Yleinen

A Merry Little Christmas – Jolien joulunavaus tänä viikonloppuna Punavuoressa ja Gardenissa

24.11.2018, Jolie

Rakkaat ystävät, joulun aika ja joulun taika ovat täällä! Kutsumme valoa, lämpöä ja rauhaa huoneisiin ja tunnelmiin. Tänä viikonloppuna sytytämme terveelliset, islantilaiset ja 100% luonnolliset tuoksukynttilät ja lämmitämme kupilliset kuumaa.

Jolie shop

Kämp Gallerian ja Gardenin myymälän ohjelmassa

Helsingin Aleksanterinkatu saa sykähdyttävän juhlavalaistuksensa tänä vuonna 70. kertaa, kun perinteiset joulukadun avajaiset järjestetään sunnuntaina 25.11. kello 13 alkaen. Ohjelmaan kuuluvat perinteisesti Pelastusarmeijan joulupatakeräyksen siunaus ja Tuomiokirkkoseurakunnan tervehdys. Tilaisuus huipentuu Joulupukin tuodessa terveisensä Korvatunturilta ja pormestarin sytyttäessä jouluvalot kello 16. Valojen sytyttyä jouluparaati kulkee kaupungin halki ja katujen varsille kerääntynyt yleisö pääsee nauttimaan paraatin jouluriemusta kello 16.-16.45.

Kämp Gallerian keskusaukiolla esiintyy joulukadun avajaispäivänä su 25.11. naiskuoro KYN. Esitykset ovat klo 13.-13.30 ja klo 15.-15.30. Musiikkineuvos Kaija Viitasalon johtama kuoro on toiminut vuodesta 1981 ja menestynyt lukuisissa kilpailuissa ja katselmuksissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Maaliskuussa 2018 KYN julkaisi yhdeksännen albuminsa.

Piipahda joulukadulta lämmittelemään Gardeniin, jonka pehmeät sohvat odottavat kahvittelijoita. Tyylikäs Jolie Beauty Shop palvelee lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 12-16.

Uudenmaankadun Jolie shopin ohjelmassa

Joulun lahjapakkaukset ovat vihdoin saapuneet! Joulun inspiroiva lahjapakkausvalikoima on runsaimmillaan Punavuoren myymälässä, jossa pakkaukset täyttävät putiikin! Lahjaboxeja on useilta eri tuotemerkeiltä, ja ne ovat toinen toistaan hurmaavampia. Lahjoja löytyy niin pienelle budjetille kuin näyttävämpiin ja vaativampiin tarkoituksiin. Jolie-tiimi keräilee parasta aikaa myös luonnonkosmetiikan perinteistä lahjavinkkilistaa, josta on mahdollista bongata helpot lahjaideat.

Jolie shopin mutkaton tunnelma tarjoilee kävijöilleen glögiä ja pientä makeaa lauantaina klo 10-16.

Kuva: Maarit Kytöharju

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.