Yellowmood

Runaway baby

22.05.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Fysiomyynnin kanssa.

spibelt_fysiomyynti-hannamarirahkonen_yellowmood_treenit 3

Olen aloittanut CrossFitin ohessa lenkkeilyn pienen tauon jälkeen. Remontin aikana pyrimme raivaamaan kalenteristamme tilaa siten, että kävimme boksilla kolme kertaa viikossa ja se piti kyllä pään kasassa. Nyt keväällä vapaa-aikaa on huomattavasti enemmän, joten olen lisännyt liikuntarutiineihini myös lenkkeilyn. Älkää antako asukuvieni hämätä, kesä on kyllä saapunut tänne Napapiirillekin. Kuvat ovat muutaman viikon takaa, jolloin kuoritakkia ja vähän paksumpia lenkkihousuja vielä tarvitsi.

spibelt_fysiomyynti-hannamarirahkonen_yellowmood_treenit 4

Tykkään käydä lenkillä yksin ja tarvitsen ehdottomasti musiikkia mukaani. Se on minulle aivan omaa aikaa ja saan edetä siihen tahtiin kuin tuntuu hyvältä, ottaa juoksuaskelia tai olla ottamatta. Nyt kesää vasten on niin kätevää, kun voi vain heittää kevyet juoksuvaatteet päälle ja lähteä ovesta ulos. Juoksukamoissa minulla ei ole taskuja, joten nappaan aina Spibeltin lanteille. Tuohon pikkuiseen vyöhön saa kompaktisti mukaan kaiken tarpeellisen, eli kännykän ja kotiavaimen.

spibelt_fysiomyynti-hannamarirahkonen_yellowmood_treenit 2

Lenkkeily on tullut muutenkin hyvään saumaan, sillä minulla on ollut viime syksystä saakka hieman ongelmia alaselkäni kanssa ja ongelma on nyt viimeisen kuukauden aikana äitynyt hieman ikäväksi. Minulla on ilmeisesti virheasento lantiossani ja se vetää kovassa rasituksessa lihakset aivan kireälle vain vasemmalta puolelta. Viime aikojen treenit ovat olleet kevyempiä ja Crossfitissa olen ammattitaitoisten valmentajiemme suosituksesta tehnyt treeniä todella kevyillä painoilla.

spibelt_fysiomyynti-hannamarirahkonen_yellowmood_treenit 1

Olen lisännyt ohjelmaan myös säännöllisen kehonhuollon ja pyrin muutenkin pysymään joka päivä liikkeessä sekä välttämään istumista. Liikunta lieventää selkäkipuani ja se on muutenkin itselleni aivan ehdottoman tärkeä henkireikä enkä voisi kuvitellakaan jättäväni sitä pois. On kiva huomata olevansa jäntevämpi ja voimakkaampi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.