Luonnonkosmetiikka

Löydä uusi suosikkisi Jolien alkukesän uutuusbrändeistä

08.06.2022, Jolie

Ere Perez, Couleur Caramel ja Laponie of Scandinavia: himoittavia uutuuksia meikkien rakastajille ja odotettu kotimainen sarja herkälle ongelmaiholle. Kenelle Jolien kolme uutuusbrändiä sopivat?

Ere Perez laatutietoiselle minimalistille

Laadukkaista ja innovatiivisista meikeistä ja ihonhoitotuotteista tunnettu australialainen luonnonkosmetiikkasarja Ere Perez on valloittanut ja vakuuttanut lukuisat käyttäjänsä jo 20 vuoden ajan. ⁠

Ere Perezin tarina alkoi vuonna 2002 ikisuosikki Natural Almond Mascarasta ja on vuosien saatossa kasvanut usean kymmenen tuotteen sarjaksi.⁠

Laatutietoisen minimalistin tuotesarjassa kohtaavat eksoottiset, tehokkaat raaka-aineet ja taidokas formulointi. Tuotteiden ravitsevat koostumukset korostavat ihon luonnollista kauneutta. Sarja sisältää ikisuosikkeja ja innostavia meikki- ja ihonhoitouutuuksia.

Tutustu Ere Pereziin

TOP 3 jolielaisten suosikit Ere Pereziltä

1) Carrot Colour Pots

Tämä oli rakkautta ensisipaisulla. Näiden pigmenttirikkaiden voidemaisten poskipunien koostumus on paras, jonka olemme kohdanneet! Levittyy täydellisesti, pysyy superhyvin ja jättää kivan kostean oloisen pinnan iholle. Sopii erinomaisesti myös huulille kostean koostumuksensa ansiosta. Neljä kaunista sävyä taipuvat monenlaisiin tilanteisiin. Kuuluu ehdottomasti tämän kesän suosikkituotteisiin!

2) Beetroot Cheek & Lip Tint

Lisätään nyt samaan syssyyn vielä toinen poski- ja huulipuna! Nimittäin nämä punajuuriuutetta sisältävät Cheek & Lip Tintit sävyissä Joy ja Fun tuovat kasvoille raikkaan, kestävän sävyn. Punajuuriuute tekee tuotteesta todella kestävän: se kannattaa levittää yhteen kohtaan kerrallaan ja häivyttää nopeasti, sillä runsaspigmenttinen väri tarttuu nopeasti, mutta pysyy todella pitkään, jopa seuraavaan päivään. Kokemusta on, kun sormella levitetty väri jäi koristamaan yhden jolielaisen sormenpäätä vielä seuraavaksi päiväksikin… Tämä on siis täydellinen, kun haluat olla varma, että meikki pysyy.

3) Avocado Waterproof Mascara

Jo useamman jolielaisen suosikki vedenkestävä ripsari! Tekee sen mitä lupaa: tuuheuttaa ripsiä kauniisti, ei sottaa silmien ympäryksiä päivän aikana ja vahvistaa omia ripsiä. Taipuisalla harjalla ylettää myös silmäkulmien lyhyimpiin ripsiin. Levittyy tasaisesti ilman paakkuja.

Luomumeikkien pioneeri Couleur Caramel vaativaan makuun

Hiljattain upean muodonmuutoksen kokenut, ranskalainen Couleur Caramel -meikkisarja tarjoilee ammattilaistasoista luomukosmetiikkaa kaikkien saataville. Monissa tv-sarjoissa käytetty ja kauneusammattilaisten rakastama brändi on luomusertifioitu, innovatiivinen ja tyylikäs. ⁠

Korkealaatuisia aktiiviraaka-aineita pursuavien meikkien huippuunsa hiotut koostumukset ratkaisevat kauneuspulmasi samalla, kun ne hoivaavat ja hellivät ihoasi.⁠

Couleur Caramelin meikit edustavat ehdottomasti luomukosmetiikan parhaimmistoa koostumuksilla, joita voisi kuvailla jopa poikkeuksellisiksi. Herkullisia sävyjä ja ihoon sulautuvia koostumuksia on vaikea vastustaa!

