Luonnonkosmetiikka

Patyka – La Beauté Remarquable: esittelyssä Absolis kasvotuotteet

10.02.2014, Katja Kokko

Parisen viikkoa on vierähtänyt Patyka-teemaviikkomme Biokaliftin-osasta. Vieläkö asiat ovat tuoreessa muistissa? Tällä viikolla jatkamme matkaamme Patykan maailmassa Absolis-tuotteiden osalta. Suosittelemme pitämään korvat höröllään ja lukemaan matkakertomuksemme silmät tarkkana, sillä loppuviikosta on luvassa jotain, missä tarkkasilmäisyydestä ja terävästä muistista on hyötyä!

Absolis-teemaviikon ensimmäisessä osassa teimme katsauksen Patykan ylelliseen ja supertehokkaaseen Biokaliftin-linjaan, tällä viikolla tutustumme paremmin Absolis-linjan tuotteisiin. Muistin virkistykseksi kerrattakoon vielä, että Absolis on tuotelinja päivittäiseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuteen niin kasvoille kuin vartalollekin. Absolis on samanaikaisesti hienostunut, aistillinen ja nautinnollinen – jokainen tuote johdattelee tuoksumaailmaan ja ainutlaatuiseen kokemukseen. Linjan tuotteet sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Absolis-tuotelinja sisältää seitsemän ihanaa tuotetta kasvoille, jotka on simppelisti jaoteltu kahteen ihotyyppiin: normaalista seka- ja rasvaiseen ihoon sekä normaalista kuivaan ihoon.

absolis1

Hittiputsarin maineessa oleva Piparminttu-puhdistusvaahto on lunastanut paikkansa ansaitusti, sillä se muodostaa täyteläisen, mutta kevyen vaahdon ja piparmintun tuoksu virkistää aistit sekä antaa epäpuhtauksille kyytiä. Vinkkinä tuotteen käyttöön (joka koskee kaikkia luonnonkosmetiikan puhdistusgeelejä) neuvomme aina levittämään putsarin kuivalle iholle ja vaahdottamaan sitä kostein sormin vasta levityksen jälkeen. Näin saat vaahdon muodostumaan täyteläisenä.

Patykan piparminttuputsari sisältää kolmea tehoraaka-ainetta: kirkastavaa ja kosteuttavaa vadelmauutetta, epäpuhtauksia häätävää teepuuöljyä sekä talineritystä hillitsevää piparminttuöljyä. Vaahtoa muodostava raaka-aine on kookoksesta valmistettu Ammonium Lauryl Sulfate (joka on siis eri raaka-aine kuin Ammonium Laureth Sulfate).

absolis4

Piparminttuputsarin kaveriksi sopii ihohuokosia supistava, mutta ei tippaakaan kuivattava ja alkoholiton Hamamelis-kasvovesi. Loistava tuote myös iholle, joka on pinnasta kiristävä, mutta alta rasvoittuva, samoin myös normaalille iholle, joka vain kiiltää päivän aikana runsaasti, vaikka näpyt pysyisivätkin kurissa. Kasvoveden salaisuus on tässä kolmen koplassa: hamamelis- eli taikapähkinävesi kirkastaa epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa, piparminttu-uute raikastaa, supistaa huokosia, antaa iholle happea sekä parantaa tulehduksia ja olikosakkaridit auttavat pitämään ihon oman suojakelmun tasapainossa.

Kertauksena vielä: tämä kasvovesi on pintakuiva-rasvaisen ja öljy-rasvaisen ihon paras kaveri!

Kosteutukseen seka- ja rasvoittuvalle iholle sopii Tea Tree -voide. Voidetta voi käyttää aamuin illoin, mutta iltaisin kannattaa ehdottomasti antaa iholle lisäbuustia Absolis-linjan öljystä. Tea tree -voide on koostumukseltaan kevyt ja kosteuttava, joka jättää iholle mattapinnan ja auttaa ihoa vahvistamaan sen omaa vastustuskykyä. Teepuuöljy on luonnollisesti miedon antiseptinen, vadelmauute kirkastaa ihoa, taikapähkinävesi supistaa ihohuokosia, rauhoittaa ihoärsytyksiä ja piparminttuöljy kirkastaa rasvoittuvaa ihoa. Pii ja bambunmahla pitävät ihon mattapintaisena.

absolis3

Kuivan ihon samettisen pehmeä puhdistaja on Rosewood-puhdistusmaito, joka on koostumukseltaan täyteläistä ja kermaista, mutta kuitenkin maitomaisen juoksevaa. Roomalainen kamomilla, bisabolol ja sheavoi tasapainottavat, kosteuttavat ja rauhoittavat herkkää ihoa. Kuivan ihon kosteuttava ja rauhoittava Rose-kasvovesi on alkoholiton ja pehmentävä, joka sopii käytettäväksi kaikkien Patykan puhdistustuotteidein kanssa. Damaskuksenruusuvesi rauhoittaa ja uudistaa ja biofermentoimalla valmistettu raaka-aine, Biosaccharide gum 1, pehmentää sekä suojaa ihoa ja rauhoittaa ihoärsytyksiä jättäen ihon pinnalle näkymättömän vesihunnun.

Normaalin ja kuivan ihon päivittäiseen kosteutukseen sopii Neroli-kosteusvoide. Sen voidepohjan appelsiininkukkavesi kosteuttaa, pehmittää ja rauhoittaa ihoa, arpikoosinkiviöljy puolestaan kirkastaa ja kosteuttaa ja jojobaöljy säätelee talineritystä. Tujaus karpalonsiemenöljyä suojaa ja kirkastaa! Rose-kasvoveden tavoin myös Neroli-voiteen sisältämä Biosaccharide gum 1 rauhoittaa ja jättää ihon pinnalle kosteutta sitovan hunnun. Neroli-voide on herkullisen tuoksuinen ja koostumukseltaan pehmeä. Iltaisin sen alle kannattaa levittää Absolis-linjan öljyä, johon tutustumme Absolis-viikon kuluessa lähemmin.

Eli pähkinänkuoressa: Absolis-linjan kasvotuotteet ovat takuuvarmoja ikisuosikkeja, jotka sopivat hyvin myös teini-ikäiselle!

absolis2

(Kuvat Jolie)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.