Paras talvihiusten kesyttäjä on John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer -hiusseerumi, joka on luomulaatuisten kasviöljyjen sekoitus. Se kosteuttaa ja silottaa pakkaspörröä. Seerumi sopii hyvin myös katkenneiden latvojen ja kaksihaaraisten hiusten hoitoon.

Kuiville talvihiuksille paras hoitoaine on John Mastersin palkittu Citrus & Neroli Detangler, joka sopii kaikille hiustyypeille mutta erityisesti suomalaisille hennoille ja ohuille hiuksille. Hoitoaine kosteuttaa ja auttaa takkujen selvittelyssä latistamatta jo valmiiksi liuhua lettiä. Soijaproteiini ja vehnän aminohapot vahvistavat ja kiillottavat kutreja ja saavat hiukset näyttämään paksummilta. Erikoista hoitoaineessa on se, että sen voi joko huuhdella pois tai jättää hiuksiin. Pakkaskeleillä suosittelemme jälkimmäistä vaihtoehtoa.

JOHNmasters_yellowmood_hannamarirahkonen_jolie 3

Joliessa John Mastersin valikoiman suursuosikki on helokkiöljyä sisältävä Evening Primrose -sampoo, jossa on 17 eri yrttiä, öljyä ja kasviuutetta, jotka kaikki kosteuttavat ja pehmentävät kuivia hiuksia. Sampoo tuoksuu aloe veralle ja hennon sitruksiselle. Se sopii erityisen hyvin kuiville talvihiuksille.

Jos sinusta tuntuu, että pipon vuoksi tukka menee päätä pitkin ja sinulla on jatkuvasti huono hiuspäivä, voit kuljettaa mukanasi Sea Mist -suolasuihketta. Suolasuihke on hiuksiin suihkutettava muotoilutuote, jonka sisältämä merisuola tuuheuttaa ja tekee tukasta pikkaisen karheamman. Siksi se on etenkin liukkaiden ja ohuiden hiuksen paras kaveri. Ja oiva tuote kampausten ja ponnareiden pohjalle.

Kaikki John Masters Organicsin hyödyntämät raaka-aineet ovat kylmäpuristettuja ja läpikäyneet höyrytislauksen, joka varmistaa raaka-aineiden ominaisuuksien huolellisen säilymisen. Tuotteet ovat luonnonmukaisia, tehokkaita ja luotettavia.

Kuvat Jolien arkisto ja Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019