Jolie spa sijaitsee Helsingin keskustassa Kalevankadulla. Porttikongista voit pujahtaa hiljaiselle ja kauniille sisäpihalle, jossa vanhat kiviseinät tarjoavat piilopaikan kaupungin kiireiltä. Voit rauhassa omistautua kuuntelemaan niitä kehon pienimpiäkin kuiskauksia, joita arjen keskellä on vaikea erottaa. Olet lämpimästi tervetullut.

Valoisa yläkertamme tarjoaa rauhallisen maailman ennen hoitoa ja sen jälkeen. Alakerrassa odottavat lämmin hoitopeti, läsnäoloon tuudittava äänimaailma ja pehmeä kynttilänvalo. Luotamme ainoastaan parhaaseen laatuun ja käytämme vain tehokkaita, laadukkaita ja luotettavia ekosertifioituja hoitolasarjoja. Valikoimastamme löytyy Patyka, Absolution, Esse Organic Skincare, Pinks Boutique, Alima Pure ja Kjaer Weis.

Jolie spassa ei käsitellä käteistä rahaa, joten varaathan ystävällisesti mukaasi pankki- tai luottokortin. Silloin kun tarvitset tuotteita tai olet hankkimassa lahjakorttia, olet tervetullut Jolie shopiin, osoitteeseen Uudenmaankatu 26, ma-pe kello 11-19 ja lauantaisin kello 10-16. Lahjakortteja voit ostaa Jolie shopin lisäksi myös Kämp Gardenissa sijaitsevasta Jolie-myymälästä tai Jolie webshopista.

Jolie spa muuttaa Töölöön loppukesällä 2019

Pääset varaamaan ajan uuteen spahan täältä.

Kalevankadun vanhan Jolie span kaikki ajat ovat varattu. Voit tiedustella peruutusaikoja sähköpostilla spa@jolie.fi.

Lue lisää täältä.

Huomaathan, että ihonhoitokonsultaatioita ja meikkiopastuksia tehdään vain Jolie shopissa!

Jolie span etiketti: Saavuthan paikalle aina ajoissa mutta mahdollisimman täsmällisesti. Hoitolassamme on vain yksi asiakaspaikka ja haluamme, että jokainen asiakkaamme saa nauttia varaamastaan ajasta eksklusiivisesti. Jolie spassa ei ole erillistä odotusaulaa, ethän siis saavu merkittävästi etuajassa, kiitos. Ethän saavu hoitoon koskaan sairaana. Mikäli et pääsekään paikalle varaamanasi aikana, olethan ystävällinen ja ilmoitat meille tästä mahdollisimman hyvissä ajoin. Peruutus veloituksetta 24h ennen hoitoa, sen jälkeen tulleista peruutuksista joudumme laskuttamaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Jolie spa
spa@jolie.fi
050 326 3111
Kalevankatu 17 B, 00100 Helsinki
Nettiajanvaraukseen pääset tästä

Span sijainti kartalla

Jolie Spa

joliespa395

joliespa

 

Jolie 2019