Yellowmood

Mandragora, Rovaniemen suloisin kahviputiikki

07.05.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Mandragoran kanssa.

mandragora_teekauppa_capuccino_espresso_teapigs-yellowmood 14

Olen henkeen ja vereen pienten putiikkien ystävä, sillä niiden takaa löytyy yleensä aina inspiroiva ihminen, joka on lähtenyt toteuttamaan visiotaan omalla kädenjäljellään ja tekee sen ansiosta työtään suurella intohimolla. Palvelu sekä tietotaito on pienten putiikkien suurin vahvuus ja näin on myös Rovaniemellä sijaitsevan kahvi-ja teekauppa Mandragoran suhteen.

Tutustuin Mandragoran perustajaan Blankaan jo useita vuosia sitten ja hänen kahvintuoksuinen putiikkinsa on yksi näiden leveysasteiden ihanimpia paikkoja, jossa pistäydyn joka viikko ostoksilla. Yleensä mukaani lähtee tummapaahtoista Amigo-kahvia, jonka jauhatamme aina paikan päällä sopivaksi AeroPressiimme. Amigo on sekä minun että Tuomaksen mielestä aivan uskomattoman täyteläinen ja pehmeä luomukahvi — niin hyvä, että palaamme siihen muiden kokeilujen jälkeen aina takaisin.

matcha_mandgragora_luomumatcha_matchaterveys_HannamariRahkonen 1

Tänä keväänä olen tutustunut myös matchan valmistukseen ja hankkinut kunnolliset välineet tuon vihreän juoman valmistukseen. Tekee muuten melkoisen eron itse teehetkeen, kun on autenttiset valmistusvälineet aina kulhosta annostelulusikkaan, vispilään sekä vispilänpidikkeeseen! Olemme hankkineet pikkuhiljaa kotiimme tarvitsemamme kahvi- ja teevälineet, joilla saa valmistettua yhtä laadukkaita juomia kuin kahviloissakin. Kirjoitan teille pian jutun siitä miten pienillä jutuilla voi koostaa toimivan kotikahvilan.

mandragora_teekauppa_capuccino_espresso_teapigs-yellowmood 2

Matchan lisäksi juon aika paljon Teapigsin teesekoituksia, joista ehdottomat suosikkini ovat kuivattuja hedelmän- ja marjanpaloja sisältävä Super Fruit sekä Liquorice & Peppermint, joka on voittanut vasta arvostetun Vuoden tee-tittelin ulkomailla. Aika usein haen myös laadukkaat Sonnentorin luomumausteeni Mandragorasta. Koska kyseessä on yksi Rovaniemen lempiputiikeistani, pyysin Blankalta teille suloisille lukijoilleni alennuskoodin, jotta tekin voisitte saada palasen Mandragoran tunnelmaa omaankin arkeenne.

Saatte koodilla yellowmood Mandragoran verkkokaupassa – 10 % alennuksen kaikista ostoksistanne ajalla 7.5.-11.5.2014.

Löydät minun kirjoittamiani tee- ja kahviartikkeleita Mandragoran blogista. Tähän mennessä olen kertonut siellä matchasta, omista teerutiineistani sekä kertonut kuka meidän perheessämme pitää kahvibaristan viittaa viikonloppuisin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna L.
Sanna L.
9 years sitten

Kiitos muistutuksesta! Pitääkin piipahtaa, kun olen nyt Rovaniemellä. 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiva juttu! Ja tuu piipahtamaan vaikka meilläkin, jos vain ehdit 🙂

Riwi
Riwi
9 years sitten

Tänään tuli liikkeessä käytyä ja tottakai sekä teetä että ihanaa suklaata lähti mukaan 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Ihana juttu <3

Sanna L.
Sanna L.
9 years sitten

Me tullaan heinäkuussa Rovikselle lomailemaan. Tuun moikkaa teitä ainakin “baariin” 😉 Oli ihanaa olla ‘kotona’ muutama päivä. Enää sinne tulo ei aiheuta ahdistusta vaan iloa. Onkohan tämä aikuistumista…

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

No ehdottomasti, kiva kun nähdään silloin! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.