Yellowmood

Super-Pirtelöbaarin koko kesän pop-up-smoothiebaari Kauppayhtiöllä!

31.03.2014, Hannamari Rahkonen

superpirtelobaari_rovaniemi_kauppayhtio_kahvilakauppayhtio_kahvila 1

Ystävät, olemme nyt erään suuren toteutumassa olevan unelman äärellä. Kevät on lyönyt meidät käännöksillään ällikällä jo monen monta kertaa, mutta nyt kerron teille meidän tämän kevään suurimman salaisuuden. Minun ja Tuomaksen sydämellä rakennettu Super-Pirtelöbaari on toiminut vuodesta 2011 tähän päivään asti monissa huikeissa tapahtumissa, joista on jäänyt käteen paljon kokemusta, uusia ystäviä, ideoita, mutta ennen kaikkea myös halu tehdä tätä työtä täysipainoisemmin.

superpirtelobaari_rovaniemi_kauppayhtio_kahvilakauppayhtio_kahvila 7

Siksipä olemme pirskahtelevan onnellisia saadessamme kertoa teille, että Super-Pirtelöbaari avaa oman pop-up-smoothiebaarinsa koko kesäksi Kahvila Kauppayhtiön takaterassille. Viime vuoden tapaan paikalla on myös Lentävän Poron Kesäteatteri naurattamassa Diivat-näytelmällään kaikkia kulttuurinnälkäisiä sieluja. Uskomme, että Super-Pirtelöbaarin, Kauppayhtiön ja Lentävän Poron Kesäteatterin synergia ylittää kesällä tähtitieteellisiä rajoja ja tiedämme, että tämä Rovaniemen mahtavin trio tulee saamaan aikaan aivan paitsi huikean herkullisen, myös vauhdikkaan, elämyksellisen, trendikkään sekä ikimuistoisen kesän 2014!

superpirtelobaari_rovaniemi_kauppayhtio_kahvilakauppayhtio_kahvila

Kauppayhtiö on jo vuosia pitänyt ykköspaikkaa Rovaniemen kahviloista välittömällä tunnelmallaan, rempseällä henkilökunnallaan sekä herkullisella ruokatarjonnallaan, joka on tuonut tänne pohjoiseen ennakkoluulottomasti aina jotain uutta. Olemme tehneet Kauppayhtiön kanssa jo kahden vuoden ajan erittäin menestyksekästä sekä mutkatonta yhteistyötä raakasuklaidemme parissa ja nyt tuntuu hyvältä ajoitukselta laajentaa yhteistyömme tällaiseksi koko kesän mittaiseksi seikkailuksi, jonka myötä Rovaniemen kahvilamaailma ei ole enää entisensä.

superpirtelobaari_rovaniemi_kauppayhtio_kahvilakauppayhtio_kahvila 3

Milloin tämä kaikki sitten tapahtuu? Täällä toivotaan kädet ristissä todella aikaista kevättä, sillä Super-Pirtelöbaari valtaa Kauppayhtiön takaterassin heti, kun säät sen sallivat. Sitä ennen tuunaamme terassin meidän näköiseksemme kesäkeitaaksi, jonne kaikille on takuuvarmasti mukavaa saapua ihan vain hengailemaan tai pitämään vaikka toimistopäivää virkistävän ja raikkaan lounassmoothien äärellä.

superpirtelobaari_rovaniemi_kauppayhtio_kahvilakauppayhtio_kahvila 4

Super-Pirtelöbaarin puikoissa heilumme minä ja Tuomas pitämässä huolen siitä, että meidän ja Kauppayhtiön seikkailun lopputulema on Rovaniemen valovoimaisin, pirtein ja raikkain kesäterassi. Meille on helppoa saapua tekemään etätyöpäivää läppäri kainalossa päiväsaikaan ja nautiskella hyvästä musiikista sekä raikkaasta ulkoilmasta. Loppuviikosta olemme lounasaikojen lisäksi auki myös kesäteatterin näytöksien aikaan ja voi pojat me odotamme noita iltoja, jolloin koko trio on komeasti koolla teitä uskomattomia asiakkaita varten!

superpirtelobaari_rovaniemi_kauppayhtio_kahvilakauppayhtio_kahvila 5

Kesäterassiltamme saa lounassmoothieita, suussasulavia raakakakkujamme sekä huikeata suosiota niittäneitä raakasuklaitamme useissa eri mauissa. Onpas takataskussa vielä muutama yllätyskin tarjonnan suhteen, josta kerromme teille myöhemmin. Kauppayhtiön terassilta saa viime vuoden tapaan tänäkin kesänä luomuviinejä ja jos sattuu olemaan päivä, jolloin ei smoothiet vain houkuta, niin Kauppayhtiön puolelta saa aivan loistavaa sushia sekä salaatteja.

Toivotamme elämämme parhaan kesän tervetulleeksi tämän iloisen uutisen myötä ja nostamme lipun korkealle. Ei aikaakaan, kun kohta tavataan kepeissä kesätunnelmissa Super-Pirtelöbaarin omalla terassilla!

Hannamari & Tuomas, xxx

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
Laura
10 years sitten

mahtava uutinen! Tervetullut lisä Rovaniemen ruokatarjontaan! Ihanaa saada tervellisiä herkkuja! Nyt todellakin toivon lämmintä ja pitkää kesää:)

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Kiitos ihana Laura! Olemme vähintään yhtä innoissamme siitä, että saamme tuoda Rovaniemen kahvilatarjontaan jotain täysin uutta ja erilaista 🙂

Hosuli
Hosuli
10 years sitten

Oi kun kivaa! Viime kesänä tykkäsin kovasti Kauppayhtiön takapihasta, joka oli täynnä porukkaa ja luovaa pop up -meininkiä. Teatteriesityksistä iso plussa kans. Tulen ehdottomasti käymään pirtelöllä, kun kesän mittaan Rovaniemelle satun. 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Niinpä, se takapiha oli ihana keidas jo silloin! Tervetuloa käymään smoothiella, kesällä nähdään!

June
June
10 years sitten

Oi ku hienoa!! Mä niin tuun tonne seuraavalla Rollo-visiitillä. ^___^

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Ihanaa June, ootan sua! 🙂

Sara
Sara
10 years sitten

Oivoi aloin juuri haaveilla kesäisestä matkasta Rovaniemelle! Tuletko jakamaan ihania smoothiereseptejä myös blogissasi? Itsekin postasin juuri värikkään porkkana-hedelmäsmoothien reseptin, joka on kyllä kokeilemisen arvoinen.:) https://beautyinsiderblogi.blogspot.fi/2014/04/hedelma-porkkana-aurinkosmoothie.html Terveisin, Toinen smoothiehullu bloggaaja

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Hei Sara, tervetuloa piipahtamaan! Jaan reseptejä edelleen blogissani, katsopas vaikka tämän päivän tuorein postaus, siitä löydät yhden viime päivien suosikkismoothieni 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.