Yellowmood

Kestävä pohjameikki Zuiilla

27.10.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Kirjoitin teille Zuiin uudesta meikinpohjustustuotteesta jokin aika sitten ja lupasin palailla pohjameikkiin liittyvien ajatusten tiimoilta. Olen sinänsä huoleton meikkaaja, sillä en vietä peilin edessä arkisin oikeastaan koskaan yli 10 minuuttia enempää aikaa. Sen sijaan pidän tärkeänä sitä, että käytössäni on iholleni sopivat tuotteet, joiden kanssa ei tarvitse ottaa matsia joka aamu.

Meikkivoiteen rullaaminen ja epätasainen jälki ovat anteeksiantamattomia asioita, jotka saavat minut kääntymään kannoiltani alta aikayksikön. Näitä tapauksia tulee onneksi nykyään yhä harvemmin eteeni, luonnonkosmetiikan meikkipohjien suhteen on otettu isoja askeleita mikäli vertaa vain neljänkin vuoden taakse.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja2

Zuiin meikkivoide on ollut yksi luonnonkosmetiikan suosikeistani jo kohta parin vuoden ajan. Meikkivoide on riittoisa ja sävy Olive Light omalle hipiälleni juuri passeli, sillä ihoni on vaalea ja punaiseen taittava. Punaisuus ilmenee erityisesti poskipäilläni, hieman nenässäni sekä silmänalusissani – Olive Light-sävy peittää todella kauniisti nuo kohdat ja saa ihon näyttämään tasaväriseltä.

Käytän Zuiin meikkivoidetta erityisesti juhlavammissa tilanteissa tai silloin, kun haen meikkipohjaltani tavallista tehokkaampaa peittävyyttä. Arkisin arvostan kevyttä ehostautumista, joten turvaudun silloin astetta kepeämpiin versioihin tai sekoitan Zuiin meikkivoiteen sekaan tipan tai kaksi kosteusvoidetta. Nyt ei enää tarvitse turvautua moisiin temppuihin, sillä käytössäni on myös sarjan Foundation Primer.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja3

Aloin käyttää primeria syyskuussa, jolloin minulla oli vielä todella pintakuiva iho ja tuo tuote varmasti osaltaan toi tarvittavaa lisäkosteutusta kasvoilleni. Eniten primerin vaikutuksen huomasi mattaisemmasta ja tasaisemmasta ihon pinnasta, jonka päälle oli helpompaa levittää meikkivoide.

Kuivan ihon kanssa meikkivoide kuin meikkivoide jämähtää helposti paikalleen ja siksi annan kaikille kuivaihoisille erityiskehotuksen hankkia primerin tai kosteuttavan päivävoiteen meikkivoiteen alle. Tasainen iho on aina helpompi meikattava, joten sen hoidosta en lähtisi liisimään mistään hinnasta, varsinkin kun olen vastikään saanut kohdata ihoni kuivan kauden.

zuii_cosmetic_yellowmood_meikkipohja

Näistä syyskuisista kuvista voi vielä huomata nenänpääni kuivuuden, josta ei ole näin lokakuussa enää tietoakaan. Kuvissa kasvoillani olevaan meikkipohjaan käytin Zuii Foundation Primeria, Zuii Olive Light-meikkivoidetta (silmänalusten alle tuplakerros), meikin kiinnittämiseen T-alueelle sekä luomille Zuii Ivory-kivipuuteria, ohimoille sekä kaulalle mattapintaista Zuii Peanut-aurinkopuuteria, poskipäilleni Zuiin Peach-poskipunaa ja kulmiini Taupe-kulmakynää.

Olen varmasti sanonut tämän ennenkin, mutta Zuiin kulmakynä on huippu enkä voisi vaihtaa sitä toiseen. Sävy Taupe on juuri oikealla tavalla vaaleanruskea, se ei taita yhtään punaiseen toisin kuin useat muiden merkkien ruskean sävyt.

Viime aikoina olen viihtynyt rillipäänä ja siksipä minulla on ollut aikaa kokeilla erilaisia meikkityylejä, jotka korostavat silmiä erityisesti silmälasien kanssa. Julkaisen vielä tällä viikolla uusimman meikkilookini, jossa näette vihdoin myös silmälasini.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Jee, nuo silmälasipäisen meikkivinkit tulevat tarpeeseen!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiva kuulla!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.