Koska kohtaamme aina eri hetkessä, eri tilanteessa, eri ajassa ja eri tunnetiloissa, jokainen kerta Jolie spassa on erilainen. Kahta tismalleen samanlaista hoitoa ei ole. Kuten huomaat, hoitojemme nimet edustavat ainoastaan luonnosmaisia ääriviivoja, joiden sisälle väritämme kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivan todellisuuden.

 

Kasvohoidot Vartalohoidot Jalkahoidot Esse Organic Skincare Muut palvelut

 

KASVOHOIDOT

 

ABSOLUTION FRESH MAGIC

Hehkua ja detoxia

Absolutionin uudenlaisiin hoitotapoihin perustuva ja maailman huippukylpylöistä innoituksensa kerännyt ihmehoito. Yllätykselliset ja innovatiiviset hoito-otteet ja -menetelmät aktivoivat kasvoja erityisellä tavalla. Neste- ja verenkierto paranevat, iho saa happea ja ravinteita. Hieronta stimuloi kasvojen luonnollista puhdistumista ja hoidon voimakkuus liftaa luonnollisesti. Erinomainen ja rentouttava kauneustaika ennen juhlaa tai tärkeää tapahtumaa. Höystetty Absolutionin hoitotuotteiden tuoksuilla ja tehoilla. 60 min

115€

Varaa aikasi täältä

 

ABSOLUTION CHARISMA BOOST

Miehille

Ihoa ja mieltä kirkastava hoito miehille. Pysähdy hetkeksi, unohda kiire – elämä on nyt. Hellitä hetkeksi, ota vastaan vahvempi mieli ja selkeät, kirkkaat ajatukset. Ylävartalon lihakset rentoutuvat, heräät hoidon jälkeen täynnä uutta energiaa. Superfoodit ja erilaiset yrtit terästävät kasvojesi karisman.

60 min / 75 min
115€/ 135€*

Varaa aikasi täältä

 

LITTLE WONDER

Puhdistava pikakasvohoito kaikille ihotyypeille

Perusihonhoitoasi tukeva puhdistava pikakasvohoito kaikille ihotyypeille. Yksilöllisen ihotyyppisi erityistarpeita palveleva ihon syväpuhdistus, kuorinta, naamio ja ihoon imeytettävä kosteutus tehokkailla hoitolatuotteilla ammattilaisen tekemänä. Säännöllinen ihon mekaaniseen tai entsymaattiseen puhdistukseen keskittyvä hoito parantaa ihon kuntoa ja vähentää epäpuhtauksien esiintymistä. Jos ihollasi on vähemmän puhdistamista, saat myös pikakasvohoidon aikana napakan ihon väriä ja nestekiertoa parantavan hieronnan. Piipahda ihmeitä tekevässä hoitopedissä niin usein kuin haluat. 45 min

68€

Varaa aikasi täältä

 

JASMINE GARDEN

Hemmotteleva ja holistinen

Suloisen sensuelli jasmiini ja maailman parhaat raaka-aineet herättävät upeaan hehkuun. Hemmotteleva luksuskasvohoito tehdään rakkaudella tuotetun May Lindstrom Skin -sarjan ylellisillä tuotteilla. Raakakaakaota sisältävän Problem Solver -kasvonaamion aikana hoidamme toiveesi mukaisesti joko kädet tai jalat kauniiksi ja pehmeiksi. 75 min

Erikoiskasvonaamion pitkän vaikutusajan vuoksi kasvohieronnan sijaan hoitoon kuuluu käsi-tai jalkahieronta.

135€

Varaa aikasi täältä

 

LEMON THERAPY

Normaalille ja sekaiholle

Puhdistava ja kirkastava hoito normaalille ja sekaiholle. Sopii myös epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Teemme tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. Ota hetki itsellesi – hiivi keskipäivän kauneusunille sitruunapuutarhaan, jossa Välimeren keltainen aurinko kutittelee kasvoja. Anna vitamiinien ja hedelmähappojen kirkastaa sekä ihosi että mielesi. Herää levänneenä kypsien sitruunoiden virkistävään tuoksuun.

60 min / 75 min
115€ / 135€*

Varaa aikasi täältä

 

FOUNTAIN OF YOUTH

Väsyneelle iholle

Kiinteyttävä, uudistava, silottava ja ravitseva tehohoito, joka palauttaa ihon elastisuuden. Tehokkaat anti-age –tuotteet ja eteeriset öljyt liftaavat ja poistavat nesteitä. Ota elvyttävä kylpy vehreässä yrttitarhassa, jonka siimeksessä piileksii elinvoimaisuuden, kauneuden ja naisellisen upeuden loputon lähde. Veden pinta läikehtii, tyyntyy lopulta peiliksi. Peilikuvasta katsovat uudistuneet kasvot.

