Jolie spassa teitä palvelevat hyvinvointialan ja luonnonkosmetiikan ammattilaiset Suvi Räsänen, Tarja Saari, Kiira Koskinen, Helene Backman, Reno Tukiainen, Miia Rantonen sekä Jonna Lith.

Suvi Räsänen

Kosmetologi, estenomi

Suvilla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja kosmetiikan myyntityöstä. Suvin kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi hänen opiskellessaan estenomiksi silloin, kun hänen oma poikansa oli pieni; oli tärkeää löytää turvallisia tuotteita hänelle. Tuolloin Suvi hakeutui töihin luonnonkosmetiikan pariin. Myöhemmin hän kouluttautui myös kosmetologiksi, sillä koki, että pystyy siten parhaiten auttamaan ihmisiä ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Kauneudenhoito on Suville ennen kaikkea osa terveyttä sekä hyvinvoivaa kehoa ja mieltä.

Suvin tavoitteena työssään on saada asiakas rentoutumaan ja unohtamaan arkiset asiat sen lisäksi, että hän saa kaunistavan ja lempeän hoitokokemuksen. Suvi on sydämellinen, ja hänelle on tärkeää kuunnella jokaisen asiakkaan toiveet ja tarpeet yksilöllisesti. Suvi haluaa tukea asiakkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla ja välittää heille positiivisia ajatuksia ja tunteita. Suvin vahvuuksia ovat rentouttavat, mutta napakat hierontaotteet sekä kokemuksen myötä vahva tuotetuntemus, jonka ansiosta hänen on helppo räätälöidä hoito juuri sopivaksi kullekin asiakkaalle.

Tarja Saari

Kosmetologi

Tarja on työssään erittäin motivoitunut hoitaja, joka on erikoistunut holistiseen hyvinvointiin. Tarja on perehtynyt kosmetologin työn lisäksi kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon kuten ravintoon, lisäravinteisiin sekä ihmisen laaja-alaiseen ja monitasoiseen hyvinvointiin. Tarjalla on noin 15 vuotta kaupallista työkokemusta. Yhtä pitkän ajan hän on ollut tekemisissä luonnonkosmetiikan kanssa, joka on hänelle luonteva ja itsestäänselvä valinta.

Tarjan vahvuuksia hoitotyössä ovat ammattitaito, aikuisuus ja rauhallisuus. Tarja on helpostilähestyttävä ja iloinen persoona, joka haluaa antaa aikaa ja läsnäoloa kohtaamalleen asiakkaalle. Hierontatekniikat ovat myös hänen vahvuusalueensa, Tarjalla on taitavat ja ajattelevaiset kädet.

Kiira Koskinen

Kosmetologi

Toukokuussa 2016 kosmetologiksi sekä kosmetiikkaneuvojaksi valmistunut Kiira on työskennellyt jo opintojensa ajan Jolie shopissa, joka luonnonkosmetiikan paratiisina on ollut Kiiralle haavetyöpaikka. Kauneus ja terveys ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään. Kiira uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sisäiseen kauneuteen, jonka näkee kumpuavan kaikista meistä.

Luonnonkosmetiikka on Kiiralle ainoa oikea vaihtoehto. Hän arvostaa luonnonkosmetiikassa tuotteiden laatua, puhtautta ja tehokkuutta, Jolien tuotteiden kaunista ja puoleensavetävää ulkonäköä unohtamatta. Kiiran työskentelyssä näkyy ja tuntuu aito kiinnostus alaa ja luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Hänen vahvuuksiaan ovat asiakkaaseen paneutuminen ja halu löytää juuri hänelle sopivat hoitomenetelmät ja -tuotteet. Lisäksi hoitotyössä Kiiran vahvuuksia ovat rentouttavat hieronnat sekä herkkä ja tarkkaavainen läsnäolo.

Helene Backman

Kosmetologiopiskelija – Helenen hoidot -30% opiskelijahintaan

Helene on aloittanut kosmetologiopintonsa syksyllä 2016 kutsumuksesta syvälliseen hoitotyöhön. Helene on toiselta ammatiltaan joogaopettaja.
Heleneä kiinnostaa kosmetologina ja ylipäätään elämässä mahdollisimman kokonaisvaltainen ihmisen hoitaminen.