Tutustu Couleur Carameliin

Miksi Couleur Caramelin koostumukset ovat poikkeksellisia?

Couleur Caramelin ylellisen tuntuisten meikkituotteiden korkeat aktiiviraaka-ainepitoisuudet takaavat tuotteiden uniikit, ihanan hoitavat koostumukset.⁠

Ihoa helliviä aktiiviraaka-aineita on brändin tuotteissa jopa 45 % koostumuksista!⁠ Ei haittaa, vaikka joskus vahingossa nukahtaisi nämä meikit kasvoilla.

Keskimääräiset pitoisuudet aktiiviraaka-aineita:​

• Kasvomeikeissä: 35%​

• Silmämeikeissä: 20%​

• Huulimeikeissä: 45%​

Brändin oma laboratorio työskentelee jatkuvasti kehittääkseen laadukkaampia ja hoitavampia tuotteita, hyödyntäen viimeisintä teknologiaa. ​

Couleur Caramelin puuterimaiset tuotteet, eli esimerkiksi luomivärit, poskipunat ja puuterit, on valmistetu mineraaleista, ilman talkkia. Se, mikä tekee niistä erityisen hyviä, on valmistuksessa käytetty mikronisaatio-tekniikka, jolla pallonmuotoiset partikkelit saadaan 9 kertaa litteämmiksi kuin tavallisissa puuterimaisissa tuotteissa.

Tekniikka varmistaa runsaan pigementin ja korkean laadun. Tuotteet ovat superpehmeitä, levittyvät helposti ja pysyvät iholla pitkään. Upeat sävyt ovat myös mukavia iholla. Talk about quality!

Kotimainen Laponie of Scandinavia herkälle ja ongelmaiholle

Laponie on kotimaista, mutkatonta ja luonnollista ihonhoitoa herkälle ja ongelmaiholle. Sarja koostuu pelkistetyistä ja keskenään yhdisteltävistä tuotteista. Hellävaraiset mutta tehokkaat raaka-aineet puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat ihoa.⁠

Kaikki tuotteet kehitetään, testataan ja valmistetaan alusta loppuun Suomessa. Laponien perustaja Kristina ja kemisti Jaana testaavat tuotteet itse varmistaakseen, että ne todella toimivat.

Laponien tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle ja ongelmaiholle ilman lisättyjä hajusteita tai täysin ilman hajusteita, vegaanisilla ja kasviperäisillä raaka-aineilla, jotka on tuotettu mahdollisimman paikallisesti ja kestävästi. Tuotepakkauksissa käytetään ensisijaisesti kierrätettäviä materiaaleja: lasia, alumiinia ja pahvia.

Tutustu Laponieen

Miksi Laponien tuotteet sopivat erityisen hyvin herkälle iholle?

Laponien tuotteet on kehitetty herkälle ongelmaiholle, jolle mikään muu ihonhoitotuote ei tunnu sopivan. Laponien perustaja Kristina Pentti kärsi erilaisista iho-ongelmista vuosia, eikä tuntunut löytävän apua mistään ihonhoitotuotteesta, hoidosta tai lääkkeestä.

Hän alkoi tutkia kosmetiikkapurkkien aineisosaluetteloja ja etsiä tuotteita, jotka eivät sisältäneet hänelle sopimattomia ainesosia. Joidenkin epäonnisten yritysten jälkeen hän alkoi opiskella itsenäisesti kosmetiikan raaka-aineista ja ihonhoidosta, ja valmistaa omia yksinkertaisia tuotteita itselleen. Pikkuhiljaa ihon kunto parani ei virheettömäksi, mutta terveeksi.

Vuosien mittaan ihonhoidosta ja ihonhoitotuotteiden valmistuksesta tuli Kristinalle intohimo. Hän haaveili pitkään oman ihonhoitosarjan perustamisesta, ja viimein vuonna 2015 hän perusti Laponien. Nykyisin Kristina ja Laponien kemisti Jaana kehittävät tuotteita herkälle ongelmaiholle Espoossa sijaitsevassa omassa laboratoriossa.

Mikä uutuusbrändeistä kiinnostaa sinua eniten? <3

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.