Luonnonkosmetiikka

Tervetuloa Jolieen Esse Organic Skincare

08.07.2016, Jolie

Luonnonkosmetiikan tieteellinen ja tuotekehityksellinen erinomaisuus kiinnostaa meitä Joliessa loputtomiin. Metsästämme jatkuvasti täydellisiä tuotteita. Luonnollisen ihonhoidon maailma on kiehtova ja huikealla tavalla kehittyvä. Kunnianhimoiset luonnonkosmetiikkabrändit etsivät jatkuvasti upeita innovaatioita, raaka-aineita ja ratkaisuja erilaisten ihotyyppien ja iho-ongelmien hoitoon.

esse2

Probioottinen ihonhoito on vanha keksintö, mutta mitä suurimmassa määrin tulevaisuutta. Ihonhoidon yksi kuumista trendeistä pohjaa ideologiansa ihon omien puolustusmekanismien vahvistamiseen, jolla voidaan selvästi jarruttaa myös ihon vanhenemista. Probioottisilla ja prebioottisilla tuotteilla voidaan hoitaa vaikeitakin ihopulmia tuloksekkaasti. Probioottinen ihonhoito saa nopeasti myös hyväkuntoisen ihon näyttämään entistäkin terveemmältä ja hehkuvammalta. Sen ansio on lisäksi aivan erityinen ihon ikääntymismuutosten ehkäisy.

Esse Organic Skincare on sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta iho voisi hakeutua tasapainoon ja toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla. Käytännössä siis probiootit ja prebiootit hoitavat ihoa samalla ajatuksella kuin niiden on totuttu hoitavan suolistoa ja siten ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastustuskykyä.

Essen tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tämä ympäristö on hapan, kuten ihokin luonnostaan on. Essen tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Nämä aktivoituvat päästessään kosketuksiin ihon kosteuden kanssa. Prebioottien ja probioottien vuoksi Essen tuotteita ei tule päästää kylmettymään alle neljään asteeseen, tai vastaavasti säilyttää auringossa, jossa lämpö nousee yli kolmenkympin.

Esse Organic Skincare toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade Africa -järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä sekä takaa eettisen ja Reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Essen tuotteet ovat Ecocert -sertifioituja ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja se on myös PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

esse1

Esse Organic Skincaren tuotelinjat

Esse Plus -linja sisältää ensiluokkaisia anti-age -vaikutteisia probiootteja. Esse Plus on Esse Organic Skincaren premium -laatuisin probioottinen hoitolinja, joka sisältää maailman edistyksellisimpiä anti-age -tuotteita.

Linjan kärkituote on Probiotic Serum, jonka sisältämät probiootit muokkaavat aktiivisesti ihon ekosysteemiä. Seerumi sisältää miljardin eläviä probiootteja millilitraa kohden. Se on ensimmäinen seerumi maailmassa, joka sisältää eläviä probiootteja.

Esse Sensitive -linja tarjoaa probiootteja herkästi reagoivalle ja haastavasti käyttäytyvälle iholle. Esse Sensitive -linjan probioottiset ainesosat palauttavat ihon suojabarriäärin toiminnan vähentäen herkkyysreaktioita.

Tuotteissa hyödynnetään Essen BIOME+ -teknologiaa. Sensitive -seerumiin on lisätty eläviä probiootteja parantamaan aktiivisesti ihon mikrobikantaa. Esse minimoi allergisten reaktioiden mahdollisuuden käyttämällä mahdollisimman hellävaraisia luomulaatuisia raaka-aineita.

Esse Organic on Essen probioottinen ydintuotelinja, josta löytyy monipuolisesti tuotteita päivittäisen ihonhoidon vaihteleviin tarpeisiin. Useat Esse Organic -linjan tuotteet hyödyntävät mullistavaa, probioottista BIOME+ -teknologiaa. Esse Organic -koostumukset sisältävät prebiootteja ja probioottisia uutteita raviten ihon hyviä mikrobeja.

Esse Organic Skincaren ainutlaatuinen probioottisen ihonhoidon hoitolasarja on nyt myynnissä Jolien hoitolassa, myymälöissä ja verkkokaupassa.

Tutustu Essen tuotteilla tehtäviin hoitoihin tarkemmin Jolie span hoitomenussa ja varaa aika!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kukkis
kukkis
8 years sitten

Olisi kiva saada span kosmetologeista esittelyn lisäksi kuvat. Milloin voi varata aikoja Jonna Lite? Jonna on niin parasta hoitolassanne. 🙂

Reno
Reno
8 years sitten

Hei Kukkis! Kuvat kosmetologeista ovat tulossa. <3 Jonna on tällä hetkellä opintovapaalla - ilmoittelemme kyllä, kunhan hän palaa spalle. Oletko jo kokeillut uusien kosmetologiemme palveluita? Kaikki kosmetologimme tarjoavat teille ihanille asiakkaillemme Joliemaisen hoitokokemuksen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.