväilmapallojen matkaan. Me Joliessa luotamme siihen, että edelläkävijyys ei rakennu erilaisista tempuista, virran mukana uimisesta. Se syntyy syvemmistä kerroksista ja puhtaista näkemyksistä. Näistä tullaan Jolie mediassa puhumaan pian lisää.

SYNTTÄRI3

Vaikka luonnonkosmetiikan trendikkyys on tällä hetkellä ilahduttava ilmiö sinänsä, haluamme Jolie shopin kaksivuotissyntymäpäivänä juhlistaa erityisesti sen omia pysyviä arvoja: luonnollisuutta, kestävyyttä, pitkäjänteistä kauneudenhoitoa ja niitä sisäisiä arvoja, joista todellinen, aito eleganssi ja klassisuus syntyy. Luonnonkosmetiikan maailmassa ei tarvitse koko ajan uudistua, löytää uutta trendiä kerran kuussa, sanoa samaa asiaa joka päivä uudella tavalla vain siksi, että joka päivä on sanottava ja tehtävä jotain uutta, ettei unohdu, huku ylitarjonnan kuohuihin. Tämä ajatus, jos joku, on mielestämme aitoa kauneutta. Aito kauneus ei jää koskaan huomaamatta, eikä sen tarvitse tehdä onneksi itsestään numeroa, olipa ajan henki millainen tahansa.

Uusi ei toki kuitenkaan lähellekään aina ole yhtä kuin tyhjää puhetta tai pelkkiä temppuja. Silloin, kun uusi on jotain sellaista, mikä on syntynyt aidosta innostuksesta ja persoonallisesta näkemyksestä, se pysäyttää ja sykähdyttää. Olemme löytäneet kuluneen kesän aikana muutaman tällaisen ilmiön, niin konkreettisen luonnonkosmetiikan muodossa mutta mikä tärkeintä, myös pinnan alta.

Mitä tulee kosmetiikkaan, olemme poimineet löydöksistämme huolellisesti, harkiten ja sydämellä ne, jotka tulemme esittelemään teille Jolie shopissa syksyn mittaan. Luonnonkosmetiikan Euroopanhan me tunnemme ja saamme jo työskennellä sen tarjoamien parhaiden helmien kanssa. Seuraavaksi on aika kääntää katseet Pariisin ohella myös New Yorkiin. Luulemmepa ystävät, että tekin olette siihen jo valmiit.

Valtava kiitos teille kaikille, jotka jaatte kanssamme käsityksen kauneudesta ja palaatte Jolie shopiin kerta toisensa jälkeen. Olette valtavan tärkeitä – sekä  aina ja edelleen sydämellisesti tervetulleita!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.