Yleinen

Holistinen herkkuvalikoima – KORA Organics nyt Joliessa

26.05.2019, Jolie

Australialainen huippumalli Miranda Kerr oli ensin Victoria’s Secret -enkeli, sittemmin self help –kirjailija ja terveysvalmentaja, kunnes inspiroitui luomaan omaa ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Naisen Hollywood-tunnettuus tuskin haittasi, kun herkullinen KORA Organics otti ja lähti leviämään pitkin maailmaa. KORAa myydään jo lähes 3000 myyntipisteessä globaalisti – nyt myös Joliessa. Tällä hetkellä KORA Organics on saatavilla Punavuoren Jolie shopista Uudenmaankadulla sekä Jolie webshopista. Lähipäivinä saamme toivottaa sen tervetulleeksi myös kansainväliseen verkkokauppaamme Jolie Beautyyn.

Miranda Kerr Kora

Noni – kansanparantajien kitkerä rohto

Paitsi Miranda Kerr, myös eksoottinen noni-hedelmä on KORA Organicsin erikoisuus. Karvaan pisteliäältä tuoksuva ja maistuva noni on alun perin kotoisin kaakkoisesta Aasiasta. Sitä käytetään kansanparantajien rohtona Kiinassa, Intiassa ja Tyynenmeren saarilla. Internet kertoo, että nonin ravintokäyttö on useissa maissa terveysviranomaisten hampaissa, sillä sen tarunhohtoisuus on tehnyt siitä halutun tapauksen verkostomarkkinointiin. Nonista on valmistettu mehuja ja kapseleita, joista esimerkiksi Suomessa osa on maahantuontikiellossa. Kaikki auktoriteetit eivät pidä tieteellistä arviointia nonin ravintokäytöstä riittävänä. Nonia on kuitenkin käytetty ihmisten ravintona pitkään, ja sillä on perinteisesti hoidettu erilaisia sairauksia. Sitä on tuhansia vuosia pidetty kauneuden ja pitkäikäisyyden salaisuutena sekä hyvinvoinnin vahvistajana erityisesti Polynesian saaristossa.

Kora Cream Cleanser

Kora Noni Glow Face Oil

Aromarollerista jauhettuihin kvartsikiviin

KORA Organicsin valikoima on hauskan monipuolinen ja siten epätyypillinenkin. Holistinen tuotesarja sisältää esimerkiksi kokoelman kasvojen puhdistustuotteita, erilaisia kiehtovia mistejä, sydänchakraöljyn, vartalobalmin ja itseruskettavan voiteen. Jauhettuja kvartsikiviä sisältävät hehkuvat korostustuotteet eli Luminizerit ovat brändin kuuluisia hittejä. Kesää palvelevat myös kätevät kolmen tuotteen matkaboxit, joista löytyy omat vaihtoehtonsa rasvaiselle/sekaiholle, kuivalle iholle sekä herkälle iholle.

KORA Organicsin tärppituote – noniöljyt

Voimakas ja puhdas Tyynenmeren noni on kiistatta kiinnostava ja vaikuttava rohto. Sen traditionaalista tehoa kauneudenhoidossa pääsee testaamaan KORA Organicsin ihanissa öljyissä, joista on omat versionsa kasvoille, vartalolle ja silmänympärysiholle. Kasvoöljyjä rakastava Jolie-tiimi hurahti heti Kora Organics Noni Glow Face Oiliin, jolla iho kirkastuu nopeasti. Glow on nimensä mukainen. Noni-öljy sopii hyvin kesään, sillä sen koostumus hoitaa ihon pigmenttihäiriöitä tehden kasvojen sävystä tasaisemman ja kuulaamman. Noni-uute sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja, jotka torjuvat vapaita radikaaleja estäen ikääntymisen merkkejä iholla. Lisäksi ne stimuloivat luonnollista kollageenin tuotantoa silottaen kasvoille jo syntyneitä uurteita. Nonin lisäksi kasvoöljystä löytyy arvokasta tyrninsiemenöljyä sekä granaattiomenansiemenöljyä. Noni-öljy on siksi ihan mieletön pakkaus ihon aurinkovaurioita vastaan. Se toimii loistavasti myös kesän trendikkäissä kostean kuulaissa ja täyteläisissä meikkipohjissa.

Kora Face Body Oil

KORA Organicsin tärppituote – 2-in-1 – taikanaamio

Jolielaisessa ystävä- ja tuttavapiirissä aika moni on jo ehtinyt hehkuttamaan Kora Organics Turmeric Brightening & Exfoliating Maskia, joka on samanaikaisesti ihon kuorinta ja naamio. Tiedämme useiden kaunotarten hamstraavan tätä ihmettä, josta tulee helposti koukuttava luottotuote kertakokeilulla. Vegaaninen kurkumanaamio energisoi ja uudistaa kasvojen sameaa ja rasittunutta ihoa. Tehokkaalta tuntuva kurkuma syväpuhdistaa tukkiutuneet ihohuokoset ja hillitsee niiden talintuotantoa samalla kiihdyttäen kasvojen mikroverenkiertoa. Papaijauutteen entsyymit poistavat kuolleen solukon ja kirkastavat. Ilmeeseen syntyy tervettä hehkua. Ruusunmarjaöljy ja auringonkukansiemenöljy ravitsevat omegoillaan, ja ihosta tulee hoidettu ja pehmeä.

Naamion koostumus on runsas ja sisältää pieniä kuorivia (tietysti luonnollisia) rakeita, jotka lisäävät tuotteen uudistavia vaikutuksia. Mukana on myös antibakteerista haapauutetta ja raikastavaa piparminttua, joka viilentää kesänaamiossa ihanasti.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.