Yleinen

Jolie lux boxin uusi kesäpainos on nyt valmis

27.07.2018, Jolie

Lux box

Kuva: @ainoclaudia

Maailman kolmas Jolie lux box myytiin toukokuussa, ja koko painos katosi verkkokaupastamme jälleen kolmessa päivässä. Tuossa yhteydessä lupasimme asiakkaille ja Jolie-tiimiläisille, että uusi versio kesäluxista kasataan vielä ennen kuin syyssade koputtaa Uudenmaankadun ikkunalautoja.

Ja kiitos box-tiimin ja Lauran, homma on kasassa. Suurehko painos uutta upeaa luxia odottaa ottajiaan. Heinäpainoksen arvo on jopa 190 euroa, ja sen myyntihinta on 53 euroa. Täysikokoisia ajankohtaisia tuotteita mukana on neljä, joista olemme jo aikaisemmin paljastaneet, että yksi niistä on täydellinen ja luksuslaatuinen syyskesän kasvotuote.

Samalla kun lanseeraamme luxin myyntiin, haluamme pahoitella heinäkuun Jolie boxin lähetyksessä sattuneita kömmähdyksiä. Olemme ulkoistaneet Jolie boxin kuukausittaisen lähettämisen, sillä urakka on kovin suuri niin tiloillemme kuin tiimillemme. Ulkoistamisen yhteydessä tekniikka yski ja siksi osa heinäkuun boxeista matkasi eri noutopaikkoihin, kuin asiakkaat olivat valinneet. Ongelmia oli jonkin verran myös saapumisilmoituksissa ja boxin saapumisen ajankohdassa. Pahoittelemme kovasti tapahtunutta! Jatkamme harjoituksia tästä oppineena ja toivomme, että jatkossa kaikki sujuu hyvin, kuten kuuluukin.

Lux box 2

Kuva: @ainoclaudia

Jolie lux box on kuukausittaista boxia hieman luksuksempi kertaluontoinen painos. Myymme tästä hetkestä alkaen rajallisen määrän Jolie lux boxia niin kauan kuin boxeja riittää. Jos ehdit tällä kertaa tilata Jolie lux boxin, se lähetetään valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja elokuun loppuun mennessä. Tilamaan pääset tästä.

Jolie lux box on yhden kuukauden limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie lux box sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.