Jolie spassa teitä palvelevat hyvinvointialan ja luonnonkosmetiikan ammattilaiset Suvi Räsänen, Helene Backman, Miia Rantonen ja Mariela Terho.

 

Mariela Terho

Kosmetologi

Marielalla on yli 15 vuotta työkokemusta asiakaspalvelun ammattilaisena. Vuosikymmen sitten hän valmistui myös kosmetologiksi, ja perusti tuolloin oman hoitolan Tampereelle. Sittemmin Marielan muutettua takaisin pääkaupunkiseudulle, hän on työskennellyt kosmetiikan maahantuonnin parissa.

Marielan kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi jo nuorena, kun hänelle puhkesi psoriasis ylioppilaskirjoitusten aikaan. Tuolloin hän kiinnostui luonnonkosmetiikasta sekä sisäisestä hyvinvoinnista, ja halusi yrittää tehdä itse kaikkensa ihonsa ja terveytensä eteen. Vuonna 2012 Marielan esikoisen syntymän jälkeen hyvinvointi-intressi sai vielä lisää vauhtia, ja lopullinen siirtyminen luonnonkosmetiikkaan oli selvää. Jooga ja pilates ovat myös lähellä hänen sydäntään.

Marielan kauneuskäsitys on holistisen yksinkertainen. Kauneus tulee sisältä: kun elimistö ja suolisto voivat hyvin, myös iho ja mieli voivat hyvin. “Beauty is not in the face; Beauty is a light in the heart.” Hoitajana Mariela on aidosti läsnä ja haluaa keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Häneltä saat aina kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittavan hoitokokemuksen. Mariela pyrkii hoidon aikana harmoniseen rauhaan ja pystyy tarjoamaan hoidettavalleen rentouttavan ja vaikuttavan pysähtymisen hetken.

Suvi Räsänen

Kosmetologi, estenomi

ÄITIYSLOMALLA

Suvilla on vuosien kokemus asiakaspalvelu- ja kosmetiikan myyntityöstä. Suvin kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi hänen opiskellessaan estenomiksi silloin, kun hänen oma poikansa oli pieni; oli tärkeää löytää turvallisia tuotteita hänelle. Tuolloin Suvi hakeutui töihin luonnonkosmetiikan pariin. Myöhemmin hän kouluttautui myös kosmetologiksi, sillä koki, että pystyy siten parhaiten auttamaan ihmisiä ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Kauneudenhoito on Suville ennen kaikkea osa terveyttä sekä hyvinvoivaa kehoa ja mieltä.

Suvin tavoitteena työssään on saada asiakas rentoutumaan ja unohtamaan arkiset asiat sen lisäksi, että hän saa kaunistavan ja lempeän hoitokokemuksen. Suvi on sydämellinen, ja hänelle on tärkeää kuunnella jokaisen asiakkaan toiveet ja tarpeet yksilöllisesti. Suvi haluaa tukea asiakkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla ja välittää heille positiivisia ajatuksia ja tunteita. Suvin vahvuuksia ovat rentouttavat, mutta napakat hierontaotteet sekä kokemuksen myötä vahva tuotetuntemus, jonka ansiosta hänen on helppo räätälöidä hoito juuri sopivaksi kullekin asiakkaalle.

Helene Backman

Ekokosmetologi

Syksyllä 2017 valmistunut Helene aloitti kosmetologiopintonsa kutsumuksesta syvälliseen hoitotyöhön. Helene on toiselta ammatiltaan joogaopettaja.
Heleneä kiinnostaa kosmetologina ja ylipäätään elämässä mahdollisimman kokonaisvaltainen ihmisen hoitaminen.

Helene uskoo kosketuksen voimaan ja toivoo pystyvänsä hoitamaan asiakastaan pintaa syvemmältä. Helenen näkemyksen mukaan iho on pinta sisimpämme ja ulkoisen maailman välissä. Ihossa näkyvät ja tuntuvat muutokset, elämäntilanteet ja tunteet. Helene toivoisi, että kosmetologilla käynti auttaisi pelkän ulkoisen hoitamisen sijaan muistuttamaan, miten tärkeää on vain rehellisesti ja avoimesti kohdata se miltä tuntuu nyt. Helenelle kauneus on ennen kaikkea sopusointua ja tyytyväisyyttä omaan itseen. Pienet hetket, jotka muistuttavat meitä siitä, että ei ole mitään hätää auttavat meitä tuntemaan olomme riittäviksi ja kauniiksi sellaisena kuin nyt olemme.

Helenen vahvuus on läsnäolo ja ihmisen näkeminen kokonaisvaltaisesti. Hänen unelmansa on mahdollistaa hoitotyöllään ihmisille hetkiä hengähtää elämän keskellä ja löytää voimavaroja pysähtymisen ja hiljentymisen ääreltä. Helene toivoo, että hänen kokonaisvaltainen hoitonsa voisi olla arjessa ja juhlassa se hetki, jossa voi lakata yrittämästä ja antaa itsensä vain olla.

Jolie 2019