Meikit

Jolien syksylook 2013: La Belle Époque

19.09.2013, Katja Kokko

Jolie050913_0150

Jolien tämän syksyn meikkilook on pullollaan nostalgiaa ja kullanhohtoa. Lämmintä valoa kimmeltävät sävyt virittävät meidät nostalgiselle La Belle Époque -aikakaudelle, jonka pääkaupunkina miljoonine valopilkkuineen paistattelee haaveilijoiden rakastama Pariisi. Golden age oli ihmeellinen – ilmassa kihelmöi uudenlainen energia, jollaista ei oltu koskaan aiemmin nähty. Kulttuuri ja taide kukoistivat, jugendin koristeellisuus kiemurteli kaikkialle. Impressionistien sävelet ja lennokkaat siveltimenvedot saivat yleisön hengästymään, bulevardit olivat täynnä säkenöivää iloa. Juhlittiin, tanssittiin ja soitettiin musiikkia, ihmeteltiin ja katseltiin maailmanhistorian ensimmäisiä elokuvia, eikä muistettu arkea.

La Belle Époque oli täynnä kyltymätöntä elämäniloa, luovuuden vapauttamista, suuruudenhulluutta ja mahtipontista unelmienrakentamisvoimaa. Ilman sitä ei olisi syntynyt Pariisin huikaisevaa maailmannäyttelyä eikä pilvenreunoja hipovaa Eiffel-tornia. Rohkeutta ei puuttunut – ja ajan henki antoi oman mausteensa myös naisena olemisen kulttuurille. Läpikuultavat kankaat olivat muodissa ja yltäkylläistä naisellisuutta juhlittiin pitsein ja brodeerauksin.

La Belle Époque sopii täydellisesti syksyn juhliin, tapahtuivatpa ne sitten jazzklubilla, baletissa, tanssilattialla tai teatterien hämyssä. Parhaimmillaan tämä kullanhohtoinen look toimii haaveilijan aikakoneena, jonka avulla voi herättää henkiin sisäisen impressionistinsa ja loihtia itsensä golden agelle, rönsyilevän kuningatarenergian kulta-ajalle. Kuten tiedätte, La Belle Époque ei ole historiallinen ajanjakso vaan ennemminkin mielentila. Sinne pääsee nopeasti – tunnelmaan virittäytymällä.

Miksipä emme viettäisi koko syksyä juhlimalla elämämme parasta kulta-aikaa?

Jolie050913_0183 Jolie050913_0114

La Belle Époque-tuotteet

Iho

Couleur Caramel Meikkivoidestick sävy 11

Couleur Caramel Peitevoide sävy 12

Couleur Caramel Silkkipuuteri

Silmät

Zuii Luomiväri Flame

Zuii Luomiväri Fudge

Terre d’Oc Meikkikynä 41

Terre d’Oc Maskara 42

Posket

Zuii Poskipuna Mango

Huulet

Couleur Caramel Huulipuna 254

Couleur Caramel Huulikiilto 818

Kynnet

Kure Bazaar Or Bronze

Jolie050913_0140

Kuvat: Paavo Lehtonen

Meikki: Katja Kokko

Hiukset: Sanna Liljamo

Malli: Linnea/Paparazzi

Kettusormus Cecilie Melli/Sofinah

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mariaelina
mariaelina
10 years sitten

Tämä on niin kaunis! Vau! Ei muuta 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.