Yellowmood

Second hand-valaisin

17.06.2014, Hannamari Rahkonen

hannamarirahkonen_yellowmood_interior_decoration_lofthouse 5

Kuljin viime syksynä vähän tiuhempaan otteeseen kirpputoreilla kuin nykyään. Minusta tuntui todella ikävältä muuttaa pois omasta kodista ja vielä ikävämmältä asua muualla. Muuton jälkeen oli onneksi kesäloma ja ulkomaanreissu, jossa ehti saada vähän hajurakoa koko tilanteeseen ja kotipaikkakunnalle palattuamme kokonaisuus alkoi tuntua jo siedettävämmältä.

Lievitin koti-ikävääni käyttämällä energiani uuden kodin suunnitteluun ja sen miettimiseen mitkä sisustusesineet voisivat näyttää remontoidussa kodissa meidän näköisiltä. Tehdastyyli on kovasti mieleemme ja yksi pitkään kiikareissa olleista jutuista olikin tuon tyylisuuntauksen valaisimet.

hannamarirahkonen_yellowmood_interior_decoration_lofthouse

Vaikka olin haaveillut kauan teollisuushenkisestä valaisimesta, en halunnut ostaa sellaista uutena. Vanhoilta näyttävien esineiden suhteen tuntuisi hassulta, jos esine ei olisikaan oikeasti vanha ja täynnä tarinoita.

Etsintäni palkittiin, kun eräänä syksyisenä päivänä kirppishaaviini tarttui tämä vanha Ulax-merkkinen maitosiivilä. Näin heti silmissäni kuinka maitosiivilästä syntyisi komea lamppu kotiimme ja pienen pohdiskelun jälkeen päädyimme siihen, että se sopisi parhaiten ruokailutilaamme ruokapöydän ylle.

hannamarirahkonen_yellowmood_interior_decoration_lofthouse 9

Lampun asennus on vielä vähän vaiheessa, laitan muutaman päivän sisällä muutenkin vähän kokonaisvaltaisempia kuvia meidän ruokailutilasta. Yritin googlata näitä Ulaxin maitosiivilöitä ja löysin samankaltaisia vain Suomen museoviraston sivuilta, vau. Vielä kun bongaisin jostain toisen samantyylisen.

Kuvat otettu kuvauslainassa olleella Sony α7-järjestelmäkameralla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.