Yleinen

Ihana Ilta Uudenmaankadulla Kauppojen Yönä torstaina 15.5

14.05.2014, Katja Kokko

ihana

Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalia vietetään jälleen 14.-18.5. Design District Helsingin jo perinteeksi muodostunutta Late Night Shopping -iltaa vietetään Kauppojen Yönä 15.5, joka on osa festivaalin ohjelmaa. Design District -alueen kaupat, galleriat ja ravintolat ovat avoinna iltamyöhään ja järjestävät ohjelmaa, mm. suunnittelijatapaamisia, avajaisia ja tuotelanseerauksia.

Ihana Ilta uudenmaankadulla esittelee Uudenmaankadun ihania toimijoita Kauppojen Yönä. Luvassa on muotinäytös, joka esittelee kevään ja kesän 2014 mallistoja sekä ajattomia klassikoita. Näytökset ovat Uudenmaankadulla klo 17, 18 ja 19 ja siinä ovat mukana Sofinah, Limbo, NEUF, Inbloom, Sininen Tulppaani ja Via Minnet. Näytöksen meikeistä vastaa tietenkin Jolie. Voit tarkistaa kaikki illan tarjoukset ja tapahtumat täältä.

Me Jolie shopissa vietämme Kauppojen Yötä loihtimalla teille pikameikkejä sekä tarjoamalla kaikista Patykan, Absolutionin ja Iroisien tuotteista -10 % alennuksen. Tarjoukset ovat voimassa Jolie shopissa torstaina 15.5 klo 17-21. Tervetuloa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.