Yleinen

Jolie pop up liikkuu – tavataan Töölöntorilla Relovessa 1.12. alkaen!

29.11.2017, Jolie

Jolie pop up muuttaa joulukuuksi Helsingin Töölöntorille Reloveen. Recycling – Cafe – Lifestyle -putiikki Relove löytyy torin laidalta. Se tarjoilee herkullisen kahvilan, laadukkaan itsepalvelukirppiksen ja tyylikkään myymälän monenlaisille asiakkaille rennolla ja kansainvälisellä fiiliksellä. Relovessa on myös pop up -corner, jossa vaihtuvat brändit esittelevät monipuolisesti sisustusta, herkkuja ja kosmetiikkaa. Relove kuvaa itseään seuraavasti: Relove on unelma paikasta, jossa rakkaus kauneuteen, laatuun ja tekemiseen kohtaa käyttäjän.”

Jolielaisista löytyy useampia Relove-faneja. Yksi meistä poikkeaa siellä tiheään ohikulkukahvilla, toinen kantaa kahvilasta leivoksia kotiin ja kavereille ja kolmas hankkii designkirppikseltä koko vaatekaappinsa. Olemme Joliessa iloisia ja innoissamme siitä, että pääsemme muuttamaan hetkeksi pop up -corneriin, ja saamme yhden hyvän syyn lisää vierailla Töölössä vähän väliä.

Relove 3

Reloven Jolie pop upista löytyy valikoitu Jolie-kattaus Absolutionia, Patykaa, Alima Puren meikkejä ja Little Butterfly Londonin äiti- ja vauvakosmetiikkaa. Mukana on myös Warpaint-hampaidenvalkaisujauhe ja Josh Rosebrookin upeat hiustuotteet.

Toivottavasti tapaamme Töölössä uusia ystäviä! Jos et ole vielä tutustunut Jolien selektiiviseen luonnonkosmetiikkaan, olet lämpimästi tervetullut pop upiin. Luonnollisesti pop up palvelee lämmöllä myös Jolien vanhoja tuttuja, jotka satutte hengailemaan sillä puolella kaupunkia. Relovessa nähdään 1.12.2017 alkaen joulukuun ajan.

Kuvat: Relove

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.