Yleinen

Ihon kevätsiivous kotispassa (sisältää tarjouksen)

27.02.2014, Katja Kokko


_MG_6500

Tällä viikolla olemme inspiroineet teitä ihon kevätsiivoukseen. Jutan laatiman keväsiivouksen ABC:n löydät täältä. Allekirjoittanut kertoi eilen ihohuokoslöydöksistään ja suositteli puhdistavaa Lemon Therapy -kasvohoitoa, joka paitsi kirkastaa ihoa ja puhdistaa ihohuokoset, myös virkistää ja hemmottelee koko kehoa ja mieltä.

Kaikki teistä eivät toki pääse tänne Helsinkiin Jolie span hoitopedille. Jollei kotikaupungistanne löydy luonnonkosmetiikalla hoitoja tekevää kosmetologia, voi kevätsiivouksen toteuttaa myös omassa kylpyhuoneessa. Kokosimme iloksenne kolme erilaista tuoteparia ihon kirkastukseen ja puhdistukseen mukavalla alennuksella. Tarjous on voimassa Uudenmaankadun Jolie shopissa ja verkkokaupassa sunnuntaihin 2.3. saakka.

Mikään ei tietenkään estä käymästä kasvohoidossa ja hankkia kotispahan myös omia tuotteita, joilla jatkaa siivoustalkoita. Jos kaipaat päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi päivitystä tai omalle ihollesi sopivat tuotteet tuntuvat olevan hakusessa, voit myös varata ajan henkilökohtaiseen ihonhoitokonsultaatioon Jolie shopiin Uudenmaankadulle.

Hellävarainen puhdistus, kirkastus ja kiinteytys kuivalle ja herkälle iholle

Iroisien tuotteet sopivat loistavasti kuivalle, ohuelle ja herkästi reagoivalle iholle. Sarjan perustajalla Anne Bontourilla on itsellään ohut ja couperoottinen iho, joka ärtyi synteettisistä meikeistä hänen työskennellessään ammattimallina niin pahasti, että lopulta Anne pystyi sivelemään iholleen vain kevyesti jojobaöljyä. Vuosia myöhemmin Anne loi oman ihonhoitosarjan Iroisien, jonka nimi tulee Bretagnen edustalla sijaitsevasta Iroise-merestä – Iroisien tuotteissa käytetään tuosta UNESCOn suojelemasta merialueesta käsin poimittuja merileviä. Merilevät tunnetaan kyvystään sitoa ja säilyttää kosteutta sekä runsaista pitoisuuksista korjaavia antioksidantteja, jotka ovat ihonhoidossa avainraaka-aineita.

Iroisien kuorinta sopii hyvin ohuelle, herkälle ja kuivalle iholle. Kuorintavoiteesta löytyy merileväuutteiden lisäksi myös Iroise-meren vettä, jonka mineraalit tasapainottavat ihon pH:ta. Hellävaraisesti kuorivat rakeet ovat jauhettua bambua.

Iroisien Instant Beauty Fresh Mask on kaikille ihotyypeille sopiva tuhkimonaamio. Se ei sisällä iholta kosteutta ja rasvaa imevää savea ja on siksi loistava puhdistus kuivalle iholle. Omenakarkintuoksuinen ja viileän minttuinen geelinaamio kuivahtaa kasvoille kevyesti ohueksi kalvoksi ja saa aikaan kevyen liftin-efektin. Naamio sopii erinomaisesti käytettäväksi kauneusnaamiona ennen juhlia (tai juhlien jälkeisenä aamuna).

Iroisien kuorinta ja naamio yhdessä ostettuna -10 % 60,30 € (normaali hinta 67 €). Osta paketti tästä.

_MG_6445 _MG_6446

Syväpuhdistava ja kirkastava uudistus normaalille, pintakuivalle ja kuivalle iholle

Patykan Biokaliftin Kirkastava Kuorintanaamio on kaksivaikutteinen tehotuote: jauhetusta bambusta valmistetut rakeet kuorivat ihoa mekaanisesti ja luonnolliset hedelmähapot puolestaan kuorivat ihoa entsymaattisesti. Allekirjoittanut liputtaa itse nimenomaan hedelmähappoja sisältävien kuorintojen puolesta niiden tehokkuuden vuoksi. Patykan kuorinnassa tehokkuutta lisää se, että hedelmähapot saavat ensin vaikuttaa iholla, jonka jälkeen kevyesti kuorivat rakeet vielä tehostavat vaikutusta.