Helene uskoo kosketuksen voimaan ja toivoo pystyvänsä hoitamaan asiakastaan pintaa syvemmältä. Helenen näkemyksen mukaan iho on pinta sisimpämme ja ulkoisen maailman välissä. Ihossa näkyvät ja tuntuvat muutokset, elämäntilanteet ja tunteet. Helene toivoisi, että kosmetologilla käynti auttaisi pelkän ulkoisen hoitamisen sijaan muistuttamaan, miten tärkeää on vain rehellisesti ja avoimesti kohdata se miltä tuntuu nyt. Helenelle kauneus on ennen kaikkea sopusointua ja tyytyväisyyttä omaan itseen. Pienet hetket, jotka muistuttavat meitä siitä, että ei ole mitään hätää auttavat meitä tuntemaan olomme riittäviksi ja kauniiksi sellaisena kuin nyt olemme.

Helenen vahvuus on läsnäolo ja ihmisen näkeminen kokonaisvaltaisesti. Hänen unelmansa on mahdollistaa hoitotyöllään ihmisille hetkiä hengähtää elämän keskellä ja löytää voimavaroja pysähtymisen ja hiljentymisen ääreltä. Helene toivoo, että hänen kokonaisvaltainen hoitonsa voisi olla arjessa ja juhlassa se hetki, jossa voi lakata yrittämästä ja antaa itsensä vain olla.

Reno Tukiainen

CIDESCO-kosmetologi

Jokainen on kaunis, ja siksi Renoa motivoi tahto auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä kauniiksi, voimaan hyvin, rentoutumaan ja kokemaan mielenrauhaa. Reno ryhtyi kosmetologiksi, koska halusi ihmisläheisen työn, jolla on oikeasti merkitystä ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä.

Luonnonkosmetiikka tuntuu Renolle ainoalta oikealta vaihtoehdolta, sillä hän tahtoo toimia vain tuotteiden kanssa, joiden tehosta ja turvallisuudesta ihmisten ja ympäristön kannalta hän voi olla varma. Renon vahvuuksiin kuuluu ihmisten kohtaaminen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu. Hän haluaa antaa positiivista ja rauhallista energiaa jokaisessa kohtaamisessa.

Reno työskentelee Joliessa tuottajana, markkinointiassistenttina sekä kosmetologina Jolie spassa. Lisäksi hän palvelee asiakkaita Jolie shopissa, jossa hän tekee myös meikkiopastuksia.

Kansainvälisen CIDESCO-tutkinnon suorittaneena kosmetologina Reno palvelee kansainvälisiä asiakkaita sujuvasti englanniksi.

Miia Rantonen

Ekokosmetologi

TOISTAISEKSI EI AIKOJA VARATTAVISSA

miiarantonen

Miia on kauneudenhoitoalan sekatyöläinen; hän on koulutukseltaan ekokosmetologi, jonka lisäksi hänellä on vahva tausta mm. kosmetiikan myyntityön parista. Miia työskentelee Joliessa sekä myynti- ja markkinointiassistenttina että kosmetologina Jolie spassa. Hän työskentelee myös Jolie shopissa sekä tekee ihonhoitokonsultaatioita ja meikkiopastuksia. Kauneus, esteettisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat kiehtoneet häntä aina. Miialla on erityisen positiivinen elämänasenne ja hänen aurinkoisuutensa ja välitön iloisuutensa tarttuvat helposti muihin ihmisiin. Miia tekeekin asiakaspalvelutyötä täydestä sydämestään!

Jonna Lith

Kosmetologi

OPINTOVAPAALLA

jonna

Jonnalla on pitkä kokemus luonnonkosmetiikasta, josta hän viehättyi jo kosmetologiopintojensa alkuvaiheessa. Naiselle, jonka kauneuskäsitys kiteytyy hyvään oloon, terveyteen ja itsensä kuunteluun, luonnonkosmetiikka tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Jonna haluaa käsiensä välityksellä antaa positiivista energiaa. Hän uskoo, että kauneudenhoito on itsetuntemuksen kautta tärkeää. Kun ulkoista kauneutta pitää tietoisesti yllä, tulee samalla antaneeksi sisäiselle kauneudelleen huomiota ja rakkautta. Jonna on intuitiivinen kuuntelija ja kekseliäs taikurisielu, jonka hyppysissä väsymys ja kireys muuttuvat hymyksi.

Varaa aikasi hemmottelevaan hoitoon täältä!

Jolie 2017