Yellowmood

Paluu normaaliin treeniarkeen

20.02.2014, Hannamari Rahkonen

2XU-kompressiotreenihousut saatu ilmaiseksi Fysiomyynniltä.

crossfit_crossfitSantasport_yellowmood_CrossfitRovaniemi 1 (1)

Viime viikkojen kehnon olon jälkeen eilen pystyin vetämään treenit taas normaalisti ja se oli aivan mahtavaa! Pitkästä aikaa pääsin hyppelemään boksille ja eilen vedettiinkin peräkkäin kaksi seitsemän minuutin AMRAPia. Niin se vain innostaa eteenpäin, kun olotila on jälleen lähempänä normaalia.

crossfit_crossfitSantasport_yellowmood_CrossfitRovaniemi 2 (1)

Minulla on ollut nyt kokeilussa kompressiohousut vähän aikaa ja kirjoittelen teille niistä myöhemmin lisää. Tähän mennessä olen ollut todella tyytyväinen ja kyllä tällaisten erikoispöksyjen edut huomaa jopa palautumisessa.

crossfit_crossfitSantasport_yellowmood_CrossfitRovaniemi

Eilinen oli jälleen juhlan päivää enkkojen suhteen, sillä me harjoiteltiin ensin maastavetoa ja tein tähän mennessä enkkani 5 x 10 toistomäärillä, kun viimeisellä kierroksella nousi 50 kg. Edelleenkään en ole saanut aikaiseksi kokeilla mavessa ykkösmaksimiani, mutta enköhän kerkeä sen tässä parin viikon sisään käydä tempaisemassa.

Oma liikuntahistoriani ennen CrossFitin aloittamista oli ollut reilun vuoden hyvin vähäistä. Monia kertoja yritin aloittaa säännöllistä liikuntaa, mutta tuolloin kilpirauhasen vajaatoiminta painoi vielä niin pahasti, että jo parin viikon päästä treenien aloittamisesta olin hajalla, vaikka aloitukset olivat kevyitä ja mulla oli PT. Lihakset eivät palautuneet kunnolla, mutta kun lääkitys saatiin kuntoon ja se alkoi toimia viime kesäkuussa odotetulla tavalla, on ollut aivan erilaista lähteä liikkumaan. Lihakset palautuvat ja keho voimistuu kerta kerralta.

crossfit_crossfitSantasport_yellowmood_CrossfitRovaniemi 3 (1)

Olen tosi kiitollinen paranemisestani monessakin suhteessa, mutta erityisesti siksi, että jaksan nykyään liikkua. Se vain on arjen suola, joka lataa pattereita hirmuisesti. Ainakin vielä treeneihin on ollut todella mukavaa lähteä ja uskon, ettei se tule tuleivaisuudessakaan olemaan mikään ongelma. Kaikista parhainta on tietysti harrastaa oman puolison kanssa, riittääpähän yhteistä lihaskipua, treenijuttua ja sympatiaa, haha!

Nyt taas boksille, tunnin päästä on tiedossa melkoinen Metcon “Angie” (100 pull-ups, 100 pushups, 100 sit ups, 100 squats). Tykkään!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.