Yellowmood

Varma kevään merkki

21.03.2015, Hannamari Rahkonen

Täällä Lapissa nautiskellaan vielä näin maaliskuussa lumesta, pakkasesta ja hohtavista keväthangista. Keväästä kielivät hiekasta pölyävät kadut, auringon sulattama kasvimaan nurkka ja lintukuorojen kepeä lirkuttelu.

ikkunanpesu_yellowmood_hannamarirahkonen1

Kaiken ulkoisen keventymisen myötä myös kodin pölytpallot, nukat, tahrat, pinttymät ja ylimääräiset romut ovat saaneet tänä viikonloppuna kyytiä.

Nurkista on laitettu pois paljon ylimääräistä tavaraa – kiitos sosiaalisen median roskalavaryhmien, ylimääräiset kalusteet ja vaatteet ovat saaneet jo samana päivänä uuden kodin muualta. Uskon siihen, että mitä vähemmän ihmisellä on tavaraa, sitä helpompaa arki on. Vähemmän huolta ja siivoamista, enemmän tilaa hengittää ja luoda uutta.

ikkunanpesu_yellowmood_hannamarirahkonen2 ikkunanpesu_yellowmood_hannamarirahkonen3

On ihanaa saada jokaiselle kodin tavaralle oma paikka ja tietää mitä omistaa. Oli keventävää katsoa läpi ennen remonttia pakatut, sohvamme takana luurailleet mysteerilaatikot läpi. Siihen tarvittiin kahden ihmisen neljän tunnin työpanos, mutta ai että se kannatti.

Mysteeriboksien sisältämät tavarat olivat olleet pahvien sisässä puolentoista vuoden ajan, niinpä suurin osa sai lähteä uusille teille, sillä ilmankin ollaan pärjätty. En kaipaa tähän talouteen enää yhtään laatikkoa, joiden sisältöä en voi muistaa.

ikkunanpesu_yellowmood_hannamarirahkonen4

Ikkunanpesun jälkeen näkee taas ikkunoistakin ulos ja sänkykin on käännetty siten, että aurinko saa paistaa aamulla suoraan kasvoillemme. En keksi heti parempaa tai lempeämpää herätyskelloa kuin keväisen, kevyen valon.

Ihanaa viikonloppua!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.