Yleinen

Jolie kolme vuotta – tänään kaikki kasvovedet ja puhdistustuotteet -15 %!

02.06.2015, Hannamari Rahkonen

Molla avasi Jolien syntymäpäiväviikon valottamalla niitä merkittäviä askelia, rakennuspalikoita ja hullun luovuuden kukoistusta, joiden nosteella yksiön lattialta alkunsa saaneesta hyvinvointikonseptista on kasvanut maan näyttävin luonnonkosmetiikan edelläkävijä. Kiitos, että saamme tehdä tätä teille, rakkaat ystävämme.

Nappaamme teidät juhlahumujen pyörteeseen tarjoamalla juhlaviikkomme ajan erinomaisia tarjouksia luotettavimmista ja laadukkaimmista luonnonkosmetiikan helmistä. Viikkomme huipentuu perjantaisen juhlapäivän viettoon, jonka sisällöstä kerromme teille pian lisää.

kasvovedet10-670x446patyka_jolieshop_patyka3step_hannamarirahkonen

Olemme opettaneet teille kolmen vuoden aikana lukuisia yksityiskohtia tärkeiden ihonhoitorutiinien maailmasta ja veikkaamme, että muistatte yhden yli muiden – kysymyksessä on tietysti kasvovedellä lotraaminen. Ihomme pinnalla oleva hydrolipidikalvo muodostuu rasvoista sekä hapoista, joten se on luonnostaan hapan. Puhdistusaineet ovat puolestaan emäksisiä sekä tensidipitoisia, jotta ne voisivat irroittaa päivän aikana kertyneen lian sekä meikinjäämät. Mikäli emme palauta ihon pH-arvoa välittömästi puhdistustuotteen käytön jälkeen, ihon pH häiriintyy ja siitä tulee hyvin suurella todennäköisyydellä kireältä tuntuva naamio, joka on kaiken lisäksi vielä pintakuiva.

Tässä kohdassa astuu kuvioihin kasvoveden rooli yhtenä kauneudenhoitorutiinien merkittävimmistä osasista, kasvovesi kun palauttaa ihon suojakalvon takaisin happamaksi. Hydrolipidikalvon pH:n ollessa tasapainossa ihon pinta on pehmoinen, sileä, kimmoisa ja persikkaisen heleä – ja mikä tärkeintä, iho on vastaanottavaisempi muiden tärkeiden hoitotuotteiden uniikeille tehoaineille kuten seerumeille ja kasvoöljyille.

Tarjoamme teille tämän päivän ajan -15 % alennuksen kaikista valikoimiemme puhdistustuotteista ja kasvovesistä. Mikäli et pääse noutamaan omia suosikkejasi Jolie shopista Uudenmaankadulta, voit piipahtaa ajan kanssa Jolie webshopissamme, näppäillä tilaukseeni koodin “kasvovedet15” ja nautiskella vaikka kahvikupposen siinä sivussa.

Kuvat Jolien arkisto ja Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.