Yellowmood

Pientä keittiöremonttia

25.08.2014, Hannamari Rahkonen

Elämälle kiitos viikonlopuista (ja siitä, että loma alkaa maanantaina).

Töitä olisi piisannut kovasti viime viikonloppunakin, mutta meidän oli pakko ottaa lepolisä. Pyhitimme perjantain ja lauantain nukkumiselle, ei minkään tekemiselle sekä pyöräilylenkeille. Lopputuloksena oli kaksi niin virkistynyttä ihmisolentoa, että päätimme alkaa maalauspuuhiin lauantaiyön pimeinä tunteina. Tällaisia hölmöjä me ollaan, mutta onneksi meitä on kaksi.

Kerroin kesäkuun alussa aikeistamme maalata keittiön välitilan seinä mustaksi ja tuon seinän maalaus ei jäänyt lauantaiyön ainoaksi aikaansaannokseksi. Musta seinä on dramaattinen ja toisin kuin ajattelin, tuo iso tumma pinta-ala tekee keittiöstä itse asiassa isomman tuntuisen sekä ennen kaikkea skarpin. Valkoiset hyllyt ovat väliaikainen ratkaisu ennen kuin rakennamme keittiön yläkaapit.

DIYkitchen_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 3

Keittiössä on tätä nykyä kaksi vetolaatikkoa valmiina, joten suurimman osan tavaroista on onneksi saanut jo aikoja sitten pois keittiön tasoilta. Tilasimme keittiöön loput laatikkomekanismit Saksasta ja sehän tarkoittaa sitä, että ihan kohta saadaan tämä jättiprojekti nimeltä DIY-keittiö pakettiin ja kuvauskelpoiseksi. Näin kokonaisuutena on sanottava, että DIY-keittiön rakentaminen on ollut opettavaista sekä haastavaa, varsinkin kun mieheni on tehnyt ihan kaikki rungosta lähtien itse. Ainakin tätä osaa arvostaa sinä päivänä, kun valmista tulee!

Sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen, josta uskon kuvien kertovan enemmän kuin tuhat sanaa.

Keittiö ennen:

DIYkitchen_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 5

Keittiö jälkeen:

DIYkitchen_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 1 DIYkitchen_keittioremontti_yellowmood_hannamarirahkonen 2

Saimme seinän lisäksi hullun hyvän DIY-idean, jonka esittelen teille tällä viikolla. Jos joku on ruma, sen voi aina naamioida — pian näette mistä puhun!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.