60 min / 75 min
118€/ 138€*

Varaa aikasi täältä

 

SWEET MOISTURE

Kuivalle ja janoiselle iholle

Tehokosteuttava hoito kuivalle ja janoiselle iholle. Sivelevää hierontaa ja hoitavia raaka-aineita. Elvyttävä keidas keskellä aavikkoa palkitsee etsijän makeansuloisilla herkuilla. Se tulvii lempeitä tuoksuja, virkistävää vettä ja pehmeitä kosketuksia. Kuivuus ja kiristys katoavat. Räätälöidään tarvittaessa herkän ja/tai stressaantuneen ihon tarpeisiin.

60 min / 75 min
98€ / 128€*

Varaa aikasi täältä

 

ESSE BEAUTIFUL BALANCE

Peruskasvohoito. Esse Organic Skincaren kasvohoito tarjoaa suojaavaa ja tasapainottavaa supervoimaa ihollesi. Probiootit, prebiootit ja afrikkalaiset raaka-aineet hoitavat ja tukevat ihon puolustusmekanismeja ainutlaatuisella ja tuloksekkaalla tavalla. Kasvohoidon voi valita pitkänä tai lyhyenä, ja hoidon aluksi kartoitetaan ihon yksilölliset vaatimukset ja tarpeet.

60 min / 75 min
115€ / 135€*

Varaa aikasi täältä

 

ESSE ANTI-AGEING

Tehokasvohoito. Esse Organic Skincaren kasvohoito tarjoaa suojaavaa ja tasapainottavaa supervoimaa ihollesi. Probiootit, prebiootit ja afrikkalaiset raaka-aineet hoitavat ja tukevat ihon puolustusmekanismeja ainutlaatuisella ja tuloksekkaalla tavalla. Kasvohoidon voi valita pitkänä tai lyhyenä, ja hoidon aluksi kartoitetaan ihon yksilölliset vaatimukset ja tarpeet.

75 min / 90 min
128€ / 148€*

Varaa aikasi täältä

 

PINKS BOUTIQUE SIGNATURE – ORIENTAL BLISS

Itämainen ja aromaattinen

Oriental Bliss on huumava ja aromaterapeuttinen tuulahdus ajatonta perinteistä aasialaista spakulttuuria. Pinks Boutique Signature -kasvohoidossa on vaikutteita ja raaka-aineita Indonesiasta, Tiibetistä, Nepalista, Thaimaasta ja Japanista. Kasvojen ihon lisäksi Oriental Bliss hoitaa kokonaisvaltaisesti jalkoja, käsiä, selkää, dekoltee-hartia-aluetta ja mieltä. Kosketus ja hierontaliikkeeet ovat kautta hoidon rauhallisen voimakkaita, venyttäviä, painelevia ja tunnustelevia.

Valittavana on kolme kasvojenhoitolinjaa, joista valitaan asiakkaalle tilanteeseen sopiva:

Ruusu – herkälle ja/tai ikääntyvälle iholle.
Ocha – normaalista kuivalle ja pintakuivalle iholle.
Sitruunaruoho ja mandariini – rasvaiselle- ja sekaiholle, myös nuorelle iholle.

90 min
138€*

Varaa aikasi täältä

 

CREATE YOUR OWN

Tasapainottava ja yksilöllinen

Neal’s Yard Remediesin puhtailla ja laadukkailla aromaöljyillä tehtävä hoito perustuu yksilöllisyyteen. Valitset itse hoidossa käytettävät eteeriset öljyt yhdessä hoitavan kosmetologisi kanssa hyödyntäen tuntemuksiasi oman kehosi ja mielesi tarpeista hoitohetkellä. Aromaterapian vahvat täsmävaikutukset yhdistettyinä viipyileviin, helliin ja paineleviin hierontaotteisiin hoitavat juuri sinua. 75min.

Hoidon päätteeksi asiakas saa kotihoitotuotteeksi vartalovoiteen, jossa on hänen itsensä valitsemia ja hoidossa käytettyjä eteerisiä öljyjä hoitovaikutusten ja -hyötyjen pidentämiseksi.

