Luonnonkosmetiikka

Viime hetken lahjaideoita: Miten olisi Vuoden Paras BB-voide?

16.12.2013, Jutta Ruonansuu

Viime viikolla paljastimme teille suuren Patyka-uutisemme ja sen, että sarja on valittu Trendissä Vuoden Parhaaksi Ihonhoitosarjaksi.

Eihän luonnonkosmetiikan voittokulku toki siihen lopu vaikka unohdimmekin asiasta täällä mainita, nimittäin Iroisien Soin Parfait BB-voide nimettiin samalla Vuoden Parhaaksi BB-voiteeksi!

Jos siis etsit vielä ystävällesi jotain pientä, kivaa, ajankohtaista, kaunistavaa ja ihanaa lahjaa, joka toisi arkeen ripauksen pariisilaiseleganssia, tässä on sinulle takuuvarma vinkki. Sävy on suomalaiselle iholle juuri sopiva, ja jättää iholle kauniin, luonnollisen ja säteilevän lookin.

Jos teet lahjaostoksia verkkokaupassamme, kannattaa tilaus tehdä viimeistään huomenna tiistaina ennen kuin kello tulee 16 – silloin paketti ehtii vielä varmasti perille ajoissa! Inspiroivia lahjashoppailuhetkiä!

*

Jos sinulla on laadukas verkkokauppa tai hoitola, ja olet kiinnostunut Patykan tai Iroisien jälleenmyynnistä, ota toki meihin yhteyttä distribution@jolie.fi.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pauliina
Pauliina
10 years sitten

Hei, Olisi yksi kysymys ja pieni toivomus! Olen ostanut teiltä Terre d’Oc ripsivärin ja se on toiminut hyvin mutta en millään saa sitä illalla pestyä pois, se lähtee kyllä ripsistä mutta jää sitten silmänympärysihoon kiinni aiheuttaen pandaefektin 😀 Eli millä tuotteella ripsivärin saisi pois? Tuotteen pitäisi olla herkälle & couperoottiselle iholle sopiva. Ja sitten toivomus: voisitteko myös kirjoittaa herkän/ couperoottisen ihon hoidosta ja sopivista tuotteista? 🙂

Augusti
Augusti
10 years sitten

Hei, Onko Jolie auki joulun jälkeen eli 27.12. alkaen taas normaalisti?

Jutta Ruonansuu
Jutta Ruonansuu
10 years sitten

Kyllä on! Tervetuloa!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.