Ihonhoito

Kiinnostaako probioottinen ihonhoito luonnonkosmetiikalla? – Aloita tästä

23.02.2018, Jolie

Esse Organic Skincare

 

Yksi ihonhoidon viimeaikaisista trendeistä on prebioottien ja probioottien käyttö kosmetiikassa. Prebiootit ruokkivat ihon omia hyviä bakteereja, jolloin ihon oma luonnollinen suoja vahvistuu. Probiootit ovat iholle hyödyllisiä mikrobeja, jotka ehkäisevät ihon epätasapainotiloja, korjaavat ja ehkäisevät ihon ikääntymistä ja tukevat ihon suojabarriäärin toimintaa.

Vaativan ihon hoitotuloksista kuuluisa Esse Organic Skincare herättää paljon kiinnostusta. Esse on sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin. Jotta iho voisi hakeutua tasapainoon ja toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla.

Esse Organic Skincare

 

Elävät probiootit vahvistavat ihon omia puolustusmekanismeja

Eläviä probiootteja sisältävällä Essellä voidaan saavuttaa vakuuttavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa. Essellä hoidetaan ylisensitiivistä ihoa, joka ei kestä mitään. Sillä voidaan hoitaa tulehtunutta aknea, ikääntymismuutoksia, ihon stressiä, ihosairauksia ja tasapainosta lipsahtanutta normaalia ihoa. Probioottinen ihonhoito perustuu ihon omien puolustusmekanismien vahvistamiseen. Tällä tavalla voidaan jarruttaa ihon vanhenemista. Probioottinen ihonhoito saa nopeasti myös hyväkuntoisen ihon näyttämään entistäkin terveemmältä ja hehkuvammalta.

Essen tuotteissa käytetään 1) prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja happotasapainoa, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Essen tuotteissa käytetään myös 2) probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Nämä aktivoituvat päästessään kosketuksiin ihon kosteuden kanssa. Prebioottien ja probioottien vuoksi Essen tuotteita ei tule päästää kylmettymään alle neljään asteeseen, tai vastaavasti säilyttää auringossa, jossa lämpö nousee yli kolmenkympin.

Esse Sensitive Toner

 

Aloita hoitokuuri Sensitive-linjalla

Jos iho on syystä tai toisesta kriisiytynyt, hoito on hyvä aloittaa Sensitive-linjan tuotteilla. Esse Sensitive -linja tarjoaa probiootteja herkästi reagoivalle ja monin tavoin haastavasti käyttäytyvälle iholle. Esse Sensitive -linjan probioottiset ainesosat palauttavat ihon suojabarriäärin toiminnan vähentäen herkkyysreaktioita. Jos ihosi on erityisen vaikea tai huonossa kunnossa, Sensitive-linja soveltuu erinomaisesti tilanteen helpottamiseen ja sitä on hyvä käyttää jonkin aikaa kuuriluontoisesti luopuen muista ihonhoito- ja meikkituotteista.

Tärkeää on, että Esse-hoitokuurin aikana ihon pH-tasapainoa ei häiritä runsailla muilla ihonhoitotuotteilla. Meikiksi hankalissa tapauksissa Esse suosittelee kuurin aikana luonnonkosmetiikan puhtaita ja minimiainesosaisia mineraalimeikkejä, kuten Alima Purea.

Jolien valikoimassa myös innovatiivinen Absolution hyödyntää tuotteissaan iholle terveellisiä prebiootteja. Niitä löytyy esimerkiksi tasapainottavasta ja kosteuttavasta Absolution La Crème de Santé -kosteusvoiteesta, joka sopii kaikkina vuodenaikoina kaikille ihotyypeille, erittäin hyvin myös miehille.

Kuva: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.