135€*

Varaa aikasi täältä

 

*:llä merkityt hinnat sisältävät kasvohoidon lisäksi selän hieronnan ja kuorinnan.

Kaikki kasvohoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan** ja naamion. Jokainen hoito signeerataan ylellisellä hemmottelulla, Jolie-tyyliin.

** Jasmine Gardenissa erikoiskasvonaamion pitkän vaikutusajan vuoksi kasvohieronnan sijaan hoitoon kuuluu käsi-tai jalkahieronta. Little Wonderissa sisällytämme hieronnan mikäli puhdistettavaa on vain vähän.


VARTALOHOIDOT

 

ABSOLUTION BEAUTY FULL LIFE*

Puhdistava ja voimaannuttava

Tavallista fyysisempi Absolutionin innovatiivinen vartalohoito, jonka jälkeen olosi on taivaallinen. Hoito aktivoi voimakkaasti kehon puhdistumista. Syvärentouttaa ja hemmottelee. Sopii erityisen hyvin stressaantuneille, unettomuudesta kärsiville tai toipilaille. Toimii erinomaisesti myös palauttavana hoitona urheilijoille tai liikkujille. Napakoittaa ihoa, voimistaa ja valaisee mieltä. 75 min.

148€

Varaa aikasi täältä

 

MELODY OF ME*

Stressiä lievittävä

Kehon ja mielen yhteyden palauttava, stressiä lievittävä ja unen laatua syventävä vartalohoito, jossa käytetään muun muassa intialaisia jokikiviä ja hot stone -terapiaa. Virittäydy uuteen harmoniaan, se löytyy juuri tästä hetkestä. Kireys katoaa, mieli kirkastuu. Antaudu hiljaisuudelle, anna kehosi soida. Tiibetiläisten äänimaljojen rauhoittavat aallot hyrisevät kehossasi lämpönä vielä huomennakin. 75 min.

148€

Varaa aikasi täältä

 

LITTLE BUTTERFLY LONDON*

Raskaana oleville tai synnyttäneille

Vartalohoito Little Butterfly Londonin erityisesti raskaudenaikaista ihonhoitoa varten suunnitteluilla turvallisilla, mutta tehokkailla luksustuotteilla. Koko kehon kuivaharjaus sekä rentouttava, kevyt, lempeä hieronta poistavat nesteitä ja parantavat ihon elastisuutta. Kehosi valmistelee uutta elämää. Anna sille hetki aikaa levätä, virkistyä ja kerätä voimia. Elät ainutlaatuista aikaa – ota lämpö vastaan, paina sormenjäljet ja tämä hetki ihosi muistiin. Hoito räätälöidään yksilöllisesti, ja se voidaan tehdä raskauden aikana tai sen jälkeen. 75 min.

148€

Varaa aikasi täältä

 

HERBAL HEAVEN

Elvyttävä ja uudistava

Hoitovaikutuksiltaan erilaisia yrttejä sisältävien nyyttien sivelevä, venyttävä ja paineleva hieronta yhdistettynä kuivahierontaan ja kuumaan neitsytkookosöljyyn perustuvat vanhaan parannustraditioon. Yrttitaivas rentouttaa lihakset ja laukaisee tehokkaasti pieniä kiputiloja jättäen kehon ja olon energiseksi. Hoidolla on myös ihoa uudistava vaikutus. 75 min.

148€

Varaa aikasi täältä

 

ESSE LOVING ORGANIC

Elinvoimaa/antiselluliitti/detox

Esse Organic Skincaren vartalohoito hoitaa kehon ja ihon terveyttä ja hyvinvointia immuniteettia vahvistavien probioottien ja prebioottien avulla. Parantaa ihon tasapainoa ja ehkäisee tehokkaasti kaikkia ikääntymismuutoksia. 75 min

148€

Varaa aikasi täältä

 

PINKS BOUTIQUE SIGNATURE – SOUL SENSATION

Rituaalinen Body & Mind -hoito

Soul Sensation -vartalohoito on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hoito, joka vie matkalle aistien maailmaan. Vartalohoito sisältää jalkojenhoitorituaalin, kuorinnan koko vartalolle, sekä kokovartalohieronnan. Hoito on saanut vaikutteita sekä länsimaisista että itämaisista rituaaleista ja tekniikoista. Hoidon vaikutukset ovat samaan aikaan kehoa puhdistavia ja hoitavia, ja mieltä rauhoittavia ja aisteja stimuloivia. 105min

Vaihtoehtoina on neljä eri tavoin vaikuttavaa aromaattista hoitolinjaa:

Detox (D): sitruksinen, puhdistava, piristävä
Rentoutus (R): ruusuinen, rauhoittava, rentouttava
Virkistystä ja elinvoimaa (V): minttuinen, voimaannuttava, kirkastava
Antaudu kehon ja mielen matkalle (A): makeita itämaisia tuoksuja, holistinen, stimuloiva, hemmotteleva

105min
158€

Varaa aikasi täältä

 

*:llä merkittyihin vartalohoitoihin sisällytämme myös kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan sekä naamion.


