Jolie shop on Suomen ensimmäinen kivijalkamyymälä, joka tarjoaa tehokasta, ylellistä ja ensiluokkaista luonnonkosmetiikkaa. Joliesta löydät pariisilaiset hoitolatason luksusbrändit, kuten Patykan, Iroisien ja Absolutionin – lisäksi valikoimaamme kuuluu ammattilaismeikkisarjoja.

Jolie shop tarjoaa myymälän lisäksi meikkauspalveluja sekä henkilökohtaisia ihonhoitokonsultaatioita. Henkilökohtainen meikkiopastus on oivallinen tilaisuus inspiroitua uusista meikkitaiteellisista tuulahduksista, henkilökohtainen ihonhoitokonsultaatio sen sijaan johdattelee sinut parempien kauneudenhoitorutiinien pariin. Jos luonnonkosmetiikka on sinulle vielä uutta ja kaipaat kauneudenhoitorutiineihisi tehokkuutta, ihonhoitokonsultaatio toimii myös erinomaisena ensisukelluksena luonnonkosmetiikan mielenkiintoiseen maailmaan.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat kauneustaiat, jotka tuovat arkeesi iloa ja ripauksen ranskalaista eleganssia.

Astu sisään myymäläämme, kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana:

jolieshop2jolieshop3 jolieshopjolieshop4

Teitä palvelevat

Meikkauksista ja ihonhoitokonsultaatioista Joliessa vastaavat Emmi MansikkaviitaMiia Rantonen ja Reno Tukiainen.

Jolien myymälävastaava Emmi on koulutukseltaan sekä meikkaaja että parturi-kampaaja. Hän muistaa vieläkin, miten siveltimet ja purnukat tuntuivat vetävän häntä puoleensa jo pienenä tyttönä. Tänä päivänä tuo sama maaginen vetovoima on edelleen tallessa ja kasvaa vain entisestään luonnonkosmetiikan parissa. Emmi haluaa inspiroida naisia luomaan arkeensa enemmän estetiikkaa, sallimaan itselleen ihania yllätyksiä ja antamaan arvoa niille pienille kauniille asioille, jotka tekevät olosta naisellisen, ihanan ja upean. Emmi uskoo aina huulipunan piristävään voimaan.

Miia on koulutukseltaan ylioppilas-kosmetologi, jonka lisäksi hänellä on vahva tausta kosmetiikan myyntityön parista. Miia työskentelee Joliessa myynti- ja markkinointiassistenttina sekä kosmetologina Jolie spassa. Hän tekee myös ihonhoitokonsultaatioita sekä meikkiopastuksia Jolie shopissa. Kauneus, esteettisyys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat kiehtoneet häntä aina. Miialla on erityisen positiivinen elämänasenne ja hänen aurinkoisuutensa ja välitön iloisuutensa tarttuvat helposti muihin ihmisiin. Miia tekeekin asiakaspalvelutyötä täydestä sydämestään.

Olet lämpimästi tervetullut!

Jolie shopin yhteystiedot:

Jolie shop
Uudenmaankatu 26
00120 Helsinki
Tuotesuositukset / Muut kysymykset: info@jolie.fi

040 562 4843

Aukioloajat:

MA-PE 10-19
LA 10-16

Jolie webshop palvelee 24/7.

Huomioithan, että hoidot teemme keskitetysti Jolie spassa.

Jolie span yhteystiedot:

Kalevankatu 17 B
00100 Helsinki

spa@jolie.fi
050 326 3111
Kalevankatu 17 B, 00100 Helsinki
Nettiajanvaraukseen pääset tästä

Aukioloajat:

MA-LA sopimuksen mukaan

Lämpimästi tervetuloa!

Jolie 2017