Kuorintavoide levitetään kasvoille naamioksi ja annetaan vaikuttaa 15 minuutista kolmeen varttiin. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä tehokkaammin hedelmähapot pääsevät vaikuttamaan ja tulokset näkyvät iholla selkeämmin. Vaikutusajan jälkeen sormenpäät kostutetaan ja rakeita pyöritellään iholla noin puoli minuuttia. Tämän jälkeen kuorinta huuhdellaan pois ja pyyhitään iho kasvovedellä.

Kuorintavoiteen sisältämät luonnolliset miedot hedelmähapot eli AHA-hapot tulevat sokeriruokouutteesta, appelsiini- ja sitruunauutteista, vaahterauutteesta sekä mustikkauutteesta. Hedelmähapot ovat niinkutsuttuja keratolyyttisia raaka-aineita eli ihon sarveiskerrosta irrottavia ja ihon pintaa pehmittäviä. Iho näyttää kirkastuneelta ja nuorentuneelta, huokoset supistuvat ja ihon pinta on kauttaaltaan tasaisempi ja hehkuvampi hedelmähappojen kuorivan vaikutuksen ansiosta.

Kuorintavoiteessa on lisäksi pieni tujaus salisyylihappoa, joka on niin ikään keratolyyttinen ainesosa ja omaa myös tuotetta säilöviä ominaisuuksia. Salisyylihappoa esiintyy luonnostaan joissakin kasveissa (kuten pajussa), mutta sitä voidaan valmistaa myös synteettisesti ja se lukeutuu tällöin luontaisen kaltaiseen raaka-aineisiin, eli on molekyylikoostumukseltaan luonnollinen, mutta valmistettu synteettisesti laboratiossa.

Tehokkaan kaksivaikutteisen kuorinnan jälkeen iho tarvitsee runsaasti kosteutusta ja ravinteita. (Huomautettakoon, että tässä välissä seka- ja rasvoittuva ihoinen voi käyttää vielä puhdistavan naamion ja janoinen iho kosteuttavan naamion.) Oikeastaan kaikille ihotyypeille rasvaista ihoa lukuunottamatta ihanteellinen kosteusvoide on Patykan Biokaliftin Ultra Rich Repair Face Cream. Silkkisen sileä voide antaa ihotehosteutusta, mutta ei ole tippaakaan liian rasvainen. Voidepohjassa itsessään löytyy jo tehokkaasti kosteuttavia ja kirkastavia ainesosia: vadelmauutetta ja damaskuksen ruusuvettä. Ihoon kosteutta sitoja hyaluronihappo saa aikaan kevyen juonteita tasottavan vaikutuksen. Avokadoöljy, karitevoi ja ruusunmarjaöljy ovat puolestaan oivallista ravintoa iholle tehokuorinnan jälkeen ja sopivat myös hyvin herkälle ja kuivalle iholle.

Patykan kuorintanaamio ja korjaava voide kuivalle iholle yhdessä ostettuna -10 % 166,50 € (normaali hinta 185 €). Osta paketti tästä.

_MG_6495

Tehopuhdistus rasvaiselle ja sekaiholle (joka ei kuitenkaan kuivata!)

Absolutionin Syväpuhdistava naamio on ihohuokosia supistava tehopuhdistus. Naamio sisältää iholta talia imevää savea, mutta vain aavistuksen – se ei kuivu kiristäväksi korpuksi ja sopii siksi myös pintakuivalle iholle. Naamio sisältää meille suomalaisille tuttua koivunmahlaa, piparminttua, lakritsia, sinkkiä ja paju-uutetta, joka sisältää luonnostaan ihoa entsymaattisesti kuorivaa salisyylihappoa.

Absolutionin La Solution Controle on epäpuhtaan ihon buusteri, joka ei myöskään kuivata (itse asiassa päinvastoin, seerumi antaa iholle runsaasti kosteutta). Controle toimii niin instanttina näpyn nitistäjänä kuin koko kasvoilla seerumin tavoin tai voiteeseen sekoitettuna. Näpyn nitistys tapahtuu nopeimmin, kun seerumia sivelee suoraan näpyn päälle tarpeeksi ajoissa, se ei jätä jälkeensä kuivia ja punaisia läikkiä. Controle sisältää luonnostaan antiseptista propolista eli mehiläiskittivahaa, mustapäitä ja näppyjä puhdistavaa crajirua, tulehduksia rauhoittavaa tepescohuitea sekä lakritsia, rosmariini- ja salviavettä, sinkkiä, kuparia ja ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Absolutionin syväpuhdistava naamio ja Controle-buusteri yhdessä ostettuna -10 % 74,70 € (normaali hinta 83 €). Osta paketti tästä.

_MG_6476

Tiimimme toivottaa teille inspiroivia kevätsiivoustalkoita! (Käykäähän ostamassa talkoiden jälkeen myös kukkia, tulppaanit kukoistavat nyt!)

_MG_6502

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.