Yellowmood

// beach life //

08.07.2014, Hannamari Rahkonen

rovaniemi_hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin_beach 5 rovaniemi_hannamarirahkonen_yellowmood_kemijoki_lapland 2 rovaniemi_hannamarirahkonen_yellowmood_kemijoki_lapland rovaniemi_hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin_beach 2 rovaniemi_hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin_beach 4 rovaniemi_hannamarirahkonen_yellowmood_mittelspitz_japanisechin_beach 6

Kolme viikkoa sitten kuuma kesäilta sai meidät suuntaamaan tutulle rannalle aikomuksenamme heittää hyvin säilötyt talviturkkimme Kemijoen virtoihin, vaan toisin kävi. Vesi oli vielä niin korkealla, että kauniin hiekkarannan sijasta meitä odotti liejuinen ja mutainen pelto (sekä nopean arvioni mukaan noin miljoona hyttystä).

Nyt lämpömittarit alkavat olla uudestaan sellaisissa lukemissa, että rannalle suuntaaminen tuntuu erittäin hyvältä idealta. Sopii myös toivoa, että tuo kuumana säteilevä keltainen pallo olisi pökerryttänyt pienet siivekkäät iltaunille, jottei taas tarvitsisi palata kotiin selkä, jalat ja kädet kutisevilla pateilla.

Kuvat otettu kuvauslainassa olleella Sony a5000-kameralla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.