JALKAHOIDOT

 

HAPPY FEET HIDEAWAY

Jalka- ja kasvoyhdistelmähoito

Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja värilakan varpaille.  Refleksologinen ja stimuloiva hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja parantavia voimavaroja. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon. 75 min.

Jalkahieronnan ajaksi myös kasvoille levitetään ihotyypillesi sopiva hoitonaamio.

128€

Varaa aikasi täältä


MUUT PALVELUT

 

LYMFAHIERONTA – ei tällä hetkellä varattavissa

Lymfahieronta on kevyesti käsin tehtävä hieronta, joka pumppaa imu- eli lymfanestettä. Hoidon tarkoituksena on edistää imunesteen virtausta sekä tehostaa ja tukea lymfakiertoa. Lymfa on tehokas hoitomenetelmä turvotuksen poistoon. Lymfalla on myös erittäin rentouttavia vaikutuksia, sillä se aktivoi parasympaattista hermostoa. Hoito koetaan usein erittäin rauhoittavana ja miellyttävänä. Hoidolla pyritään kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin; iho, elimistö, psyyke. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä. 60 min

98€. Tunnin aikana käsitellään kehoa yksilöllisen tarpeen mukaan.

Varaa aikasi täältä

 

KASVOLYMFA

Kasvoille tehtävä monipuolinen lymfahoito, joka sisältää ihon alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, ihon tarpeiden mukaisen hoitonaamion sekä kosteutuksen. Kasvolymfa vaikuttaa rentouttavasti ja ihoa rauhoittavasti. Lymfahieronta tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista ihosta ja ihonalaiskudoksista, vähentää ja ennalta ehkäisee turvotusta sekä parantaa ihon väriä. 60 min

98€. Pitkän kasvohoidon yhteydessä voit valita lyhyen kasvolymfan kasvohieronnan sijasta 18€ lisähintaan (koskee kaikkia Suvi Räsäsen tekemiä pitkiä kasvohoitoja, paitsi ei Fresh Magic -konseptihoitoa).

Varaa aikasi täältä

 

KULMAPALVELU

Jolie span kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmien kartoituksen, kulmien muotoilun ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva luonnonkosmetiikan kulmakynä. 60 min.

Ensimmäinen kerta 79€, huolto 49€. (Huolto mahdollista varata lyhyen kasvohoidon yhteyteen 29€.)

Varaa aikasi täältä

 

SOKEROINTI

Sokerointi on 100% luonnonmukainen ja tehokas menetelmä poistaa erivahvuisia ihokarvoja. Jolie spa käyttää laadukasta ja hienoa sokerimassaa. Sokerointiin varataan aikaa kerrallaan tunti. Kirjoitathan varatessasi lisätietokenttään, millaista sokerointipalvelua tarvitset. (Esim. reidet, sääret, kainalot, bikinirajat, kasvojen alue, käsivarret tai muu keskivartalo). Jos haluat sokeroinnin kasvo- tai vartalohoidon yhteyteen, varaathan sille ylimääräisen tunnin ajan ennen tai jälkeen hoidon. 30-120 min riippuen sokeroitavasta alueesta.

Sääret/reidet 57€
Kainalot 28€
Bikiniraja 48€
Brasilialainen 89€
Ylähuuli 15€ (kasvohoidon yhteydessä 10€)
Selkä 57€
Käsivarret 48€
Kolme aluetta 89€ / 105€

Varaa aikasi täältä

 

Varaathan ohjeellisten hoitoaikojen lisäksi hieman ylimääräistä aikaa hoitoa edeltävälle ihon tilanteen kartoitukselle sekä hoidon jälkeiselle rentoutumiselle ja kotihoito-ohjeille. Saat kaikkien hoitojen yhteydessä vinkkejä sinua hoitaneelta kosmetologilta ihosi ajankohtaiseen kotihoitoon.

Jolie 2018