Yellowmood

Meikkilook: Zuii Starr & Party

08.01.2015, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Ystäväni, tänään voimme piirtää suuren rastin Yellow moodin kuvitteelliseen seinään: silmäluomillani lepää rehellisen vaaleanpunainen hattarakerros ensimmäistä kertaa sitten teini-ikäni. Kukkaismeikkisarja Zuii lanseerasi marraskuussa useita uusia luomiväripaletteja ja päätin tuolloin haastaa itseni poistumaan mukavuusalueeltani. Toteutin yhden meikkilookin sarjan neljä pastellisävyä sisältävällä Spirit -luomiväripaletilla ja tänään on vuorossa kaksi erilaista palettia.

yellowmood_zuii_ecobeauty_hannamari2

Kokeilin meikkipohjaan tällä kertaa vaaleaa Rose -meikkivoidetta, mutta se oli hieman liian vaalea omalle iholleni. Pysyttäydyn jatkossakin vihreään taittavassa Olive Light -sävyssä. Tämä sävy olisi omiaan jollekin tasaisen ihon omaavalle lumikille.

Zuii Diamond Sparkle Berry -poskipunassa on hyvin vaalea sävy ja se antaa upean kuullon kasvoille. Sipaisin tätä jauhemaista taikapöllyä poskipäiden lisäksi myös nenänvarteen, huulien yläpuolelle sekä kulmakarvojen alapuolelle katsetta korostamaan.

yellowmood_zuii_ecobeauty_hannamari

Meikkivoide: Zuii Rose

Meikkipuuteri: Zuii Creme

Varjostus/posket: Zuii Pecan

Poskipuna/korostustuote: Zuii Berry

Kulmakarvat: Zuii Taupe

Ripsiväri: Zuii Granite

Huulet: Zuii Crystal

yellowmood_zuii_ecobeauty_hannamari3

Zuii Party -luomiväriduossa on maitosuklaanruskea sävy Passion sekä viileän ja kirkkaan vaaleanpunainen Blossom. Vastoin ennakko-oletuksiani, tuo vaaleanpunainen näytti todella kivalta ja oli erittäin kaivattua vaihtelua maanläheisten sävyjeni viidakkoon. Ruskea tasapainoittaa tuota karkkimaisuutta – duo tuli jäädäkseen.

yellowmood_zuii_ecobeauty_hannamari1

Zuii Starr -luomiväriduo edustaa itselleni sitä turvallista linjaa. Paletissa on kultaisena hohtava Glimmer sekä sammaleenvihreä Peacock. Tein yläluomelle sekä alaluomelle rajaukset Zuii Emerald -silmänrajauskynällä. Minun täytyy myöntää, että kaikessa Starr tuntuu hivenen tylsältä ihastuttuani tuohon Party -palettiin.

yellowmood_zuii_ecobeauty_hannamari4

Mikä on sinun suosikkisi Zuiin yksittäisistä luomiväreistä tai luomiväripaleteista?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Tuo Party tuo ruskeat silmäsi kauniisti esille! Minulla Zuiin lemppari luomiväri yksittäisenä on Chestnut. Luomiväripalatti Natural on ykkönen paleteista, koska siinä on kauniit maanläheiset sävyt ja erityisesti rakastan paletissa olevaa harmaanruskeaa väriä, koska se ei ole liian lämmin. Monesti ruskeissa ja lämpimissä väreissä meikistä tulee jotenkin liian tunkkaisen oloisia helposti kohdallani ja siksi suosin harmaanruskeita värejä. Natural paletissa on myös täydellinen tummanruskea, joka on niin tumma, että on jopa mustanruskea ja pigmenttiä on todella paljon ja sopii näin ollen täydellisesti rajauksen tekoon viistopäisellä siveltimellä.

Laura
Laura
9 years sitten

Sinappia silmiin, eli juuri hankkimani sävy Mustard!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Party oli kyllä yllättävän kiva. Chestnut on kyllä Zuiin kulttiluomiväri, se taipuu niin moneen ja pelastaa ennen kaikkea ne tavalliset päivät, jolloin pitää näyttää vähällä vaivalla hyvältä.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Mustard on ihana, siinä on ihana kuulto 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.