Yellowmood

Terre d´Ocin hunajainen uutuuslinja hemmottelee talvi-ihoa

14.11.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Naturellementin kanssa.

Olen liputtanut lisävalon puolesta jo hyvän tovin ja ottanut pimeyden hieman ristiriitaisin tuntein vastaan. Satunnaisesti pihamaata koristava lumi on tullut ja lähtenyt yhtä montaa kertaa. Maa on jälleen valkoinen ja elättelen toivetta tuon valkoisen piristäjän pysymisestä.

Epäilen, että monet teistäkin harrastavat laillani viikottaisia kotispa-tuokioita. Olen päässyt jälleen kiinni kunnolliseen treenirytmiin ja kun on antanut itsestään kaiken, tuntuu kyllä hyvältä suunnata sen jälkeen kotiin ja sulkeutua hetkeksi omiin oloihinsa lämpimään suihkuun luonnonkosmetiikan kanssa.

terredoc_naturellement_yellowmood_hannamarirahkonen6

Terre d´Oc on tuttu itselleni jo parin vuoden takaa ja kirjoitinkin teille syyskuussa sarjan ehdottomasta lempituotelinjastani, kaktusviikunasta. Sarjan uusimman tuotelinjan pirteän keltainen olemus johtuu siitä, että pääraaka-aineena on käytetty laventelilla terästettyä Provencen hunajaa. Tahmea hunaja on varsinainen superfood niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja se kuuluu myös olennaisena osana suomalaiseen saunakulttuuriin. Lapsuudessani hunajapurkki ja sokeri kuuluivat saunarituaaleihin yhtä tärkeänä osana kuin vesikiulu ja kauha.

Terre d´Oc on vienyt tämän ihonhoidon klassikkoraaka-aineen uudelle tasolle ja yhdistänyt sen kosteuttavan manteliöljyn kanssa. Tuotelinjan tuoksut ovat hyvin yhteneväiset ja ne muistuttavat erittäin makeaa mantelia, jossa on ripaus itämaista mausteisuutta. Testasin uudesta tuotelinjasta kolme erilaista tuotetta.

terredoc_naturellement_yellowmood_hannamarirahkonen1

Hunajasarjan sokerikuorinta on pakattu ylelliseen lasipurnukkaan, joka muistuttaa sympaattisesti Nalle Puhin hunajakennoja. Tuote on sävyltään kuparisen persikkainen ja samaa linjaa noudattelee ruusukuparinen metallikansi. Kuorinnan pohja koostuu elvyttävästä hunajasta, kuorivista sokerikiteistä, virkistävästä verbenankukkavedestä, kosteuttavasta kasviglyseriinistä, kapryyli-triglyseredeistä sekä E-vitamiinipitoisesta manteliöljystä. Erityispisteen annan tuotteen luksusmaisesta kimmellyksestä, joka on peräisin luonnon mineraaleista.

terredoc_naturellement_yellowmood_hannamarirahkonen4

Hunaja-sarjan tuotteet sopivat erittäin hyvin herkälle iholle, sillä ne kosteuttavat ihoa kevyesti eivätkä ärsytä ihoa.Tuote levittyy kostealle iholle hyvin ja se muuttuu pyörivien liikkeiden lomassa maitomaisen vaaleaksi. Vartalonkuorintatuotteen sokerikiteet ovat pieniä ja omaan makuuni niitä oli ehkä hieman liian vähän — olenhan tottunut käyttämään vartalonkuorintaan DIY-suolakuorintoja. Hunajakuorinta sopii loistavasti herkkäihoisille, sillä kiteiden pieni koko yhdistettynä kohtuulliseen määrään takaa sen, ettei kuorinta ole vahingossakaan liian mekaaninen. Kuollut ihosolukko saadaan poistettua lempeästi, iho kirkastuu ja pinta jää tuntuvasti kosteutetuksi.

terredoc_naturellement_yellowmood_hannamarirahkonen5

Sarjan elvyttävä hunajabalsami on 2-in-1-tuote, jossa yhdistyy kosteuttava voidemaisuus sekä lihasjännityksiä lieventävän balsamin ominaisuudet. Balsamin pohjana on käytetty samoja raaka-aineita kuin vartalokuorinnassakin, mutta koostumus on geelimäisempi ja paremmin imeytyvämpi. Hunajabalsami liukuu iholla todella vaivattomasti ja sillä on todella helppo käsitellä koko keho, kohta kohdalta.

Mikäli kärsit kuivasta ihosta, suosittelen levittämään hunajabalsamin heti suihkun jälkeen kevyesti kuivatulle, lämpimälle iholle, jolloin iho on vastaanottavaisimmillaan ja balsami imeytyy paremmin. Tuote soveltuu myös todella hyvin hierontaan ja mikäs olisi sen rentouttavampi lahja omalle puolisolle kuin hartiahieronta? Me molemmat olemme olleet treenien jälkeen niin kipeitä, että moinen toimenpide olisi ihan järkevää ottaa jonkinlaiseksi rutiiniksi, se tekisi oikein hyvää.

terredoc_naturellement_yellowmood_hannamarirahkonen2

Tuotelinjan vartalovoi on pakattu sympaattiseen metallirasiaan, jonka saa poksautettua auki painamalla keskeltä ja suljettua reunoja puristamalla. Pieni pakkauskoko saa tuotteen näyttämään miniauringolta eikä se ole ollenkaan hassumpi mielikuva tämän vuodenajan pyörteissä. Vartalovoi on monikäyttötuote, joka sopii niin kuiville poskipäille, rohtuneille huulille kuin kovettumillekin. Itse kuljetan Terren viikunavartalovoita jatkuvasti mukana, sen huumaavan makea tuoksu toimii todella piristävänä elementtinä.

Raaka-aineiden hunajavartalovoin suhteen on keskitytty superkosteuttaviin valintoihin, vai mitä sanotte hunajan, oliiviöljyn, seesamöljyn, mehiläisvahan ja karitevoin yhdistelmästä? Pieneen pakettiin on saatu ladattua sopivassa suhteessa suloista pehmeyttä sekä tehokasta syväkosteutusta. Tuote suorastaan sulaa iholle ja imeytyy aika nopeasti.

Terre d´Ocin tuotelinjat ovat tuoksumaailmaltaan hyvin maustemaisia ja voimakkaita — myös tämä uusi hunajatuotelinja noudattelee samaa kaavaa, vaikka on hieman lempeämpi kuin muut. Mainitsen asiasta siksi, ettei voimakkaat tuoksut yllätä, mikäli olet minun laillani herkkä hajusteille. Kesäisen homealtistuksen jälkeen en kestä mitään liian tuoksuvaa kosmetiikkaa tai hajusteita ilman että kärvistelen hengenahdistuskohtausten kourissa. Tässä tilanteessa hunaja-sarja on vähän kiikun kaakun omalla kohdallani ja testauksien jälkeen mieheni on käyttänyt tuotteita. Omassa käytössäni on jatkuvasti Terre d´Ocin viikunasarja, sillä sen tuoksu on kevyt sekä makea enkä saa siitä minkäänlaisia oireita.

Rakastan Terren visuaalista otetta pakkausdesignin suhteen yhtä paljon kuin kaksi vuotta sitten. Keltainen on yksi lempiväreistäni, joten senkään puoleen ei voi kuin iloita tästä uudesta hunajasarjasta.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.