Yleinen

Tammikuun tuote on sydämiä ryöstävä tyttöliiga

08.01.2019, Jolie

Tammikuun kuukauden tuote on säpinää aiheuttanut uutuus: luonnonkosmetiikan huulituotteiden täydellinen 2 in 1. Maailman mukavimmalta tuntuva huulivoide sattuu samalla olemaan pigmenttirikas huulipuna. Alima Pure on onnistunut häikäisevästi ensimmäisissä mattahuulipunissaan, ja Odessa, Iris, Lucy, Stella ja Olivia ovat tyrmäävä tyttöjengi.

Alima Pure Velvet Lipstick

Hieman kosteampi mattahuulipuna sopii talveen

Selektiivisten luonnonkosmetiikan huulipunien koostumuksissa on usein rikkaita ja runsaita kasviöljyjä ja -vahoja, jotka hoitavat huulten ihoa aidosti. Erityisesti vahat saattavat kuitenkin tuntua vaikeasti levitettäviltä ja ”kuivilta”, varsinkin jos hylsy on ollut viileässä tai talvella jopa kylmässä. Lämpötilojen vaihteluiden seurauksena, kun vahat ensin hieman pehmenevät ja sen jälkeen jähmettyvät, huulipunien pinta saattaa olla vähän rakeinen ja tuntua aluksi vaikeasti työstettävältä. Lämpö pehmentää vahoja. Ajattele vaikka kasvobalmia, joka on purkissa kiinteä, mutta muuttuu öljymäiseksi iholla. Tästä syystä monet mattaisista ja pysyvistä luonnonkosmetiikan huulipunista ovat miellyttävämpiä käyttää kesäaikaan. Huulipunien käyttömukavuutta lisää, jos niiden antaa hetken lämmetä käsissä tai huulia vasten ennen levittämistä. Mitä öljyisempi luonnonkosmetiikan huulipunan koostumus on, sen miellyttävämpi se on huulilla, mutta pysyvyys puolestaan usein kärsii tästä.

Alima Pure Velvet Lipstick

Jos kokemuksesi luonnonkosmetiikan ammattilaistason huulipunista kuten Kjaer Weisin bulleteista tai Absolutionin Sweet & Safe Kiss -punista on se, että ne tuntuvat huulilla kuivilta, kokeile lämmittää niitä hiukan ennen käyttöä. Toinen vaihtoehto on aavistuksen öljyisempi versio, kuten Aliman uusi Velvet Lipstick. Velvet on hieman voidemaisempi ja sisältää arvokkaita ja ravitsevia tyrninsiemen- ja avokadoöljyä. Kasviperäinen skvalaani estää kosteuden haihtumista, joten huulipuna tuntuu miellyttävältä koko päivän. Pysyvyys ja pigmentti ovat erinomaiset. Luonnonkosmetiikan huulipunat eivät sisällä muoveja eivätkä esimerkiksi mikrokristallivahaa, jotka vaikuttavat synteettisen kosmetiikan punissa huulituntumaan ja värin pysyvyyteen.

Mikä on sinun sävysi?

Viisikko tarjoilee monikäyttöiset ja tyylikkäät sävyt erilaisiin tarpeisiin:

Odessa – raikas pinkki on toistaiseksi Jolien myydyin sävy. Ei liian kirkas eikä räikeä, mutta freesaa kasvoja ja sopii hyvin myös arkipunaksi.

Iris – hehkeä ruosteenpunainen sävy sopii esimerkiksi ruskea- ja punahiuksisille sekä lämpimiin sävyihin mieltyneille syksytyypeille.

Lucy – vaalea nudesävy on enemmän beige kuin pinkki. Sopii meikittömän meikin ystäville, tummaa silmämeikkiä suosiville ja luonnollisen ystäville.

Stella – taipuu trendikkääseen viiniin. Ihana murrettu tummanpunainen sävy arjen ja juhlan säväyttäjäksi.

Olivia – klassinen punainen ihanan kirkkaalla vivahteella, joka tekee punasta virkistävän heleän.

Alima Pure on maailman paras mineraalimeikkisarja

Alima Pure on maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista, urbaani, moderni ja pelkistetyn tyylikäs brändi tietoiselle ja vaativalle kuluttajalle, joka haluaa iholleen vain parasta. Alima Puren tuotteet ovat korkealaatuisia, sillä niihin käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita eikä niihin lisätä mitään turhaa. Ne sopivat hyvin myös allergisille. Alima Pure on tunnettu ihanista ja erityisen hienostuneista ja runsaista meikkiväreistään. Brändin myydyin tuote sekä globaalisti että Joliessa on yleisömenestys Satin Matte Foundation – mineraalimeikkipohja. Täydellinen meikkipohja löytyy niin monessa eri sävyssä, että jokaiselle löytyy varmasti oma ja oikea. Alima Purella on paljon myös kasvojen muotoiluun ja korostamiseen sopivia tuotteita.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi.