Yleinen

Ihotyypillesi räätälöity Esse-tutustumishoito 1h/-20% Jolie spassa marraskuun aikana tehtyihin uusiin varauksiin

01.05.2017, Jolie

Jos et ole vielä kokeillut Esse Organic Skincaren probioottista ihonhoitoa, mutta olet harkinnut asiaa, nyt olisi loistava tilaisuus! Jolie spa on mukana Esse-hoitoloiden valtakunnallisessa kampanjassa, jossa uudet Esse-asiakkaat saavat -20% alennuksen lyhyemmästä Essen kasvohoidosta. Hoidon aluksi kartoitetaan ihon yksilölliset vaatimukset ja tarpeet. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin seitsemästä tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta Essen hoitokonseptista.

Essellä voidaan saavuttaa vakuuttavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa. Essellä hoidetaan ylisensitiivistä ihoa, joka ei kestä mitään. Sillä voidaan hoitaa tulehtunutta aknea, ikääntymismuutoksia, ihon stressiä, ihosairauksia ja tasapainosta lipsahtanutta normaalia ihoa. Tärkeää on, että hoitokuurin aikana pH-tasapainoa ei häiritä runsailla muilla hoitotuotteilla. Meikiksi hankalissa tapauksissa Esse suosittelee kuurin aikana luonnonkosmetiikan mineraalimeikkejä, kuten Alima Purea.

Jolie spa

Jos koet olevasi Esse Organic Skincaren tarpeessa, varaa aika Esse-hoitoon Jolie spahan. Saat samalla asiantuntevan Esse-kosmetologin neuvoja kotihoitoa varten kuurituksen jatkamiseksi. Jolie span Esse-hoidot ovat:

Beautiful Balance -kasvohoito (115-135€)

Esse Organic Skincaren kasvohoito tarjoaa suojaavaa ja tasapainottavaa supervoimaa ihollesi. Probiootit, prebiootit ja afrikkalaiset raaka-aineet hoitavat ja tukevat ihon puolustusmekanismeja ainutlaatuisella ja tuloksekkaalla tavalla. Kasvohoidon voi valita pitkänä tai lyhyenä, ja hoidon aluksi kartoitetaan ihon yksilölliset vaatimukset ja tarpeet. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin seitsemästä tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta hoitokonseptista, joita ovat kosteuttava, rauhoittava, korjaava, tasapainottava, detoxaava, anti-age tai antioksidanttinen.

Varaa aikasi täältä.

Loving Organic -vartalohoito (148€)

Esse Organic Skincaren vartalohoito hoitaa kehon ja ihon terveyttä ja hyvinvointia immuniteettia vahvistavien probioottien ja prebioottien avulla. Parantaa ihon tasapainoa ja ehkäisee tehokkaasti kaikkia ikääntymismuutoksia. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin kolmesta tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta hoitokonseptista, joita ovat elivoimauttava, antiselluliittinen tai detox.

Varaa aikasi täältä.

Kampanjaetu -20% koskee lyhyttä Essen Beautiful Balance -kasvohoitoa (115€/1h) ja marraskuun aikana tehtyjä uusia hoitovarauksia. Etu on käytettävissä loppuvuoden ajan, joten voit sijoittaa varauksesi tästä hetkestä vuoden 2017 loppuun saakka Jolie span ajanvarauskalenteriin. Lisäksi kun ostat kolme Esse-tuotetta, saat kaupan päälle täysikokoisen Esse Eye & Lip Cream -voiteen (arvo 43 euroa). Tuotetarjous on voimassa Jolie shopissa, webshopissa ja spassa koko marraskuun lopun ajan.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.