Yellowmood

Kuparia syyskotiin

04.10.2014, Hannamari Rahkonen

diy_secondhand_yellowmood5

Syksyisin se aina iskee: pesänrakennusfiilis. Tänä vuonna olen bongaillut lähinnä valaistukseen liittyviä sisustushankintoja, sillä illat ovat jo pimeitä kun ei luntakaan vielä ole. Hääpäivänä lahjaksi saamani Vanda-orkidea otti ja menehtyi, mutta keksimme kieputtaa tuon Tuomaksen tekemän metallikehikon ympärille valonauhan ja laitoimme sen terassillemme, se on tosi kauniin näköinen iltaisin.

diy_secondhand_yellowmood1

Minulla on juuri nyt kesken muutama tosi mukava DIY-projekti tänne sisätiloihin. Ostin tällä viikolla kirpputorilta paljon erilaisia puukehyksiä ja maalasin ne mustaksi, niiden sisuksiin maalaan akvarelleilla meidän yhdessä valitsemiamme mietelauseita ja teen tauluista kollaasin ruokailutilaan. Meillä on tällä hetkellä todella vähän tauluja ja tuntuu, että seinät kaipaavat jotain, etteivät ole niin riisutun näköisiä. Toivon kotiin nyt syksyn mittaan lämpöä, värejä sekä paljon isoja mattoja.

diy_secondhand_yellowmood2 diy_secondhand_yellowmood4

Anoppini vinkkasi kesälomareissullemme lähtiessä, että Jyväskylässä on erittäin hyvä kirpputori. Etsin vanhoja puuleluja ja muuta kuvausrekvisiittaa vauvakuvauksiin ja tein mahtavia löytöjä. Löysin kotiin 90 sentillä kuvien rautaisen kynttelikön. Olin ajatellut antaa kynttelikön olla harmaanteräksisellä pinnallaan, mutta nähdessäni rakennustarvikekaupassa kuparin väristä spray-maalia, päässäni välähti lamppu. Minusta tästä tuli aika kiva, varsinkin kun sävy oli viileän kuparinen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.