Yellowmood

Kotitoimiston DIY-projekti

12.11.2014, Hannamari Rahkonen

Tiedättekö miltä näyttää kosmetiikkatoimittajan työpöydällä?

Niin ihania kuin kaikki uutuuspurnukat ovatkin, ei niiden runsas määrä saa työtilaa näyttämään kovinkaan miellyttävältä. Aloin rehellisesti sanoen olla jo helisemässä kosmetiikkameren keskellä, sillä tietystihän yrittäjältä löytyy työpisteeltään myös ihmeellisiä kuittikasoja sekä kirjanpitokansioita, puhumattakaan kameroista, rekvisiitoista ja muusta olennaisesta työhöni liittyvistä tavaroista.

Huh, ei mikään ideaalitilanne ihmiselle, joka rakastaa yksinkertaisuutta.

interior_office_diy_yellowmood_hannamarirahkonen1

Kotitoimiston sisustaminen on yksi niitä asioita, jotka ovat odottaneet hyviä ideoita syntyväksi, jalostettavaksi ja lopulta toteutettavaksi — tila on sen verran haastava (viistokattoinen) tuolta kohdin, että olen jo pariin kertaan vaihtanut työpöydän paikkaakin. No, päätimme Tuomaksen kanssa, että alamme etsiä tilaan todella vanhaa peltikaappia, joka olisi varattu kokonaan kosmetiikalle sekä kirjanpitokansioideni säilytykseen.

Meni ehkä kolme päivää siitä, kun olimme keskustelleet asiasta ja tuttavani Instagram-feedissä vilahtaa kuva tästä Ikean punaisesta peltikaapista, jota hän oli antamassa pois. Väri oli täysin väärä, mutta koko, materiaali ja kunto olivat juuri passelit.

interior_office_diy_yellowmood_hannamarirahkonen2

Meillä ei ole kotona mitään punaista, sillä väri ei vain jostain syystä houkuttele tai tee oloani hyväksi. Toki kaappi näyttää nytkin ihan hyvältä valkoista lattiaa ja seinää vasten, mutta kyllä se vain niin on, että punainen on minua varten vain punaviinin, kynsilakan ja huulipunan muodossa.

Siinä tuo punainen paholainen nyt odottelee kohtaloaan sisuksensa kosmetiikkaa pullistellen. Sotasuunnitelma kaapin muodonmuutosleikkiin oli valmis jo hakupäivänä ja perjantaina käyn kaapin kimppuun tositarkoituksella. Käsittelen kaapin Otexilla, maalaan runko-osan kiiltävän valkoiseksi ja käsittelen vielä nuo lukolliset ovet ruostemaalilla.

Uskon tästä tulevan varsinainen kotitoimiston helmi. En malttaisi odottaa, että tuunaussiveltimeni pääsee taas töihin. Kiitos Reija!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emmi
Emmi
9 years sitten

Lopputuloskuvia ootellessa! 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Niitä tulee pian!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.