Yleinen

A Sweet Life – esittelyssä huhtikuun Jolie box

27.04.2018, Jolie

Huhtikuun uutuusbrändimme keinutti myös Jolie box -tiimin havaijilaiseen paratiisielämään. Leahlani tuli ja taikoi huoneisiin trooppisia tuoksuja, innostunutta tunnelmaa, lupauksia lämmöstä ja auringosta. Eksoottiset ja vahvat tuliperäisen maan raaka-aineet saivat meidät pysähtymään nautinnollisen testailun, tuoksuttelun ja keskustelun äärelle; toivat Tyynenmeren saaribaarin keskelle Helsingin harmautta.

Luonnonkosmetiikan ihanuusenergia on sekä meille että asiakkaillemme niin valtava ilo, että omistimme koko huhtikuun Jolie boxin sille itselleen. Ilolle! Ihanuudelle! Valolle! Makealle ja maailman parhaalle keväälle! Herkullisella arkikosmetiikalla on todellakin mahdollista upgreidata aamujaan, ihastuttaa iltojaan ja kutsua lisää onnellisuutta elämään.

Huhtikuun Jolie boxin tuotteet

Huhtikuun boxin makeaa aprikoosia sisältävä pehmeä CÎME Recette de Purete -öljy edusti ajankohtaisia puhdistusöljyjä, joita myydään ja kysytään juuri nyt Joliessa kaikista puhdistustuotteista eniten. Öljy on hyvä iltaputsari ja meikinpoistotuote, joka kannattaa käyttää kuiville kasvoille.

Boxin klassikkotuote oli Iroisien kallisarvoisia merileviä sisältävä tasapainottava päivävoide. Kevyt koostumus päivittää ihonhoitorutiinit pois pakkasesta, joskin Iroisie on rasvattomuudestaan huolimatta tehokas kosteuttaja. Kyseinen ”laventelivoide” on Iroisien kosteusvoiteista se, joka tasapainottaa kaikkia ihon oikkuja ja sopii hyvin käytettäväksi vuodenajan vaihtuessa, kun iho alkaa helposti hieman elää. Sitä käytetään myös ehkäisemään ihon ikääntymistä jo nuoremmallakin iholla.

Suursuosikiksi ryhtynyt The Ohm Collection Deo Dorant on yksi luonnonkosmetiikan uusista dödöinnovaatioista. Boxilaisille matkasi huhtikuussa valikoima suloisia Ohmeja testikoossa. Jauhemainen The Ohm Collection Deo Dorant Coconut -deodorantti on alumiiniton ja turvallinen deodorantti, joka tuoksuu taivaalliselta ja auttaa pitämään kainalot kuivina sekä hienhajun ja vaatteet pilaavat tahrat loitolla. Deodorantin tehokkuuden salaisuus on Ohm Blend®, joka koostuu villinä luonnossa kasvaneista, luomuviljellyistä ja kylmäpuristetuista kasveista.

Huhtikuun Jolie boxissa oli myös yksi maailman ihanimmista suihkugeeleistä, jota luonnonkosmetiikkagurut rakastavat. Weleda Arnica Sports Shower Gel -suihkugeeli on monien luonnonkosmetiikan suurkäyttäjien yhteinen suosikki; raikas, hyvin vaahtoava suihkugeeli, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. Raikas ja vahva rosmariinin ja laventelin tuoksu on mieltä ja kehoa piristävä, mutta sillä on samalla tasapainottava vaikutus. Se sopii erityisen hyvin käytettäväksi urheilun jälkeen, sekä miehille että naisille.

Aprikoosia, kookosta, villiyrttejä ja piparminttua sisältää myös samplena kyytiin pujahtanut islantilaisen Soleyn kuorintavoide, jonka voi mainiosti yhdistää Weledan vahvistavaan suihkuhetkeen. Sóley GLÓey Purifying Exfoliator -kuorintavoiteen hellävaraiset oliivirakeet poistavat kuolleita ihosoluja, kiihdyttävät solujen uusiutumista sekä edistävät kosteuden ja ravintoaineiden imeytymistä ihoon.

Huhtikuun Jolie boxin tuotteiden arvo oli n. 62 euroa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.